Wilku Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Nie są pokryte lodem. Żadnych wędkarzy nie widziałem od dłuższego czasu. Nie wiem jak w weekend ale w tygodniu nikogo. Sasanek jeśli chcesz informacje na bieżąco to podbijaj przez PM ;]
Sasanek Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 (edited) Dzięki chętnie skorzystam Edited January 13, 2012 by Sasanek
resovia Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Jak sytuacja w głogowie,łowił już ktoś może???
Wilku Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Łowić łowią bo widuje wędkarzy... z jakim efektem nie wiem. Ogólne niezadowolenie wśród łowiących wędkarzy. Nic konkretnego nie widziałem.
dagzer Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 (edited) W którym miejscu sa dokładnie te stawy? Edited March 31, 2012 by Siksa
lama Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Kolega @Bartold i @Schizaaa mylili się. Szczupak złowiony przeze mnie w tamtym roku na tych stawach był regulaminowy. Kolega @maciupa 96 potrafi lepiej czytać ze zrozumieniem zawiły regulaminu PZW(wjaśnił to w dziale Jak było dziś na rybach) ode mnie także:beer: D. Dziękuję za rozwianie wątpliwości.
zejaz Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Odwiedziłem dzisiaj stawy w Głogowie, łowiłem 3 godziny, złowiłem jednego karpika ok 30 cm, inni wędkarze chyba nic.
resovia Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Na dwóch stawach woda spuszczona do zera ciekaw jestem czy rybki przerzucili na największy staw
zejaz Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Na dwóch stawach woda spuszczona do zera ciekaw jestem czy rybki przerzucili na największy staw Od miejscowego wędkarza słyszałem że podobno przerzucili, ale jakoś nie chce mi się wierzyć że wszystkie.
Wilku Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 A ja dodam ze swojego źródła że przerzucili jakieś ryby do pierwszego stawu. Spodziewali się większych okazów a nie było tam nic specjalnego. Na drugim i trzecim basenie będzie kąpielisko.
TOMMY33 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 A ja rozmawiałem z miejscowym i mowił, że nie ma co przerzucać - wiec albo wór był albo nic nie było komu wierzyć hmmmmm szkoda rybek:mad:
Expiress Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Powiem tak szczupak napewno tam siedział tego jestem pewna bo sama złowiłam ale co do reszty to gwarantuje ze trafiły do wora.Też rozmawiałam w ludzmi co mieszkaja zaraz obok i łowia ta na miejscu bo maja blisko kazdy mowił ze zabrali rybe . Szoda takich łowisk bo mogli by to naprawde ładnie doiwestowac.
resovia Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 To pewnie było poruszenie w głogowie jak się dowiedzieli ze woda będzie spuszczana tylko dziwi ze pzw tego nie nadzorowało skoro czasem tam wpadli i karty sprawdzali ale cóż to już historia a ryby dawno zjedzone
resovia Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Wie ktoś może co się stało z rybami z pierwszego stawu? bo spuścili wodę ale ryby chyba do wora poszły jak z basenów:mad:
resovia Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 przez około dwa dni nie było wody teraz już jest napełniony ale co z rybami, pewnie pełne lodówki
TOMMY33 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 z 1 kolo basenu rowniez sposcili wode ??? katastrofa ale jazde mieli miesiaze jezeli wogole cos tam jeszcze było ??? k... de
zejaz Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Jak wygląda w tej chwili sytuacja na pierwszym stawie, jest jakaś ryba, czy wszystko poszło do lodówek?? Mam zamiar się tam wybrać, ale głupio będzie siedzieć jeśli tam nic nie ma.
hipkrym Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 (edited) Czy ktoś się orientuje jak wygląda sytuacja z rybami w Głogowie, pływa tam coś oprócz żab ? Edited April 17, 2013 by rapala
lama Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Przejeżdżałem dzisiaj obok stawów i zobaczyłem zmasowany atak miłośników jak myślę "kroczka".
wujekpasiak Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Witam! Dzisiaj od 9 rano do 20, łowiłem na Głogowie, ludzi masa była, pogoda iście letnia, brała tylko drobnica. Na czerwonego robala brały karasie i karpiki a na białego i na pinkę płocie i jazgarze:D. Żadna rybka nie przekroczyła 30 cm. Ale jeśli jest drobnica to i może będzie coś większego jak dorośnie, chyba, że dziaduszki mięsarze się nią zaopiekują. Pozdrawiam;)
wujekpasiak Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Witam ponownie! Dzisiaj też byłem chwilkę na Głogowie, potężny wiatr był, ale 10 wzdręg na spławiczek z czerwonym robaczkiem udało się wycholować. Białoryb żeruje !!! Pozdrowionka
Recommended Posts