Jump to content

Recommended Posts

Posted

Postanowilem kupić spodniobuty. Wstępnie wybrałem firmę PROS - dobra cena i opinie całkiem dobre.

Jedynie ma dylemat jeżeli chodzi o kolor - jaki wybrać? Są dostępne w 3:

- Ciemno zielony

- Szary

- Moro

Osobiście zastanawiam się nad szarym, ale moro też wygląda fajnie.

Co o tym sądzicie?

Posted

Mam prosy i sobie chwalę, co do koloru posiadam niestety zwykły....przyziemny zielony :( Moro powinien jeszcze mniej ryby płoszyć....więc zdecydowanie moro!!;)

Posted

Jeszcze jedno pytanie - czy poza rozmiarem buta spodniobuty różnią się np. szerokością w pasie lub w klatce piersiowej?

Jestem szczupły, nawet bardzo i boje się że będę wyglądał w tych spodniobutach jak bym się spadochronem owinął ;P

Posted

Jedynie ma dylemat jeżeli chodzi o kolor - jaki wybrać?

Zdecydowanie moro

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Posted

Dziękuję wszystkim za opinie, ostatecznie kupięłm szare. Szczególne podziękowania dla LuJu i Tomasz eS - wnieśli dużo do tematu, ich "rzeczowe" i "inteligentne" wypowiedzi wniosły do tematu tyle co nic.

Posted
Na głupie pytanie zawsze jest głupia odpowiedz :)

Forum jest po to żeby pytać. Ktoś kto pyta o kolor plecionki, jaki akumulator kupić, czy jaki kołowrotek też zadaje głupie pytanie?!

Poza tym jest takie mądre powiedzenie; "nie ma głupich pytań - są tylko głupie odpowiedzi"

Tyle w tym temacie, nie mam zamiaru się więcej produkować.

Posted
... "rzeczowe" i "inteligentne" wypowiedzi wniosły do tematu tyle co nic...

Gdybyś się jednak głębiej zastanowił to może coś byś wyniósł z tych odpowiedzi. Na przykład to zdjęcie, które wkleiłem powyżej, jest zupełnie prawdziwe. Takie śpiochy produkuje bodajże Gator czy Caddis, owszem głównie dla pań, dzieciaków, ale też dla ludzi, którzy mają większy dystans do siebie i nie zamierzają przebierać się z mundurka jaki muszą nosić w pracy, w inny w czasie wolnym. Widać rybom niespecjalnie przeszkadza kolor........ choć sylwetka i ruch już owszem :).