tiger4.0 Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Witam gdzie na podkarpaciu moge kupic ryby do stawu 5kg karasia 3kg karpia i kilka innych gatunkóNaljepiej gdyby były małe Prosze o pomoc Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Zalezy w której części Podkarpacia. Bo chyba 200 km tego woził nie będziesz? okolice Jarosław/Luubaczów: O NAS | Miłków ? stawy rybne ? łowisko O NAS | Miłków ? stawy rybne ? łowisko pomiędzy Rzeszowem a Strzyżowem- kiedyś w Dobrzechowie sprzedawali Okręg PZW Rzeszów Kolbuszwa - koło skansenu są stawy hodowlane i tam też sprzedają. Pomiędzy Sanokiem a Leskiem kupisz ryby w Bezmiechowej. Koło Jasła jest Folusz. To tak prawie z głowy. Napisz gdzie masz stawek i wtedy w okolicy coś Ci doradzimy. g Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger4.0 Posted July 21, 2014 Author Share Posted July 21, 2014 Blizne stawek mam 7x7 głębokość ponad 2m Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger4.0 Posted July 21, 2014 Author Share Posted July 21, 2014 I jak to by wyglądało cenowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter13 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 U Waldka w Rymanowie równiez można kupić bez problemu,z tego co wiem,sum karp.Karasia możesz sobie nałowic i wziaść 3 kilo za free Link to comment Share on other sites More sharing options...
holbi Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Gabriel a odnośnie Bezmiechowej - masz jakieś namiary? Chodzi może o dzierżawcę/właściciela stawów przy drodze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Holbi, w tych stawach podobno nic już nie ma. Gdy rozmawiałem z ich właścicielem z 2-3 lata temu - tym z Bezmiechowej - mówił ze kłusują i kradną na potęgę. A co go najbardziej denerwowało to to ze robią to miejscowi, a nie ludzi którzy jada 300km w Bieszczady. Taki podjedzie jeszcze 5km i załatwi formalności, a sąsiad wypatrzy tylko ze ten gdzieś jedzie albo ma grubszą robotę i już na stawach siedzi. Właścicielem jest Wacław Bielak z Bezmiechowej Dolnej, dom nr 67 / Jak jedziesz z Leska na Sanok przez Załuż to przed Łukawica skręcasz w prawo na Bezmiechową. Przejeżdzasz przez tory kolejowe i jakies hmm,, 500 metrów po lewej za kawalkiem lasu jest duży dom z czerwonym dachem. Takie ze stromym podjazdem,jednym garazem po lewej w domu i drugim jakimś garażem po lewej pomiedzy domem a drogą. Po prawej stornie głównej drogi jest rząd drzew nad strymykiem który wypływa z stawów gdzie są hodowane pstrągi. Na pewno będziesz słyszał ujadanie psa który pilnuje pstrągów. Telefon mam - ale nie wiem czy jeszcze aktualny: [TABLE=width: 688] [TR] [TD]013 - 469 13 36 [/TD] [TD]lub komórka 603 854 136 [/TD] [/TR] [/TABLE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
holbi Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Dzięki Gabriel!! A swoją drogą - te stawy zawsze mnie zastanawiały - ile razy tamtędy przejeżdżam, tyle sobie obiecuję że tam powędkuję Ale jak jest tak jak piszesz to smutny los je spotkał... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts