Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam 

Było już wiele zlotów ale nie było jeszcze na Sanie ...jest tu wielu wędkarzy łowiących  na spining jak i muche . Termin do uzgodnienia , nocleg , grill czy tam ognisko żaden problem " pod szklarnią ". Chętnych zapraszam do rozmowy , żeby ogarnąć temat .

Nocleg i inne sprawy organizacyjne mogę ogarnąć , myślę że temat pójdzie w dobra stronę ...

Posted

A no fakt był , racja .

Mimo to projekt jest  do pozytywnego rozpatrzenia  . Chętnych zapraszam do dyskusji . 

Posted (edited)

Pamiętam jak przez mgłę zlot w Słonnym, a to jakby nie patrzeć też nad Sanem :)

Co nie znaczy, że nie chcę nad Sanem!

Edited by LuJu
Posted
1 godzinę temu, apioo napisał:

To nie był zlot nad Sanem, tylko mordownia nad stawami :D Ale było wesoło :P

Boguś, a któż Ci kazał siedzieć i gryźć gumę basenu z dzierlatkami ?

Posted

No ja chętnie ....

A im wcześniej będzie termin, tym łatwiej będzie wszystko wszystkim zaplanować i będzie jeszcze ewentualnie czas na zmianę planów urlopowych :)

Proponuje przed końcem wakacji - żeby spinningiści mogli też trochę połowić w najbliższych okolicach bazy zlotu tj Łączek.

Bo jak dobrze pamiętam po 1 września to dopiero od mostu w Postołowie ...i to raczej większymi przynętami za głowatką.

Baza ok, są pokoje w dobrej cenie, łazienki, miejsce na namiot, grilla itd

Posted

Myślę, że ktoś musi zacząć '' strzelać " datami. Rozpocznę o tych które mi będą pasować :D

30.06 - 02.07

Posted

No to wstępną datę mamy , ja się  postaram dostosować do Was .W późniejszym troszkę teminie podam nr na noclegi, adres . Wywołuje  do tablicy jeszcze Oktawian  , Siksa, Browarek.  

Posted

Sporo osób było na zlocie na Słonnym i myślę że to idealna miejscówka na spinning-muchę ale nikt nie proponuje powtórki w tym miejscu to i ja się nie będę wychylał. Na Łączkach nie łowiłem i chętnie....poćwiczę rzuty muchówką w sobotę i może niedzielę.

Posted
22 godziny temu, kroku napisał:

No to wstępną datę mamy , ja się  postaram dostosować do Was .W późniejszym troszkę teminie podam nr na noclegi, adres . Wywołuje  do tablicy jeszcze Oktawian  , Siksa, Browarek.  

Jak nic poważnego mi nie wyskoczy to na pewno się zamelduję miejsce zdecydowanie ok

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 3.6.2017 o 08:08, kroku napisał:

Coś dalej w temacie? Czas leci nieubłaganie, a część z nas musi planować...