Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nie znalazłem odpowiednika tematu więc tworzę nowy.

Chciałbym, żeby były tu zamieszczane linki i informacje o promocjach, wyprzedażach itp. dotyczących sprzętu wędkarskiego.

Na początek woblery po 4.49 zł. Co prawda Decathlona nie ma jeszcze w Rzeszowie, ale LTD pstrąg 2010 CAPERLAN - Wędkarstwo spiningowe Wędkarstwo spiningowe - Decathlon

Shimano Vengeance - 179,99 zł - http://www.decathlon.pl/vengeance-te-id_8212007.html

Edited by texel
Posted

Dzisiejsze ceny z Auchan-a. Nie wiem czy są dobre, ale są "promocyjne".

Zanęty po 4 złote (prawdopodobnie za opakowanie formatu A5).

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Koszyczki zanętowe bodaj po 6 złotych za 4 sztuki.

Posted

Byłem dziś w Auchanie. Dopatrzyłem się dwóch modeli- Hornet 6 cm i Bullhead 8. Obydwa w kilku wersjach kolorystycznych. Ceny odpowiednio 44 i 55 zł:cool:.

Posted
Byłem dziś w Auchanie. Dopatrzyłem się dwóch modeli- Hornet 6 cm i Bullhead 8. Obydwa w kilku wersjach kolorystycznych. Ceny odpowiednio 44 i 55 zł:cool:.

Może to była cena za zgrzewkę a Ty nie doczytałeś:D

Posted

W zeszłym roku raz nie doczytałem- przechodząc wrzuciłem do koszyka najmniejszego Horneta bez patrzenia na cenę. W domu zaglądam na paragon - 24,99:D.

• 1 month later...
Posted

Dzisiaj będąc w Krakowie zaglądnąłem do C.H Zakopianka i trafiłem na likwidację stoiska wędkarskiego:).

Jest to prawdziwa likwidacja , a nie jakaś ściema. Błystki Mepps po 8,9 zł, twistery po 0.30 gr, woblery Dorado- 7 zł, woblery Lovec Rapy- 14 zł i wiele innych rzeczy. Wędek i kołowrotków brak. Musiełem się szybko ewakułować z tego sklepu, bo nie wiem jakby się ta wizyta skończyła dla mojego portfela. I tak było nieźle sądząc po wyrazie twarzy pani kasjerki:D. Polecam!

Posted

Potwierdzam to co napisali koledzy wyżej, jak się już wejdzie to ciężko wyjść a jak się już wyjdzie to z pustym portfelem, wczoraj przy kasie wyszło coś kolo 470zł i od tego kasjerka odliczyła jak się nie mylę 45%.:D

Posted
Odradzam kupowanie takiego "sprzętu".

Możesz uzasadnić swoją odpowiedź ? Nie wszystkich stać na kija za 200-500zł tym bardziej, że nie wiadomo czy wogóle spodoba się łowienie kleni.

Sam kupiłem tamtą wiosną kija za 460zł i już wystawiłem go na sprzedać, ponieważ nie jest wart swojej ceny, a kij o połowę tańszy który trzymałem, jest znacznie lepszy...

Pozdrawiam.

Posted

Mi na pewno przeszkadzała by długość kija. Trochę za krótka. Po zdjęciu widać że jest trochę grubawa i Cw w rzeczywistości jest pewnie większy. Niestety więcej nie mogę się wypowiedzieć na temat tej wędki.

Pozdrawiam

Posted (edited)

Wędka wygląda na zdjęciu strasznie pałowato , jest trochę za krótka ale to już jak kto woli i za te pieniądze to na pewno szału nie będzie. Lepiej dołożyć z 50-70 zł i kupić jakąś używkę. Jak dla mnie szkoda kasy na tego kija. I nikomu nie mówię żeby kupował na początek kija za 500zł.

Edited by komandos
  • 2 weeks later...
Posted

W Le Clercu na sportowym zrobili dział wędkarski. Jest tam głównie sprzęt sygnowany marką QX MAX. Co do jakości to się nie wypowiem, ale ceny przyzwoite.

Takie oto muszki są w cenie 7,50 za opakowanie.

• 4 weeks later...