Andre Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 VIII URODZINY PSW- Wisła, Gliny Małe 2015. Jak co roku wraz z końcem lata przychodzi pora by spotkać się nad wodą świętując tym samym kolejne już urodziny naszego portalu. Tym razem urodzinowy pociąg zatrzymuje się na stacji WISŁA. Termin zlotu to 12-13 września. Spotykamy się w sobotę o godzinie 9-tej koło nieczynnej już przeprawy promowej w Glinach Małych. Woda należy do okręgu Tarnów. Przypominamy regulamin naszych zlotów: - W Zlocie mogą uczestniczyć jedynie pełnoletni członkowie PSW, - Od uczestników Zlotu wymagane jest zaopatrzenie się w własnym zakresie, w żywność, napoje, odpowiedni ubiór oraz inne rzeczy potrzebne do uczestnictwa w tego typu imprezie, - Uczestnictwo w Zlocie jest dobrowolne, PSW Team jako organizator nie ponosi odpowiedzialności za wypadki zaistniałe podczas imprezy oraz nie ponosi odpowiedzialności za zaginięcia lub uszkodzenia sprzętu należącego do uczestników zlotu. - Organizator nie zapewnia opieki medycznej oraz ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków na czas zlotu. - Wyrażenie chęci uczestnictwa w Zlocie jest równoznaczne z akceptacją warunków podanych powyżej oraz zobowiązania się do ich przestrzegania podczas trwania Zlotu. "Królowa jest tylko jedna"- Zapraszamy nad Wisłę. PSW TEAM Osoby chętne do wzięcia udziału w imprezie proszę dopisywać się do listy w tym wątku: 1. Andre 2. ... 3. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuJu Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Jesteście pewni, że do 12 będzie jeszcze woda w Wiśle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apioo Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 1. Andre 2. Apioo 3. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted August 29, 2015 Author Share Posted August 29, 2015 Jesteście pewni, że do 12 będzie jeszcze woda w Wiśle? Przecież pić jej nie będziemy:beer:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strefab4 Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Jak znajde transport to sie postaram przyjechac. Tym razem ja sie musze napic haha Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek1985 Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Jak znajde transport to sie postaram przyjechac. Tym razem ja sie musze napic hahaWysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Będę i wody z Wisły nie będziecie musieli pić Mam nadzieję ,że będą czary i to Wiślane :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 1. Andre 2. Apioo 3. Wiślany Czarodziej 4. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian Ł. Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Jednoosobowa wąs-ekipa na kłusowniczych blachach melduje swoją obecność - postaram się połączyć siły z kolegą Jankiem aby wzmocnić tzw. bazę logistyczną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Podkarpacki Serwis Wędkarski i zlot na wodach tarnowskich? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Gliny Małe to przecież Podkarpacie, więc nie rozumiem pytania. A gdyby był w Lesku to też "be' bo wody Krosna? Jedno województwo .. a wody kilku okręgów, PSW nie kończy się na wodach Okręgu Rzeszów... Jak nic nie pokrzyżuje planów, to będę ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Tylko pytanie ilu z użytkowników forum ma tą wodę opłaconą? I tak pacząc na wcześniejsze imprezy organizowane przez PSW tłumów nie było jak na taką ilość użytkowników, czy jest to spowodowane złym doborem miejsc spotkań czy atmosferą nie mam pojęcia bo nie byłem ale chciałbym o jakieś wypowiedzi użytkowników na ten temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Opłata jedno-dniowa to chyba nie jest wielki problem. Jeżeli chodzi o mnie, to uważam, że atmosfera jest DOSKONAŁA . Zazwyczaj na zlotach pojawiają się te same twarze, podejrzewam więc, że też są zadowoleni. Nieobecni niech się domyślają i snują swoje teorie. Zapraszam Wszystkich !!! Do zobaczenia na zlocie . Proszę dopisać mnie do listy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 makda1 Jeżeli jedynym powodem Twojej nieobecności ma być koszt dniówki, czy koszt transportu ->i<, obie rzeczy masz u mnie w gratis. Serio - jedyny warunek, to to że jedziemy z Rzeszowa i zabiorę Cie z Rzeszowa albo na trasie. Integracji czasem trzeba pomóc Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisses Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Będę w okolicy Stalowej Woli na weekendzie, także jak czas pozwoli to zjawię się pod wieczór, na integrację właściwą Na ten moment na 50% jestem, chyba, że Janka napitki mają więcej voltów:D:beer: to na 60 lub 70 . p.s. @makda1 nie ma się nad czym zastanawiać i dywagować, przyjedź raz a zapewne będziesz chciał uczestniczyć w kolejnym zlocie PSW. Zauważ, że to są zloty wędkarzy ale nie koniecznie 100% wędkarskie, jak nie chcesz łowić to nikt przecież Cię nie zmusza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek1985 Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Będę w okolicy Stalowej Woli na weekendzie, także jak czas pozwoli to zjawię się pod wieczór, na integrację właściwą Na ten moment na 50% jestem, chyba, że Janka napitki mają więcej voltów:D:beer: to na 60 lub 70 .p.s. @makda1 nie ma się nad czym zastanawiać i dywagować, przyjedź raz a zapewne będziesz chciał uczestniczyć w kolejnym zlocie PSW. Zauważ, że to są zloty wędkarzy ale nie koniecznie 100% wędkarskie, jak nie chcesz łowić to nikt przecież Cię nie zmusza. kolego Lisses czyli jesteś na 70%:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 (edited) Planuję być na Zlocie Wędki zostają w domu - jadę na integrację! Edited August 31, 2015 by mapet77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 (edited) Ja też będę z moim blond Dożywociem Tak samo jak @mapet nie przewiduję pakowania sprzętu Edited August 31, 2015 by Gochu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam1109 Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Możliwe że i mi się uda dotrzeć na mój pierwszy raz (w zlotach), jeżeli byli by chętni z Tarnobrzega i okolic to mogę zabrać i być kierowcą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Tylko pytanie ilu z użytkowników forum ma tą wodę opłaconą? I tak pacząc na wcześniejsze imprezy organizowane przez PSW tłumów nie było jak na taką ilość użytkowników, czy jest to spowodowane złym doborem miejsc spotkań czy atmosferą nie mam pojęcia bo nie byłem ale chciałbym o jakieś wypowiedzi użytkowników na ten temat? Dostałeś już bana jako Kenia86, następnie jako Many86. Dalej stękasz jakie to forum jest złe ale zakładasz kolejne konta. Nikt Cię nie zmusza do przebywania tutaj. Teraz dostajesz bana jako makda1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zionek77 Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 makda1Jeżeli jedynym powodem Twojej nieobecności ma być koszt dniówki, czy koszt transportu ->i<, obie rzeczy masz u mnie w gratis. Serio - jedyny warunek, to to że jedziemy z Rzeszowa i zabiorę Cie z Rzeszowa albo na trasie. Integracji czasem trzeba pomóc Witam Chętnie pojawię się na zlocie. Propozycja jest taka szukam transportu z Rzeszowa i z powrotem w ramach normalnych godzin do 06:00 powrót [emoji1] . Chętnie pokręcę popstrykam coś inspire 1. Fajnie jakbyśmy coś powędkowali. Fajnie by to wyglądało. Wieczorne godziny integracja dlatego szukam transportu. Potem coś fajnego spróbujemy zmontować, dla mnie fajny materiał do portfolio, team też fajny filmik może mieć ze zlotu. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zionek77 Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Doprecyzowanie: - to nie reklama nagramy coś z "góry" dronem inspire filmik zdjęcia. Może coś fajnego zmontujemu. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus78 Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 (edited) Również postaram się być, choć może nie od samego rana a na nockę przyjechać. Mam jeszcze pytanie ale może do kolegów z Mielca i okolic, gdzie najbliżej Mielca można opłacić dniówkę na wody tarnowskie? Edited September 1, 2015 by adamus78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLIPOLI Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Nie dam rady, ja juz spowrotem w UK ale zycze wszystkim uczestnikom Taaaakiej ryby, no i oczywiscie owocnej integracji Link to comment Share on other sites More sharing options...
miesiarz Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Również postaram się być, choć może nie od samego rana a na nockę przyjechać.Mam jeszcze pytanie ale może do kolegów z Mielca i okolic, gdzie najbliżej Mielca można opłacić dniówkę na wody tarnowskie? Sprawdż na stronię PZW Tarnów ile kosztuje dniówka, albo zadzwoń i wpłać na poczcie, nie sądzę żeby sklepy wedkarskie w Mielcu miały dniówki Tarnowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek1985 Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Również postaram się być, choć może nie od samego rana a na nockę przyjechać.Mam jeszcze pytanie ale może do kolegów z Mielca i okolic, gdzie najbliżej Mielca można opłacić dniówkę na wody tarnowskie? Najlepiej przez internet opłata jednodniowa 25 zł trzeba wydrukować potwierdzenie wpłaty i rejestr połowu http://www.pzw.org.pl/okreg_tarnow/cms/13786/zezwolenie_1dniowe_wygenerowane_elektronicznie_2015_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts