Jump to content

NIEZLOT

apioo

Recommended Posts

W takim razie, skoro nie ma inicjatywy ze strony władz portalu na zorganizowanie zlotu PSW, proponuję zorganizować NIEZLOT. Mi miejsce i termin pasuje, niech się to zwie spotkanie starych znajomych-na razie kilka osób widzę chętnych;

Lenox
Lisses
Gajowy Marucha
Adamus
Apioo

Bardzo miło mi ogłosić, że dzięki uprzejmości kolegi Bartka Lelka, właściciela firmy Feeder Bait, łowca największej ryby na łowisku u Schabińskiej otrzyma super zestaw przynęt i zanęte do Methody!!! :) 

Bartek jeszcze raz wielkie dzięki za wsparcie naszego spotkania-jest moc!!!!! :D  :D:D

DSC_2082.JPG

11 godzin temu, kroku napisał:

Witam a co ja tam mogę łowić na tych stawach ? Na muche ...

Na sprzęt głowacicowy to szczupaki  podobno bardzo ładne.

NA lżejszy zestaw ładnie biorą okonie, a z boku jest staw z pstrągami :)

A i z tyłu za ośrodkiem na Sanie by można było głowatki poszukać ...

Ostatecznie linka tonąca, powiesimy na niej bombkę, na hak pelet albo kulka proteinowa i będziesz miał pierwszą w Polsce muchówko-karpiówke :)

Z tego co wiem, to staw był zarybiany tęczakiem, jak coś zostało to na pewno można spróbować jak siły będą ;) 

Dopisuj się do listy Kroku, jak będzie pogoda, to można próbować barbarki albo inne drapieżniki na sanie atakować.

• krs locked this topic
  • krs unlocked this topic
2 godziny temu, Gajowy Marucha napisał:

Najważniejsze, że forum działa... Chwała Im! :)

Co do zlotu... Jak wygląda rezerwacja domków i łowiska? Czy wszyscy jadą na tzw. "krzywy ryj"? :D

Niczego się nie obawiaj, domki zarezerwowane-przyjeżdżaj śmiało!!!   :) Panowie, to nie wątek o żalach itp., tylko o niezlocie czyli spotkaniu dobrych znajomych, nikt nie jest zobligowany do pojawienia się na nim, nikt  również nie jest na nim niemile widziany!!! :) Spotkanie nie ma oficjalnego charakteru i nawet nie jest specjalnie organizowane, w poprzednich latach również nie było jakiejś wielkiej organizacji i pompy, a spotkania zawsze były udane, mam nadzieję, że i tym razem będzie to wesoło spędzony czas! !! :)

Do zobaczenia nad wodą wszystkim kolegom!!! ;)

Panowie tym razem nagroda za największą rybę drapieżną, złowioną na spinning lub muchę  na Łowisku u Schabińskiej !!!  Wielkie podziękowania dla Kuby Machowskiego, właściciela firmy Woblery Hegemon, za ufundowanie świetnego zestawu woblerów prawie na każdą rybę :D:D:D:D!!!  :beer::beer::beer: Kuba dziękuję !!!B)

DSC_2087.JPG

Edited by apioo