koyot Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Sezon pstrągowy 2015 Wszystko zależało od tego dnia! Jestem przesądny i potrafię sobie wbić do głowy myśl/założenie, że cały sezon spinningowy /nie tylko pstrągowy/ zależy od tego jak rozpocznę sezon. I co, udało się dzikus potokowy 38cm i wcale nie musiałem jechać w góry! Na łowisku szok sceneria zimowa Pozdrawiam Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Leszek Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 A ja rozpocząłem sezon pstrągowy bez kontaktu z rybą. W/g tego co wyżej napisano chyba połamie kije na kolanie. Jak ma być taki cały sezon to ja wyrzucam zabawki.
koyot Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Nie ważne jak mężczyzna zaczyna, ważne jak kończy To też mi się sprawdza w życiu prywatnym i na zawodach
Marcin 0.18 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 4 godziny nad wodą i nic. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Siksa Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Oby te przesądy się sprawdziły:) Sezon rozpocząłem gdzieś w połowie stycznia. 38, 41 i mały glut, dwa większe potoki spadły.
holbi Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Wczoraj przedzierałem się przez krzaki na brzegu, bo doszedłem do wniosku, że skoro jestem chory to lepiej nie będę do wody wchodził ( jak by to coś miało zmienić) Efekt - więcej tego nie zrobię Więcej czasu spędziłem przedzierając się przez krzaki niż łowiąc, zaliczyłem "zwiedzanie" bobrzej nory i mało wędki nie połamałem Ale i tak udało się jednego kropkowatego wyhaczyć i kilka pobić też miałem
Recommended Posts