LukaszZ Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 Właśnie wróciłem z 3dniowego tripa Panowie baja bongo! Złowiłem więcej szczupaków przez 2dni niż w Polsce przez parę lat. Złowiliśmy dwie metrówki niestety ani jedna na mój kijek. Szczupaków w przedziale 50-80 nie liczyłem bo było ich zbyt wiele. Do tego okonie, bolenie sandaczyki. Aż się odechciało teraz jechać na nasze wody Polecam! Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
TABUN Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 Świetne Fotki Szpecu... Cudowne widoki- Piękne Ryby-niesamowita Przygoda Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
hybel78 Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 (edited) Na połowy zagraniczne powinno być oddzielne forum:beer: Edited October 13, 2013 by rapala Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanND Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Gratuluję Łukasz. A teraz idę się powiesić Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk now Free Link to comment Share on other sites More sharing options...
elel Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Na połowy zagraniczne powinno być oddzielne forum:beer: I jeszcze kara chłosty! Przecież nie można tak bezkarnie grać na gulu nam wszystkim - przykutym do lokalnych bajorek szaraczkom, dla których pół metra to już ryba, a 80cm - okaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
art-ski Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 Gratulacje. Podobno w Polsce jest też takie miejsce;);) tylko nikt z wtajemniczonych nie chce powiedzieć gdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawlikowski Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 Ja je.... LukaszZ miej litość Gratulacje - - - Updated - - - Gratuluję Łukasz. A teraz idę się powiesić Spoko Milan weźmiemy w dzierżawę jakiś dołeczek, ogrodzimy ( jak w Jurasic Park) zarybimy i będziemy działać;P tak tak.... można sobie pomarzyć... Tak na marginesie to ukręć tam pentelkę obok siebie... i dla mnie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanND Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 Tak jak mówiłem Panie jedyna rada własna woda, bo w cuda już nie wierzę Łukasz, zasyp nas większą ilością fotek Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted October 15, 2013 Author Share Posted October 15, 2013 Mówisz masz Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 Łukasz, a możesz napisać coś więcej o tej wyprawie? Gdzie byliście, jak z transportem, ile osób, jaki koszt, dlaczego tylko 3 dni a nie zostaliście tam na zawsze Chętnie poczytam – bo jakoś trzeba by zaplanować przyszłoroczny urlop –i szukam jakiś pomysłów przed konsultacjami społecznymi z innymi użytkownikami PSW:cool: ps widze ze "nasi tam byli i ślady pozostawili" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted October 15, 2013 Author Share Posted October 15, 2013 Wyjazd był dosyć spontaniczny. Akurat znajomy był tam za robotą i mnie zaprosił na krótki pobyt więc się długo nie zastanawiałem. Niestety tu w Polsce roboty też mam od cholery więc zdecydowałem się na tak krótki pobyt od wtorku do soboty z czego miały być trzy dni łowienia (wyszły dwa bo drugiego dnia przeszedł front i pizgało jak w kieleckim uniemożliwiając wodowanie). Byłem w o tyle komfortowej sytuacji bo miałem nocleg, transport na łowisko, łódkę z wyposażeniem za free i cała wyprawa zamknęła się w 800zł. Jedno jest pewne. Na wiosnę dogrywka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanND Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 Lukasz, coś mi mówi, że teraz będziesz miał sporo przyjaciół Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriko Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Ja je.... LukaszZ miej litość Gratulacje- - - Updated - - - Spoko Milan weźmiemy w dzierżawę jakiś dołeczek, ogrodzimy ( jak w Jurasic Park) zarybimy i będziemy działać;P tak tak.... można sobie pomarzyć... Tak na marginesie to ukręć tam pentelkę obok siebie... i dla mnie:) Milan ja tez ide sie powiesić wiec beda mieli tripleta na drzewie Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawekkosinski Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Lece na weekend do Norwegii. na ktorym jeziorze tak polowiles?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLIPOLI Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Foto nr 6....nasi tam byli Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLIPOLI Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLIPOLI Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Przy okazji wycieczki na szybko... Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLIPOLI Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 (edited) 3 :-P Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited May 22, 2017 by POLIPOLI Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishimi Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Niezle okazy, sam chętnie bym się wybral w tamte rejony Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLIPOLI Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Do okazow to im jeszcze troche brakuje... ale cos sie dzialo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLIPOLI Posted May 25, 2017 Share Posted May 25, 2017 Pobiegalem troche... :-P Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLIPOLI Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Szybki wypad...szczuply, klucha, 6 krotkich kropkow + pan bobr ;-) Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaś _Wędrowniczek Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Wszystko to z jednej wody? Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLIPOLI Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Tak do tego w inny dzien mialem Lipienia na blache, ( niestety nie chcial pozowac ) i widzialem kilka Brzan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLIPOLI Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 (edited) 1 oksik w tym roku Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited June 3, 2018 by POLIPOLI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts