adamus78 Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Co mam rozumieć pod pojęciem "najaktywniejszy"?
Piotr Rabczak Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Sam nie wiem. Niezlot pokaże, albo zrobimy losowanie w niedzielę.
adamus78 Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Pytanie do "organizatorów" o której się można na miejscu stawiać? Planuje z rana już jechać...
apioo Posted October 11, 2017 Author Posted October 11, 2017 (edited) Panowie to jest NIEZLOT, więc nie ma z góry co za dużo planować, myślę, że tak 9-10 to dobry czas by się pojawić. Dzięki uprzejmości jednego z kolegów który ogarną temat mamy zarezerwowane 3 domki, jak nam braknie noclegu dobierzemy 4 chałupkę Dodatkowo będziemy mieli do dyspozycji wiatę z paleniskiem na ognisko, jest też możliwość grillowania ....więc jak komuś po sezonie został jakiś węgiel drzewny czy brykiet niech go przytaszczy ze sobą by przez zimę w domu nie zalegał Dla tych którzy nie bywali w poprzednich latach: -Wikt i opierunek we własnym zakresie. -Szacowany koszt noclegu 20-30zł na głowę -Na niezlocie nie pijemy ALKOHOLU -Każdy dba o swoje zdrowie i mienie we własnym zakresie i sam za siebie jest odpowiedzialny -Jeśli ktoś zamierza wędkować jest zobowiązany przestrzegać regulaminu łowiska i uiścić opłatę według stawek opisanych na stronie łowiska. Jeśli pojawią się jakieś nowe informacje, godne odnotowania postaram się niezwłocznie o nich poinformować!!! W zamkniętym już przez Administratora wątku, było opisane miejsce naszego spotkania, żeby się nie powtarzać, wrzucam link do postu Kolegi Lenoxa; Edited October 11, 2017 by apioo
Jandzik Posted October 12, 2017 Posted October 12, 2017 Witam. Może i późno ale dopiero teraz wiem że w tą sobote będę na Podkarpaciu, a skoro już tu będę to zjawiam się w sobote na krzemiennej. Przyjadę razem z Bartkiem. Do zobaczenia
lisses Posted October 12, 2017 Posted October 12, 2017 No to ja zabieram nabity kocioł, jakieś napoje kojąco- zagrzewające. Powinienem być na miejscu około południa. Do zobaczenia
Damian Ł. Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 Do ostatnich chwil nie wiedziałem, czy będę mógł się pojawić, więc nic nie pisałem. Będę - może nawet trochę powędkuję
adamus78 Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 No to paka niezła będzie. Ciekawe jak @geo z czasem?
robin Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 Do której planujecie łowić-zlotowac się, integrować w niedziele?
apioo Posted October 13, 2017 Author Posted October 13, 2017 5 godzin temu, adamus78 napisał: No to paka niezła będzie. Ciekawe jak @geo z czasem? Grzesiek się lansuje w innej części kraju 5 minut temu, robin napisał: Do której planujecie łowić-zlotowac się, integrować w niedziele? Ciężko powiedzieć-niedziela jest na rekonwalescencję . Przeważnie 14 -15 ludzie się rozjeżdżają. Możliwe że część osób w niedzielę będzie chciało dłużej posiedzieć na feederem. Panowie, domki są ogrzewane i nie trzeba brać śpiworów. Natomiast weźcie sobie jakieś sztućce, w tesco nabyłem talerzyki, jednorazowe noże i jakieś kubki, ale z widelcami i łyżkami już było krucho...
janek1985 Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 Ach już nie mogę się doczekać Wszystko gotowe byle jutro do 7 By szybciej leciał czas Browarek albo dwa Kilka fajek Parę z żoną słów Czas zlotu Trzeba spotkać się znów
Gajowy Marucha Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 poeta... widzę, że koledzy z Mielca szybko startują... ja tak szybko dzieciom nie ucieknę, ale w końcu trzeba mieć jakieś priorytety w życiu... do zobaczenia na Niezlocie
janek1985 Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Panowie dzięki wszystkim za miłą atmosferę. Jak zawsze było super. Koledze Jandzik dziękuję za uratowanie przed uschmieciem dziś. Jedzenie super kociolki 1 klasa .
Piotr Rabczak Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Nie znajduje odpowiednich słów żeby opisać jak było ZARĄBIŚCIE bo tego nie da się opisać, to trzeba było przeżyć. Dziękuję wszystkim uczestnikom i do zobaczenia jak najszybciej
Damian Ł. Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Dziękuję wszystkim uczestnikom Zlotu za miłą atmosferę, kociołki oraz wspaniałe napitki Specjalne podziękowania dla organizatorów (za to, że się im chciało), gospodarzy łowiska (super czyściutkie i komfortowe domki, zaplecze biwakowe, pokazanie zdjęć Welonki-Monstrum itp.), oraz sponsorów, którzy ufundowali nagrody rzeczowe. PS Możliwość obserwacji morderczego holu kępy wywłócznika - bezcenna.
Oktawian Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Dzięki Wszystkim uczestnikom za super spotkanie, wybaczcie moją lekką niedyspozycję , chyba się starzeję. Podpinam pierwszą partię fotek.
lisses Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Dzięki Panowie za towarzystwo i do następnego Fotki mistrzostwo.
lenox Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Super jak zawsze, tylko szkoda że tak krótko. Kociołek i balsamy pierwsza klasa. Do następnego
apioo Posted October 16, 2017 Author Posted October 16, 2017 Panowie dziękuje za świetną atmosferę i zabawę praktycznie do białego rana Za pyszne kociołki i inne regionalne delikatesy Dziękuję Panowie Gratulacje dla kolegi Lenoxa za wygranie konkursu na największą rybę spokojnego żeru oraz DamianaŁ za największą rybę na spinning Jeszcze raz podziękowania za wsparcie Imprezy dla naszych sponsorów Bartka Lelka właściciela firmy Feeder Baits oraz Kuby Machowskiego właściciela firmy Woblery Hegemon!!!! W tym miejscu nie sposób nie wspomnieć o Piotrze Rabczaku który ufundował dwie nagrody, super zestaw woblerów i gumek do konkursu spinningowego i wcześniej wspomniany Puchar Żubra Piotr dziękuję za przybycie i wzbogacenie naszej zabawy o dodatkowe bardzo fajne fanty !!!! Chciałbym również podziękować Administratorowi Forum za udostępnienie miejsca do umówienia całego spotkania Do zobaczenia za rok na zlocie lub niezlocie
adamus78 Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Również dziękuję wszystkim za przybycie i mega towarzystwo . Szkoda że tak krótko, ale dobre i tyle. Jak koledzy wyżej zauważyli kociołki były jedyne w swoim rodzaju i balsamy również.
Recommended Posts