Jump to content

Filmoteka PSW - filmy użytkowników

Siksa

Recommended Posts

Brawo Krzychu za pomysł, nie znam forum na którym jest taka zakładka z filmikami z holów własnych ryb. Świetnie byłoby jakby użytkownicy podali linki z własnymi linkami filmikami o tematyce wędkarskiej niekoniecznie z holu ryb ale także z ciekawostkami jakie spotkali nad wodą.

• 2 months later...
  • 10 months later...
  • 4 weeks later...
  • 9 months later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...

Niby kwiecień a pogoda za oknem jakoś nie specjalnie zachęca do spacerów brzegami rzek :( Pomyśleć że rok temu o tej porze mieliśmy już wiosnę z prawdziwego zdarzenia:

Ps:

Niestety ale jakość filmiku pozostawia wiele do życzenia, w sumie kręcone zwykłą komórką :(

Bardzo fajny filmik, piękne ryby i cudowna rzeka ;)

A jeśli chodzi o jakość filmiku to wydaje mi się że przesadzasz mówiąc że jakość pozostawia wiele do życzenia, według mnie jest dobra.

Oby tak dalej :)

Ps:

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

• 3 months later...
  • 1 month later...

Co prawda mamy już połowę sierpnia ale jakoś dopiero teraz znalazłem chwilę wolnego czasu aby w końcu nieco zacząć składać w całość materiały filmowe które udało mi się nakręcić w lipcu B)

Już niebawem mam nadzieje że będzie całość gotowa :lol:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...

Zachęcam do oglądnięcia mojego krótkiego filmiku który przedstawia moje zmagania z kleniami na rzece Ropie podczas mojego krótkiego pobytu w kraju. Większość ujęć wykonałem kamerą RedLeave rd990. Mam nadzieje że spodobają się Wam te te ujęcia bo uważam że jest to naprawdę fajna kamerka która może godnie konkurować z GoPro Hero?!