Jump to content

Recommended Posts

Posted

AMI-MED Rzeszów ul. Dąbrowskiego. tel. 178544558. doktor Babiarz.

Pytaj dokładnie o niego. Przyjmuje w określone dni. Polecam, będziesz zadowolony. A co do cen to nie mam skali porównawczej ponieważ chodzę tylko do niego. Jak sięgam pamięcią z wieloma dentystami miałem styczność, również w Londynie,ten jest super.

Posted (edited)

Jak chcesz mieć czym gryźć za kilka lat to nie oszczędzaj na ząbkach ;) Niestety sam się o tym przekonałem chodząc do byle jakich "dentystów". . Gorąco polecam Estetike i lek. stom Sebastiana Partykę. Nie są tani ale mega konkretni. Polecam!

Edited by ryba7
Posted
VIOL-DENT - ja chodzę na Starzyńskiego i jestem zadowolony. Tego czy lekarz jest dobry czy nie, pacjent raczej stwierdzić nie może. Ale wychodzę z założenia, że jak już ci ktoś wierci dziurę w zębie to lepiej żeby było wesoło niż poważnie :D .
Posted

To trochę jak z mechanikami samochodowymi każdy jeden krytykuje poprzednika :P Ale jak plomby wypadają to zły fachura.

Dziękuje za odzew :beer:

Posted

ja byłam w Videncie u dr Florczak - bardzo miła i kompetentna osoba. no i ma to bezigłowe znieczulenie, w sam raz dla mnie - osoby która na widok strzykawki prawie mdleje:)

Posted

tak, też byłam u dr Florczak parę razy i było jak najbardziej w porządku. co mnie zaskoczyło to to że prawie z dnia na dzień zostałam przyjęta....no i uratowała mi zęba!!

Posted

Ilu lekarzy i pacjentów- tyle opinii. Niestety ale w większość " drogich wybajerowanych" gabinetach wpycha się biednym pacjentom taki szit w zęby , że to się w głowie nie mieści. Kolorowo jest tylko z designem gabinetu i obsługą. Pacjent i tak z tego nic nie wie...

Posted

Teraz faktycznie ciężko o dobrego dentystę. Obecnie leczę się u trzeciego i każdy mówi, że zęby są do poprawki po poprzednim. Masakra. Nie wspomnę o finansach...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Partolą zęby, ścinają jednym słowem robią biznes tak jak artdentika w Rzeszowie .

Potrafią leczyć zdrowe zęby po dwa na raz wciskają znieczulenie i borują by mieć zajęcie , bawią kosztem pieniędzy pacjentów i zębów. Nie posiadają żadnej wiedzy medycznej, na pytanie reagują śmiechem i mówią " nie wiem" że muszą dopytać" Polecają jako rewelacyjny badziewny kompozyt , którego nie potrafią nałożyć. Aplikują go, a pacjent potem ma dyskomfort . Zęby stają się wrażliwe na powietrze , zimno , ciepło jedzenie , dotyk wskutek kurczliwości się kompozytu. jest on nieestetyczny żółty lub szary . Jeden kompozyt na wszystkie zęby w trzech odcieniach. Paskudztwo w ustach wstyd się uśmiechnąć a i jeść nie ma czym bo obcięte , spiłowane i do tego boli.