adamus78 Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Witam, korzystając z okazji pojechałem na rodzinne groby do Przecławia i z cmentarza zauważyłem dość pokażny zbiornik koło Wisłoki. Czy ma ktoś z was jakieś wiadomości odnośnie tego zbiornika? Parę aut było także że ktoś tam już łowi ryby. Z góry dziękuję za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek1985 Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 od kilku znajomych słyszałem ,że ryby tam są podobno sporo lina czy to prawda nie wiem ,ale sporo ludzi tam widywałem gdy byłem w okolicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavilion Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 słyszałem ze bardzo dożo ryb dożo brań ale małe okazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukleja Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Nie jest to woda P Z W ale kontrole tam są (P S R) i tu ukłon do włodarzy kół Mieleckich żeby się starali o ten zbiornik.A ryba jest podobno Wisłoka go zalała to i coś ryby zostało i tu jest problem nie ma konkretnego właściciela i kto ma jakiego kija to rób ta co chceta. Z Męciszowem się udało to może i ten zbiornik uda się pozyskać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irecki Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 Mieszkam nie daleko jednak nie lowilem tam jeszcze , ostatniej powodzi wisloka zalala zbiornik wiec szeroki zasob gatunkow może tam pływać , tak jest tam sporo linków . Latwy dojazd . A co do kontroli to nie wiem , łowi tam wielu miejscowych amatorow mięsa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafalk44 Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 W tamtym roku gdy tam łowiłem słyszałem od miejscowych ze przyjechało tam parę chłopa i wpuścili lina z kilku beczek.Następnie wspominali że od stycznia tego roku przejmuje ten zbiornik PZW.Nie widnieje on w rejestrze:confused: może ktoś wie coś więcej na ten temat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts