Sasanek Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Niestety mój zawiesił działalność, szukam dobrego fachowca z przyziemnym cennikiem.
Leszek Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 AMI-MED Rzeszów ul. Dąbrowskiego. tel. 178544558. doktor Babiarz. Pytaj dokładnie o niego. Przyjmuje w określone dni. Polecam, będziesz zadowolony. A co do cen to nie mam skali porównawczej ponieważ chodzę tylko do niego. Jak sięgam pamięcią z wieloma dentystami miałem styczność, również w Londynie,ten jest super.
ryba7 Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 (edited) Jak chcesz mieć czym gryźć za kilka lat to nie oszczędzaj na ząbkach Niestety sam się o tym przekonałem chodząc do byle jakich "dentystów". . Gorąco polecam Estetike i lek. stom Sebastiana Partykę. Nie są tani ale mega konkretni. Polecam! Edited October 24, 2014 by ryba7
Kaskader Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Trident Rzeszów, Pl. Wolności 17 Marek Wąs Fajny czysty gabinet, fajna pani asystentka. Dobrze bezboleśnie i za przyzwoite pieniądze
raftik Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Bartek <pabis< koło straży Marta sagan !!!!!!!!!!!!
LuJu Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 VIOL-DENT - ja chodzę na Starzyńskiego i jestem zadowolony. Tego czy lekarz jest dobry czy nie, pacjent raczej stwierdzić nie może. Ale wychodzę z założenia, że jak już ci ktoś wierci dziurę w zębie to lepiej żeby było wesoło niż poważnie .
Sasanek Posted October 25, 2014 Author Posted October 25, 2014 To trochę jak z mechanikami samochodowymi każdy jeden krytykuje poprzednika Ale jak plomby wypadają to zły fachura. Dziękuje za odzew
majer Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 ja byłam w Videncie u dr Florczak - bardzo miła i kompetentna osoba. no i ma to bezigłowe znieczulenie, w sam raz dla mnie - osoby która na widok strzykawki prawie mdleje:)
wprawo Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 tak, też byłam u dr Florczak parę razy i było jak najbardziej w porządku. co mnie zaskoczyło to to że prawie z dnia na dzień zostałam przyjęta....no i uratowała mi zęba!!
Wojtasz Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Ilu lekarzy i pacjentów- tyle opinii. Niestety ale w większość " drogich wybajerowanych" gabinetach wpycha się biednym pacjentom taki szit w zęby , że to się w głowie nie mieści. Kolorowo jest tylko z designem gabinetu i obsługą. Pacjent i tak z tego nic nie wie...
darius34 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Teraz faktycznie ciężko o dobrego dentystę. Obecnie leczę się u trzeciego i każdy mówi, że zęby są do poprawki po poprzednim. Masakra. Nie wspomnę o finansach...
Marcin_C Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 A ja z czystym sumieniem polecę wszystkim Darka Paligę ! Gabinet Stomatologiczny Renata i Dariusz Paliga Szczególnie jeśli chodzi o leczenie kanałowe. Inni dentyści często pytali kto robił leczenie kanałowe bo było bardzo dobrze wykonane.
darius34 Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Ewentualnie możesz wybrać po opiniach dentystę na tej nowej stronie Dobry Dentysta Rzeszów - Dobry Stomatolog OnLine albo forum: Dobry Dentysta Rzeszów - forum
Orest Hrywna Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 W Rzeszowie najlepszy jest Vident Kogut, nie ma lepszego gabinetu w naszym mieście
dragon15 Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Partolą zęby, ścinają jednym słowem robią biznes tak jak artdentika w Rzeszowie . Potrafią leczyć zdrowe zęby po dwa na raz wciskają znieczulenie i borują by mieć zajęcie , bawią kosztem pieniędzy pacjentów i zębów. Nie posiadają żadnej wiedzy medycznej, na pytanie reagują śmiechem i mówią " nie wiem" że muszą dopytać" Polecają jako rewelacyjny badziewny kompozyt , którego nie potrafią nałożyć. Aplikują go, a pacjent potem ma dyskomfort . Zęby stają się wrażliwe na powietrze , zimno , ciepło jedzenie , dotyk wskutek kurczliwości się kompozytu. jest on nieestetyczny żółty lub szary . Jeden kompozyt na wszystkie zęby w trzech odcieniach. Paskudztwo w ustach wstyd się uśmiechnąć a i jeść nie ma czym bo obcięte , spiłowane i do tego boli.
Sasanek Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 Trafiłem do tej pani i naprawdę mogę polecić: http://www.dent.rzeszow.pl/
kafel Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 (edited) zęby się psują od zjadania niewymiarowych ryb. Edited May 8, 2015 by kafel
Recommended Posts