Jump to content

Recommended Posts

Posted

Miło mi jest zakomunikować, wczoraj w godzinach wieczornych zarejestrował się 5-tysięczny użytkownik naszego portalu - @pankrzys, którego witamy szczególnie serdecznie :) Z mojej strony chciałbym przekazać naszywkę z logo PSW jako drobny upominek, szczegóły podam na PW.

Posted
Miło mi jest zakomunikować, wczoraj w godzinach wieczornych zarejestrował się 5-tysięczny użytkownik naszego portalu.

Gratulacje, chociaż osobiście uważam, że nie ilość, a jakość jest istotna. PZW też kiedyś świętowało milion członków chociaż wystarczyła by 1/4 tego, ale za to konkretnych (czyt.porządnych, uczciwych, rzetelnych). Pozdrawiam ;)

Posted
........ nie ilość, a jakość jest istotna.......

Kolejny "pesymista";) - szklanka wody jest do płowy pusta ....:beer:

Dzięki forum mamy też możliwość propagowania i kształtowania właściwych postaw:). Przyjmując przelicznik kolegi (1/4 z 5000) to tych pozytywnie zakręconych mamy w szeregach ok 1200 :eek: Bardziej obrazowo - to są ponad 2 bataliony wojska:confused:

Posted
Kolejny "pesymista";)

Skoro już to realista ;) Szkoda tylko, że "w beczce więcej dziegcia niż miodu". A jak wszystkim wiadomo już jedna łyżka dziegciu psuje całą beczkę miodu.;)

Posted

Witam Wszystkich Pięć Tysięcy Koła

To chyba jakiś kicior bo ja sprawdzałem przed chwilą u mnie na profilu od 2012roku mam tylko 181 ludzi a gdzie reszta.

PS.

Panowie rośniemy w siłę i troszkę optymizmu bo w śród nas są adwokaci i malarze ,taxsówkarze :Demeryci i stolarze, blachary:) i kierowcy policjanci i strażacy a najwięcej wędkarzy .:cool:

Posted
Z mojej strony chciałbym przekazać naszywkę z logo PSW jako drobny upominek, szczegóły podam na PW.

Kurcze, mogłem zaczekać z rejestracją ,,ciut ciut" :D

Posted

Teraz pomyślcie sobie co będzie jak wszyscy przyjadą na Wiosenny Zlot PSW :P

Gratuluję Panowie! 5000 userów świadczy o jakości forum :)