Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie są pokryte lodem. Żadnych wędkarzy nie widziałem od dłuższego czasu. Nie wiem jak w weekend ale w tygodniu nikogo. Sasanek jeśli chcesz informacje na bieżąco to podbijaj przez PM ;]

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Łowić łowią bo widuje wędkarzy... z jakim efektem nie wiem. Ogólne niezadowolenie wśród łowiących wędkarzy. Nic konkretnego nie widziałem.

Opublikowano

Kolega @Bartold i @Schizaaa mylili się. Szczupak złowiony przeze mnie w tamtym roku na tych stawach był regulaminowy. Kolega @maciupa 96 potrafi lepiej czytać ze zrozumieniem zawiły regulaminu PZW(wjaśnił to w dziale Jak było dziś na rybach) ode mnie także:beer: D. Dziękuję za rozwianie wątpliwości.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Na dwóch stawach woda spuszczona do zera ciekaw jestem czy rybki przerzucili na największy staw :confused:

Od miejscowego wędkarza słyszałem że podobno przerzucili, ale jakoś nie chce mi się wierzyć że wszystkie.

Opublikowano

A ja dodam ze swojego źródła że przerzucili jakieś ryby do pierwszego stawu. Spodziewali się większych okazów a nie było tam nic specjalnego. Na drugim i trzecim basenie będzie kąpielisko.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Powiem tak szczupak napewno tam siedział tego jestem pewna bo sama złowiłam ale co do reszty to gwarantuje ze trafiły do wora.Też rozmawiałam w ludzmi co mieszkaja zaraz obok i łowia ta na miejscu bo maja blisko kazdy mowił ze zabrali rybe . Szoda takich łowisk bo mogli by to naprawde ładnie doiwestowac.

Opublikowano

To pewnie było poruszenie w głogowie jak się dowiedzieli ze woda będzie spuszczana tylko dziwi ze pzw tego nie nadzorowało skoro czasem tam wpadli i karty sprawdzali ale cóż to już historia a ryby dawno zjedzone :mad:

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak wygląda w tej chwili sytuacja na pierwszym stawie, jest jakaś ryba, czy wszystko poszło do lodówek?? Mam zamiar się tam wybrać, ale głupio będzie siedzieć jeśli tam nic nie ma.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś się orientuje jak wygląda sytuacja z rybami w Głogowie, pływa tam coś oprócz żab ?

Edytowane przez rapala
Opublikowano

Witam!

Dzisiaj od 9 rano do 20, łowiłem na Głogowie, ludzi masa była, pogoda iście letnia, brała tylko drobnica.

Na czerwonego robala brały karasie i karpiki a na białego i na pinkę płocie i jazgarze:D. Żadna rybka nie przekroczyła 30 cm. Ale jeśli jest drobnica to i może będzie coś większego jak dorośnie, chyba, że dziaduszki mięsarze się nią zaopiekują:mad:.

Pozdrawiam;)

Opublikowano

Witam ponownie!

Dzisiaj też byłem chwilkę na Głogowie, potężny wiatr był, ale 10 wzdręg na spławiczek z czerwonym robaczkiem udało się wycholować. Białoryb żeruje !!!

Pozdrowionka