krs Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Miło mi jest zakomunikować, wczoraj w godzinach wieczornych zarejestrował się 5-tysięczny użytkownik naszego portalu - @pankrzys, którego witamy szczególnie serdecznie Z mojej strony chciałbym przekazać naszywkę z logo PSW jako drobny upominek, szczegóły podam na PW.
art-ski Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Miło mi jest zakomunikować, wczoraj w godzinach wieczornych zarejestrował się 5-tysięczny użytkownik naszego portalu. Gratulacje, chociaż osobiście uważam, że nie ilość, a jakość jest istotna. PZW też kiedyś świętowało milion członków chociaż wystarczyła by 1/4 tego, ale za to konkretnych (czyt.porządnych, uczciwych, rzetelnych). Pozdrawiam
opelot Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 ........ nie ilość, a jakość jest istotna....... Kolejny "pesymista";) - szklanka wody jest do płowy pusta .... Dzięki forum mamy też możliwość propagowania i kształtowania właściwych postaw:). Przyjmując przelicznik kolegi (1/4 z 5000) to tych pozytywnie zakręconych mamy w szeregach ok 1200 Bardziej obrazowo - to są ponad 2 bataliony wojska:confused:
art-ski Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Kolejny "pesymista";) Skoro już to realista Szkoda tylko, że "w beczce więcej dziegcia niż miodu". A jak wszystkim wiadomo już jedna łyżka dziegciu psuje całą beczkę miodu.
NUNEK Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Witam Wszystkich Pięć Tysięcy Koła To chyba jakiś kicior bo ja sprawdzałem przed chwilą u mnie na profilu od 2012roku mam tylko 181 ludzi a gdzie reszta. PS. Panowie rośniemy w siłę i troszkę optymizmu bo w śród nas są adwokaci i malarze ,taxsówkarze :Demeryci i stolarze, blachary:) i kierowcy policjanci i strażacy a najwięcej wędkarzy .
Winko Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Z mojej strony chciałbym przekazać naszywkę z logo PSW jako drobny upominek, szczegóły podam na PW. Kurcze, mogłem zaczekać z rejestracją ,,ciut ciut"
LuJu Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 to są ponad 2 bataliony wojska:confused: Nie pisz tak bo się nami zainteresuje WKU.
Gochu Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Teraz pomyślcie sobie co będzie jak wszyscy przyjadą na Wiosenny Zlot PSW Gratuluję Panowie! 5000 userów świadczy o jakości forum
Recommended Posts