mapet77 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Jak mnie jakieś licho nie weźmie to też będę! Proszę o dopisanie do listy uczestników
Grzelo40+ Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Jak mnie jakieś licho nie weźmie to też będę! Proszę o dopisanie do listy uczestników mapet77 jak to mówia złego licho nie bierze:D (żarcik taki)
Kamil Gołąbek Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Jak mnie jakieś licho nie weźmie to też będę! Proszę o dopisanie do listy uczestników Jakbym się urwał z roboty, możliwy jest transport z tobą? Oczywiście dorzucę do paliwa
ryba7 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Ja też się zjawię, załatwiłem sobie już zamianę w pracy
mapet77 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Jakbym się urwał z roboty, możliwy jest transport z tobą? Oczywiście dorzucę do paliwa Oczywiście! Damy radę
damon159 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Koledzy mam pytanie co do godziny zbiórki. Niestety obowiązki służbowe nie pozwolą mi na to by być z samego rana Myślę że dotrę po 12. Do której będzie ten zlot? Bo nie wiem czy na godzinkę opłaca się jechać 80km
rapala Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 Koledzy mam pytanie co do godziny zbiórki. Niestety obowiązki służbowe nie pozwolą mi na to by być z samego rana Myślę że dotrę po 12. Do której będzie ten zlot? Bo nie wiem czy na godzinkę opłaca się jechać 80km Myślę,że wzorem lat ubiegłych Zlot rozpoczniemy ok. 8.00 a zakończymy pewnie ok. 16.00 ale nic nie stoi na przeszkodzie aby był przedłużony do godzin wieczorno- nocnych:beer:.
misiek Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Jeśli nic nie pokrzyżuje szyków to również sie zjawie. Pozdrawiam:beer:
wilku86 Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 ja również się zjawie jak dam rade proszę dopisać do listy
wifer Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Tak przy okazji. Miesiąc temu z małym hakiem, zwróciłem się do Was z prośbą o wsparcie dla szkolnej biblioteki w Giedlarowej. Było kilka deklaracji ale efekty niestety niewielkie. Rozumiem - koszty dostawy. Teraz jednak jest okazja więc ponawiam prośbę. Jeżeli macie zbędne jakieś pozycje książkowe lub czasopisma o tematyce wędkarsko przyrodniczej i zechcieli byście podarować to naszej bibliotece to zabierzcie ze sobą na zlot. Mile widziane będą również bajki dla dzieci itp, - prośba pani bibliotekarki. Wszystkie książki zostaną wpisane na stan biblioteki jako darowizna, będą więc nadal pełniły swoją rolę. W zamian zabiorę kilka mapek wędkarskich naszego województwa i katalogów wędkarskich. W razie gdybym nie mógł przyjechać to całą makulaturę zabierze admin.
elel Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Hurra! Na 99% jednak się uda zajrzeć, jak nic nie pier###nie nagle. Tylko przyturlam się troszkę później. Tak więc z radością proszę o dopisanie do listy.
Siksa Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Dla łowcy największej i wypuszczonej ryby (dowolną techniką), będzie przeznaczona pamiątkowa nagroda. Także Panowie nie zastanawiać się, pogodę zapowiadają dobrą, a ryba gryzie na Wisłoku:)
geo Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Wędkarze i użytkownicy Psw, braci mieleckiej i okolicznych gmin:D.Zgłaszać któż jedzie najlepiej na priv:beer: bo mam kłopot z transportem na weekendach.Więc za przyzwoitą stawkę:beer: zabiorę się z chęcią.Jestem uczciwy,bez nałogów,nie sprawiam kłopotów itd;)
RICARDO Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 (edited) Ja też się stawię na zlocie chociaż z terminem było ciężko małe niedogodności:D ,Bo na zlotach zawsze fajnie jest.:) Mam tylko nadzieję że nic się nie zmieni... Edited May 8, 2014 by RICARDO
geo Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 No to fajniutko.Jest nas już troje.Wstawiamy się z kolegą @RICARDO i @Barjem. Mam do oddania powiedzmy za 2 szt. zimnego płynu różności wędkarskie.Daję foto by nie opisywać.Kto pierwszy ten lepszy.
geo Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Kolega zabiera klamoty.Odbiór osobisty na zlocie.Zapłata gotówka:beer:.
rapala Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 Powoli zbliżamy się do naszego Zlotu.Ci którzy już uczestniczyli w naszych spotkaniach wiedzą dokładnie co mają ze sobą zabrać a tym ,którzy pojawią się po raz pierwszy zalecam zabranie wszystkiego tego co jest potrzebne na tego typu imprezach:D.Jeżeli każdy z nas wrzuci do samochodu trochę strawy i poiwa to mogę zapewnić ,że nikt ze spotkanie nie odjedzie głodny i ...spragniony .Oczywiście wszystko w granicach prawa czyli poniżej 0.20 promila:D. Jeżeli posiadacie przenośne grile to zabierzcie je również ze sobą.Jutro po południu obadam jak przedstawia się sytuacja z drewnem na opał w bliskiej okolicy zalewu ale myślę ,że nie powinno być większego problemu aby je pozyskać na ognisko ,choćby nawet w celu rozpalenia małego ognia pod kociołkiem(mi) . Przypominam apel kolegi @wifer o zabranie niepotrzebnych gazet ,czasopism oraz książek o tematyce wędkarskiej.Wielu z nas już są one zbyteczne a młodzieży pozwolą łatwiej zgłębiać tajniki różnych technik wędkarskich.
rapala Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 Myślę ,że z tym nie powinno być problemu o ile reszta uczestników zlotu ,wyrazi na to zgodę Zawsze gorzej jest podczas dwudniowych spotkań ...W tym wypadku czujne oko naszego administratora ,wychwyci wszystko co odbiega od ogólnie przyjętych norm:D.
Gajowy Marucha Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Kolejny raz przymierzam się do "krętactwa", czy też kręcenia swoich much. Jeżeli któryś z Kolegów ma na sprzedaż materiały, narzędzia itp., do tego celu służące, chętnie obejrzę na zlocie i ewentualnie odkupię. Muszki w dobrej cenie też wchodzą w grę Nie mogę jedynie obiecać, że na 100% przyjadę, z racji konieczności uzyskania zgody od 4-ro miesięcznego synka... Trzyma mnie w niepewności do końca
Recommended Posts