redfer Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Okręg PZW Rzeszów - - - Updated - - - http://www.pzw.org.pl/rzeszow/wiadomosci/78872/60/wyjazdowe_zebranie_zarzadu_okregu_pzw_w_rzeszowie_nad_zbiornikam
Gajowy Marucha Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Nie wiem czy się cieszyć, raczej ciśnienie mi się podnosi. Ciekawe, że nie chwalą się, że jest duże prawdopodobieństwo utraty dzierżawy na Grabinach. Tak przynajmniej wczoraj słyszałem. Wody dwukrotnie większej od wspomnianych stawików razem wziętych, dużo ciekawszej i ładniejszej. A tak zapłacą pewnie kupę kasy za sadzawki dla wpuszczanych karpików i szczupaczków, z których większość do czerwca będzie zjedzona. Rzeki zamierają, wyławiają z nich "tarlaki", a stawiki dla mięsiarzy mają się dobrze. Pożyjemy, zobaczymy...
freebok Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Pytanie mam odnośnie tego nowego łowiska Dylągówka czy to chodzi o tą miejscowość na trasie Łańcut Dynów???. Wiadomo kiedy będzie można tam połowic. Może ktoś wie jak tam dojechać chętnie pojadę zobaczyć jak to wygląda.
puszcza7 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 (edited) Ja też bym pojechał - możemy jechać razem. Edited June 1, 2013 by rapala
mżawek Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Z Rzeszowa jedzie się jak na Dynów przez Tyczyn , Kielnarowa, Hyżne i dojeżdżamy do skrzyżowania z droga z lewej od Łańcuta i m. Albigowa następnie na tym skrzyżowaniu jedziemy w prawo i prosto przez kolejną krzyżówkę na dole za 30m.( koło sklepu i przystanku)a nie w lewo z główna drogą. Jedziemy i na końcu drogi po lewej będzie widać ten sławny nowy-,, mikro zbiornik ,,. No ale życzę powodzonka.
dwo Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Dylągówka??? Może Dynów. Jest fajne łowisko i dużo ryb. Sprawdź staw u domina. Mało ludzi wie o tym łowisku a ryby biorą jak głupie.
Recommended Posts