apioo Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 W takim razie, skoro nie ma inicjatywy ze strony władz portalu na zorganizowanie zlotu PSW, proponuję zorganizować NIEZLOT. Mi miejsce i termin pasuje, niech się to zwie spotkanie starych znajomych-na razie kilka osób widzę chętnych; Lenox Lisses Gajowy Marucha Adamus Apioo
Krzysiek Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Jak mi nic nie wypadnie i zlot się odbędzie to pewnie i ja będę Lenox Lisses Gajowy Marucha Adamus Apioo Krzysiek
Oktawian Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Jak nie będzie zlotu, to niech będzie niezlot . Ja się piszę na to spotkanie. Dodam jeszcze, że trochę mi przykro i smutno z powodu braku zainteresowania PSW TEAM zlotem .
apioo Posted October 2, 2017 Author Posted October 2, 2017 Skoro powstał nowy wątek to dopiszę;spotkanie 14-15.10.2017 u Schabińskiej w Krzemiennej. Lenox Lisses Gajowy Marucha Adamus Apioo Krzysiek Oktawian
adamus78 Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Co do mojej obecności to narazie jest zagrożona Zrobie co w mojej mocy.
Oktawian Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Ja bym wolał 21-22 październik, ale jak będzie 14-15 to też przyjadę.
SHIT_TLER Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Ja będę też tylko w sobotę się spóźnię chwilę
apioo Posted October 2, 2017 Author Posted October 2, 2017 2 godziny temu, SHIT_TLER napisał: Ja będę też tylko w sobotę się spóźnię chwilę Bartek, przecież nie jest napisane o której zaczynamy p
SHIT_TLER Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Jak wędkarzom wypada, obstawiam że z samego rana flaszka pęknie... To znaczy ten tego zacznie się łowienie
apioo Posted October 4, 2017 Author Posted October 4, 2017 Bardzo miło mi ogłosić, że dzięki uprzejmości kolegi Bartka Lelka, właściciela firmy Feeder Bait, łowca największej ryby na łowisku u Schabińskiej otrzyma super zestaw przynęt i zanęte do Methody!!! Bartek jeszcze raz wielkie dzięki za wsparcie naszego spotkania-jest moc!!!!!
lisses Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Dla niektórych będzie motywacja żeby wędki rozłożyć
kroku Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Witam a co ja tam mogę łowić na tych stawach ? Na muche ... Jesli wszystko pozwoli to proszę dopisać mnie do listy . Sens brać wedki ??
Gajowy Marucha Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Ja to bym chętnie na San wyskoczył na zlocie. Spin lub mucha.
apioo Posted October 4, 2017 Author Posted October 4, 2017 Opis oraz regulamin łowiska. http://www.uschabinskiej.pl/krzemienna_nad_sanem/lowisko.html
Gabriel Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 11 godzin temu, kroku napisał: Witam a co ja tam mogę łowić na tych stawach ? Na muche ... Na sprzęt głowacicowy to szczupaki podobno bardzo ładne. NA lżejszy zestaw ładnie biorą okonie, a z boku jest staw z pstrągami A i z tyłu za ośrodkiem na Sanie by można było głowatki poszukać ... Ostatecznie linka tonąca, powiesimy na niej bombkę, na hak pelet albo kulka proteinowa i będziesz miał pierwszą w Polsce muchówko-karpiówke
lisses Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Z tego co wiem, to staw był zarybiany tęczakiem, jak coś zostało to na pewno można spróbować jak siły będą Dopisuj się do listy Kroku, jak będzie pogoda, to można próbować barbarki albo inne drapieżniki na sanie atakować.
Piotr Rabczak Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Nie będę znowu przeglądał zdjęć ze zlotu i żałował że nie pojechałem. Wchodzę w ten NIEZLOT
janek1985 Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 (edited) Panowie na 99,9 % tez jestem Edited October 6, 2017 by janek1985
Gajowy Marucha Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Najważniejsze, że forum działa... Chwała Im! Co do zlotu... Jak wygląda rezerwacja domków i łowiska? Czy wszyscy jadą na tzw. "krzywy ryj"?
apioo Posted October 7, 2017 Author Posted October 7, 2017 2 godziny temu, Gajowy Marucha napisał: Najważniejsze, że forum działa... Chwała Im! Co do zlotu... Jak wygląda rezerwacja domków i łowiska? Czy wszyscy jadą na tzw. "krzywy ryj"? Niczego się nie obawiaj, domki zarezerwowane-przyjeżdżaj śmiało!!! Panowie, to nie wątek o żalach itp., tylko o niezlocie czyli spotkaniu dobrych znajomych, nikt nie jest zobligowany do pojawienia się na nim, nikt również nie jest na nim niemile widziany!!! Spotkanie nie ma oficjalnego charakteru i nawet nie jest specjalnie organizowane, w poprzednich latach również nie było jakiejś wielkiej organizacji i pompy, a spotkania zawsze były udane, mam nadzieję, że i tym razem będzie to wesoło spędzony czas! !! Do zobaczenia nad wodą wszystkim kolegom!!!
apioo Posted October 10, 2017 Author Posted October 10, 2017 (edited) Panowie tym razem nagroda za największą rybę drapieżną, złowioną na spinning lub muchę na Łowisku u Schabińskiej !!! Wielkie podziękowania dla Kuby Machowskiego, właściciela firmy Woblery Hegemon, za ufundowanie świetnego zestawu woblerów prawie na każdą rybę !!! Kuba dziękuję !!! Edited October 10, 2017 by apioo
Piotr Rabczak Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Rybki swoją drogą, ale nie może zabraknąć pucharu dla "najaktywniejszego" uczestnika niezlotu
Recommended Posts