Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zapraszamy do dyskusji Podkarpacki Serwis Wędkarski - Wiosenny Zlot PSW Nowa Wieś 2014r:)

Wszelkie sprawy związane z Zlotem, pytania, sugestie oraz informacje odnoszące się do tego łowiska prosimy umieszczać w tym wątku. Mapka dojazdowa z zaznaczonym miejscem zbiórki będzie zamieszczona niebawem. Prosimy nie kierować się datą w regulaminie zlotu, ponieważ został skopiowany z tamtego roku. Daty zostaną skorygowane.

Z dniem dzisiejszym otwieramy listę osób,którzy wyrażają chęć uczestnictwa w naszej imprezie.

1. @rapala

2. @Leszek

3. @bronzo77

4. @Sasanek

5. @jon987

6. @Siksa

7. @rafik

8. @Albin_88

9. @piter

10.@Dzienciol

11.@Gochu

12.@damon159

13.@Gajowy Marucha

14.@kafel

15.@wifer

16.@krs

17.@mapet77

18.@Oktawian

19.@ryba7

20.@Kamil Gołąbek

21.@kondi626

22.@Andre

23.@ tomek_ski

24.@misiek

25.@wilku

26 @elel

27.@RICARDO

28...

Posted (edited)

Fajny pomysł spotkanie pokaże czy po ostatnich incydentach zostało tam cokolwiek, ja również się pojawię.

Edited by Sasanek
Posted

Będę mimo tego że nie mogę patrzeć jak ten zbiornik UMIERA:(:(:(!!!!!!!!!!!!Mieszkam niedaleko więc mogę co nieco przygotować mam kociołek , butle a sklepy niedaleko :D:DDzień wcześniej wpadnę troszkę miejscę przygotować jak by co:rolleyes:

Posted
Dzień wcześniej wpadnę troszkę miejscę przygotować jak by co:rolleyes:

Więc jest nas już dwóch...Jeszcze kilku i doprowadzimy to bajorko do porządku:D

Posted

Jeżeli mój mały synek wyrazi zgodę i nie zbuntuje żony, ja również chętnie się pojawię.

Pewnie nie będę miał czasu na zbieranie chrustu, ale mogę uszczuplić o parę klocków zapasy do domowego pieca :D

Posted
Może jest ktoś chętny z Dębicy okolic na zlot to można by pojechać jednym autem Robert co ty na to?

Ja na to jak na lato, ale nie wiem jak długo będę mógł być, więc nie chciałbym kogoś ograniczać.

Może bliżej zlotu będę wiedział coś więcej.