Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nie są pokryte lodem. Żadnych wędkarzy nie widziałem od dłuższego czasu. Nie wiem jak w weekend ale w tygodniu nikogo. Sasanek jeśli chcesz informacje na bieżąco to podbijaj przez PM ;]

• 2 months later...
Posted

Łowić łowią bo widuje wędkarzy... z jakim efektem nie wiem. Ogólne niezadowolenie wśród łowiących wędkarzy. Nic konkretnego nie widziałem.

Posted

Kolega @Bartold i @Schizaaa mylili się. Szczupak złowiony przeze mnie w tamtym roku na tych stawach był regulaminowy. Kolega @maciupa 96 potrafi lepiej czytać ze zrozumieniem zawiły regulaminu PZW(wjaśnił to w dziale Jak było dziś na rybach) ode mnie także:beer: D. Dziękuję za rozwianie wątpliwości.

Posted

Odwiedziłem dzisiaj stawy w Głogowie, łowiłem 3 godziny, złowiłem jednego karpika ok 30 cm, inni wędkarze chyba nic.

• 2 weeks later...
Posted
Na dwóch stawach woda spuszczona do zera ciekaw jestem czy rybki przerzucili na największy staw :confused:

Od miejscowego wędkarza słyszałem że podobno przerzucili, ale jakoś nie chce mi się wierzyć że wszystkie.

Posted

A ja dodam ze swojego źródła że przerzucili jakieś ryby do pierwszego stawu. Spodziewali się większych okazów a nie było tam nic specjalnego. Na drugim i trzecim basenie będzie kąpielisko.

• 1 month later...
Posted

A ja rozmawiałem z miejscowym i mowił, że nie ma co przerzucać - wiec albo wór był albo nic nie było :) komu wierzyć hmmmmm szkoda rybek:mad:

Posted

Powiem tak szczupak napewno tam siedział tego jestem pewna bo sama złowiłam ale co do reszty to gwarantuje ze trafiły do wora.Też rozmawiałam w ludzmi co mieszkaja zaraz obok i łowia ta na miejscu bo maja blisko kazdy mowił ze zabrali rybe . Szoda takich łowisk bo mogli by to naprawde ładnie doiwestowac.

Posted

To pewnie było poruszenie w głogowie jak się dowiedzieli ze woda będzie spuszczana tylko dziwi ze pzw tego nie nadzorowało skoro czasem tam wpadli i karty sprawdzali ale cóż to już historia a ryby dawno zjedzone :mad:

• 2 weeks later...
Posted

Wie ktoś może co się stało z rybami z pierwszego stawu? bo spuścili wodę ale ryby chyba do wora poszły jak z basenów:mad:

Posted

z 1 kolo basenu rowniez sposcili wode ???

katastrofa ale jazde mieli miesiaze jezeli wogole cos tam jeszcze było ???

k... de :)

• 2 months later...
Posted

Jak wygląda w tej chwili sytuacja na pierwszym stawie, jest jakaś ryba, czy wszystko poszło do lodówek?? Mam zamiar się tam wybrać, ale głupio będzie siedzieć jeśli tam nic nie ma.

• 7 months later...
Posted (edited)

Czy ktoś się orientuje jak wygląda sytuacja z rybami w Głogowie, pływa tam coś oprócz żab ?

Edited by rapala
Posted

Witam!

Dzisiaj od 9 rano do 20, łowiłem na Głogowie, ludzi masa była, pogoda iście letnia, brała tylko drobnica.

Na czerwonego robala brały karasie i karpiki a na białego i na pinkę płocie i jazgarze:D. Żadna rybka nie przekroczyła 30 cm. Ale jeśli jest drobnica to i może będzie coś większego jak dorośnie, chyba, że dziaduszki mięsarze się nią zaopiekują:mad:.

Pozdrawiam;)

Posted

Witam ponownie!

Dzisiaj też byłem chwilkę na Głogowie, potężny wiatr był, ale 10 wzdręg na spławiczek z czerwonym robaczkiem udało się wycholować. Białoryb żeruje !!!

Pozdrowionka