Jump to content

Kupno Ryb

Recommended Posts

Zalezy w której części Podkarpacia. Bo chyba 200 km tego woził nie będziesz?

okolice Jarosław/Luubaczów:

O NAS | Miłków ? stawy rybne ? łowisko

O NAS | Miłków ? stawy rybne ? łowisko

pomiędzy Rzeszowem a Strzyżowem- kiedyś w Dobrzechowie sprzedawali

Okręg PZW Rzeszów

Kolbuszwa - koło skansenu są stawy hodowlane i tam też sprzedają.

Pomiędzy Sanokiem a Leskiem kupisz ryby w Bezmiechowej.

Koło Jasła jest Folusz.

To tak prawie z głowy. Napisz gdzie masz stawek i wtedy w okolicy coś Ci doradzimy.

g

Holbi, w tych stawach podobno nic już nie ma. Gdy rozmawiałem z ich właścicielem z 2-3 lata temu - tym z Bezmiechowej - mówił ze kłusują i kradną na potęgę. A co go najbardziej denerwowało to to ze robią to miejscowi, a nie ludzi którzy jada 300km w Bieszczady. Taki podjedzie jeszcze 5km i załatwi formalności, a sąsiad wypatrzy tylko ze ten gdzieś jedzie albo ma grubszą robotę i już na stawach siedzi.

Właścicielem jest Wacław Bielak z Bezmiechowej Dolnej, dom nr 67 / Jak jedziesz z Leska na Sanok przez Załuż to przed Łukawica skręcasz w prawo na Bezmiechową. Przejeżdzasz przez tory kolejowe i jakies hmm,, 500 metrów po lewej za kawalkiem lasu jest duży dom z czerwonym dachem. Takie ze stromym podjazdem,jednym garazem po lewej w domu i drugim jakimś garażem po lewej pomiedzy domem a drogą. Po prawej stornie głównej drogi jest rząd drzew nad strymykiem który wypływa z stawów gdzie są hodowane pstrągi. Na pewno będziesz słyszał ujadanie psa który pilnuje pstrągów.

Telefon mam - ale nie wiem czy jeszcze aktualny:

[TABLE=width: 688]

[TR]

[TD]013 - 469 13 36

[/TD]

[TD]lub komórka 603 854 136

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Dzięki Gabriel!!:beer:

A swoją drogą - te stawy zawsze mnie zastanawiały - ile razy tamtędy przejeżdżam, tyle sobie obiecuję że tam powędkuję ;)

Ale jak jest tak jak piszesz to smutny los je spotkał...