Siksa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Brawo Krzychu za pomysł, nie znam forum na którym jest taka zakładka z filmikami z holów własnych ryb. Świetnie byłoby jakby użytkownicy podali linki z własnymi linkami filmikami o tematyce wędkarskiej niekoniecznie z holu ryb ale także z ciekawostkami jakie spotkali nad wodą.
krs Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Filmiki nakręcone przez @Zbigniewa oraz jego syna @dragomira przedstawiające hol boleni.
kroku Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 (edited) Wstawiam dwa swoje filmiki z rybami które łowie na Solinie jak i pobliskich rzeczkach które mam praktycznie pod nosem:) Edited January 13, 2011 by kroku
kroku Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Zamieszczam nowy filmik z połowu kleni na muszkę.
Gochu Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 A to Gość, który miał okazję uścisnąć dłoń Micka Browna!
Sewer34 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Celebryta:D Pytanie Mapet77 czy szczupak.........
Lobosss Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 A to Gość, który miał okazję uścisnąć dłoń Micka Browna! Naśladować:D:D:D - - - Updated - - - Mapeta77:D:D:D
Winko Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Niby kwiecień a pogoda za oknem jakoś nie specjalnie zachęca do spacerów brzegami rzek Pomyśleć że rok temu o tej porze mieliśmy już wiosnę z prawdziwego zdarzenia: Ps: Niestety ale jakość filmiku pozostawia wiele do życzenia, w sumie kręcone zwykłą komórką
Jandzik Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Bardzo fajny filmik, piękne ryby i cudowna rzeka A jeśli chodzi o jakość filmiku to wydaje mi się że przesadzasz mówiąc że jakość pozostawia wiele do życzenia, według mnie jest dobra. Oby tak dalej Ps: Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Winko Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Co prawda mamy już połowę sierpnia ale jakoś dopiero teraz znalazłem chwilę wolnego czasu aby w końcu nieco zacząć składać w całość materiały filmowe które udało mi się nakręcić w lipcu Już niebawem mam nadzieje że będzie całość gotowa
Winko Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 W końcu udało mi się ogarnąć wszystkie zgromadzone materiały i poskładać je do kupy Mam nadzieję że się Wam spodoba
MilanND Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Fajny filmik. Wpatrywalem się w szczytówe jakbym sam łowił. Wydaje mi sie czy pierwsze skubnkecie przeoczyłeś i w drugie tempo dałeś mu po pysku?
Lucjan Kula Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Fajny filmik. Wpatrywalem się w szczytówe jakbym sam łowił. Wydaje mi sie czy pierwsze skubnkecie przeoczyłeś i w drugie tempo dałeś mu po pysku? Dokładnie pierwszego nie zdarzyłem zaciac połozyłem na dnie i wtedy uderzył drugi raz:)
MilanND Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Niezla wytrzymałość psychiczna ja pewnie zaciąłbym po czasie i stałbym na brzegu z kocią mordą i niewykorsystanym braniem:) jeszcze raz graty
Winko Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Zachęcam do oglądnięcia mojego krótkiego filmiku który przedstawia moje zmagania z kleniami na rzece Ropie podczas mojego krótkiego pobytu w kraju. Większość ujęć wykonałem kamerą RedLeave rd990. Mam nadzieje że spodobają się Wam te te ujęcia bo uważam że jest to naprawdę fajna kamerka która może godnie konkurować z GoPro Hero?!
Sławek Dr. Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Fajnie Tomek, że mimo krótkiego pobytu coś się starasz zrobić. Pamiętaj, co Ci kiedyś mówiłem - jesteś sobą i fajnie to pokazujesz i nigdy tego nie zmieniaj!
Recommended Posts