luidor1987 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Witam. Nie wiem czy w dobrym miejscu się udzielam, jeśli nie to z góry przepraszam i proszę administratora o umieszczenie postu w odpowiednim dziale. Piszę pracę dyplomową na temat: "Turystyka wędkarska na rzece San". Zwracam się z prośbą do Kolegów Wędkarzy o kliknięcie w poniższy link i wypełnienie ankiety. Będę bardzo wdzięczny za każdy wypełniony kwestionariusz. Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą: http://www.survio.com/survey/d/R4Y3Z4V3A6G6Q2V2A
Piotr Madura Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Piszę pracę dyplomową na temat: "Turystyka wędkarska na rzece San". Ankieta wypełniona. Gratuluję ciekawego pomysłu na prace naukową! To licencjat czy magisterium?
siatkaz Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 I ja wysłałem. Mam nadzieję że jakieś podsumowanie/wnioski kiedyś ujrzymy. Powodzenia
luidor1987 Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 Dzień dobry! Jestem pod niesamowitym wrażeniem zarówno szybkości reakcji jak i ilości osób które znalazły chwilkę i wypełniły ankietę . Wielkie dzięki Panowie Wędkarze !!! Piotrze jest to praca bardzo zaległa licencjacka . Siatkaz co do podsumowania i wniosków to na razie muszę skupić się na pisaniu pracy bo czas nagli ale kiedyś postaram się coś naskrobać . Pozdrawiam. L
AndrzejK Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Witaj. Moja ankieta też pofrunęła. Będę czekał na wnioski. Pozdrawiam. Andrzej
ryba7 Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Również wysłałem, obyś dzięki Naszej pomocy "dostał piątkę"
Recommended Posts