LukaszZ Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 No Panowie ( i Panie ). Przyznawać się. Gdzie spędzicie 1wszego maja bo tego że nad wodą akurat jestem pewien. Otwarcie sezonu na szczupaczka i bolka. Pogoda w naszym regionie ma być wyśmienita. 22stopnie i lekkie zachmurzenie. Ja prawdopodobnie zrobię sobie wycieczkę na Czarną Sędziszowską z przystankiem na Kamionce Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Ja prawdopodobnie zaglądnę nad Czarną Sędziszowską lub Grabiny. Pewnie będzie to niedziela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Pierwszy i drugi maja mam zarezerwowany dla mojej rodzinki nad Soliną ale bardziej w celach turystycznych niż wędkarskich, a może i uda się zorganizować z dwie lub trzy godzinki na szczupaka. Za to trzeci dzień maja należy już całkiem do mnie i jak tylko pogoda pozwoli, wybieram się z pontonem na zbiornik ZEK w Radymnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Poczatek maja, podobnie jak Miko, poświęcam rodzinie. Wynajęliśmy już domek w Myczkowcach i spędzamy ten czas bez jakichkolwiek rozmów na temat wędkowania W sumie nie wiem kiedy rozpocznę sezon szczupakowy, jednak jeśli już do tego dojdzie to na pewno na Wisłoku w Boguchwale znajdę parę miejscówek, w których warto na chwilę postawic zestaw spławikowy z martą rybką. Spinning chyba pójdzie w odstawkę aż do jesieni, a teraz pouganiam się trochę ze spławikowym, gdzyż jest to chyba tak samo mobilna metoda na poszukiwanie drapieżnika. Tylko te graty wszystkie targac na plecach...No i nie wiem kiedy zwodujemy łódkę, muchówka już czeka tylko czasu nie ma:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Wybierałem się z pontonem na Wilczą Wolę,choć sam osobiście nie lubię tych "spędów" z grilami na 1-majowy wekend na tym zbiorniku ale moja żonka zerwała ścięgno u nogi no i jestem "udupiony" w domu:( .Może chociaż na chwilę wyskoczę na Wisłok ze spiningiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogol Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Jasne że Wisłok !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiff43 Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 San może Wisłok sie zobaczy w piątek jak pogoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleniarz Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 1 maja u mnie zapowiada się rewelacyjnie - pracuję Pokarmię sobie przynajmniej rybki, które mam w Chilli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Nie będziesz sam tego dnia w pracy:(:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Jeżeli pogoda dopisze to Wisłok a jak nie dopisze to ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted April 28, 2010 Author Share Posted April 28, 2010 No według Onetu ma być jednak burzowo przez cały "długi" weekend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzienciol Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 W sobote planuje wyjazd nad rzeczke Wołosaty (Wołosadka) i jak czas pozwoli to nad Soloinke w okolicach Bukowca. Targetem będzie pstrąg i kleń. Jak wyjazd nie "wypali" to zostaje mi Wisłok w okolicach mostu kolejowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 1 maja oczywiście WISŁOK Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 1 maja Tarnawka albo tama w Żołyni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukleja Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Czarna Sedziszowska mam wolne 3 dni grill jak rybki zlapie ,karkoweczka w zapasie palce lizac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 W sobotę mam zamiar odwiedzić Wisłok w okolicach Strzyżowa, w niedzielę Ożanna i Złotka a w poniedziałek San w okolicach Leżajska Link to comment Share on other sites More sharing options...
dred Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 W sobotę mam zamiar odwiedzić Wisłok w okolicach Strzyżowa, Gdzie masz zamiar się wybrać może bym wyskoczył jak czas pozwoli i byśmy się gdzieś spotkali:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Gdzie masz zamiar się wybrać może bym wyskoczył jak czas pozwoli i byśmy się gdzieś spotkali:) Sam jeszcze nie wiem, nie znam za bardzo tamtej wody, pewnie zaparkujemy przy jakimś moście powyżej Strzyżowa. Jak możesz polecić jakiś odcinek "waszego" Wisłoka to by było GIT:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Gdzie masz zamiar się wybrać może bym wyskoczył jak czas pozwoli i byśmy się gdzieś spotkali:) Właśnie dzwoniłem do kumpla z którym jadę i zadecydowaliśmy że łowimy na odcinku Strzyżów-Czudec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Ja pierwszego przed pracą na pewno pojadę trochę pomachać spinem nad Wisłok. Po południu jadę na dwa dni do rodzinki nad Wisłę. Na wielkie łowy raczej się nie nastawiam, ale nad wodę zaglądnę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beret Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Ja niestety jestem w grupie pracującej :/.Odbiję sobie innym razem . Oktawian ,dred zna każdy kamień na tym odcinku . Połamania panowie i czekam na relacje z połowów-oby rybki gryzły . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Oktawian ,dred zna każdy kamień na tym odcinku . No to mamy przewodnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
beret Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Oktawian niestety dred dziś nie połowi,pokrzyżowały mu się plany wczoraj wieczorem z przyczyn od niego niezależnych.Oczywiście daj znać co się działo nad wodą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 W sobote planuje wyjazd nad rzeczke Wołosaty Mam dobre wiesci od Dzienciola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukleja Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 1wszego maja?niewypał zero bran bylem na Czarnej Sedziszowskiej ludzi masa 2go jade na Poręby Wojsławskie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts