Andre Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Pierwsze spotkanie maniaków wędkarskich w tym roku odbędzie się 19 kwietnia( niedziela) w Tryńczy w okolicach mostu kolejowego.Odbędzie się tam również rozdanie nagród laureatom konkursu literackiego. W przypadku niekorzystnych warunków pogodowych lub wysokiej wody w Wisłoku przeniesiemy spotkanie na inny termin lub przeniesiemy się w inne miejsce. Wszystko ugadamy na bieżąco- miejmy nadzieję,że po raz trzeci Matka Natura nie uprzykrzy nam wędkarskiego żywota. A oto lista osób które zadeklarowały obecność: 1. Wiślak 2. Siksa 3. Tuna 4. Kamaz 5. Wifer 6. Pigon 7. Marcin 8. Dziencioł 9. Młody 10. Oktawian? 11. Maximus 12.... Wszystkich niezdecydowanych zapraszamy. Z doświadczenia wiem,że warto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Właśnie w wątku Start w zawodach GP 2009 znalazłem przez przypadek info od Staszka, że zawody, które pierwotnie miały się odbyć 26 są przełożone na 19 czyli na dzień naszego zlotu. Proponuje przenieść nasze spotkanie na 26, ponieważ część uczestników zlotu będzie chciała wystartować w tych zawodach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted April 7, 2009 Author Share Posted April 7, 2009 Przychylam się do propozycji przedmówcy.Trzeba wspólnie przedyskutować zmianę terminu na 26 i wybrać ten który będzie odpowiadał większości. Z rozmów prywatnych wynika, że 5-6 osób jest za datą 26- więc sprawa jest otwarta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 No panowie pisać czy pasuje wam termin 26 kwietnia? Wiem, że Wiślakowi, Tunie, Marcinowi i mnie pasuje. Jedynie Kamaza uczelnia skreśla z listy, więc Wifer, Pigon, Dziencioł, Młody, Oktawian, Maximus i reszta jeszcze nie zapisanych pisać. Musimy wiedzieć czy będzie nas przynajmniej ok 10 osób. W programie będzie grill, przegląd ciekawych przynęt boleniowych, godzina gier i zabaw i cokolwiek kto co sobie wymyśli. Pozwolę sobie otworzyć nową listę chętnych na 26 kwietnia: 1. Wiślak, 2. Tuna, 3. Marcin, 4. Siksa, 5. Dziencioł, 6. Oktawian, 7. Kamaz, 8. Młody, 9. Pigon, 10. _maximus 11. Andrzej T. 12. Wifer, 13. Zbigniew, 14. Dragomir (syn Zbigniewa) 15. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzienciol Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 No to i ja pewnie się pojawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Jeśli chodzi o datę 26 kwietnia to będę na pewno, proszę mnie dopisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuna18 Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 A koncert Dody?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaz 5511 Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 miła widomosc 19 kwietnia mam uczelnie wiec 26 jak najbardziej mi pasuje wiec prosze o dopisanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlody Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Mnie też dopisać proszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigon Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Proszę mnie też dopisać do listy. Już nie mogę sie doczekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_maximus Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 no i ja oczywiscie ;p czy 19 czy 26 mnie to rybka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanisław Mączka Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Sorki, że Wam namieszałem ale wynika to z pzrełożenia zawodów eliminacyjny GP Polski. Nasi reprezentanci na te zawody (odbędą się 26.04.) mają prawo startu w okręgowych/klubowych GP. Nie da się tego zrobić inaczej jak zmieniając termin. Co do miejsca czy to Babica czy Zarzece ie wiem. Z kim nie rozmawiam kojarzy fakt, że za mostem jest "betoniarnia". Najwyżej będziemy się szukać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_maximus Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 to chwila, to kiedy to spotkanie Tryńcza bo juz mi sie z lekka zamieszało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Spotkanie jest oczywiście 26 kwietnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Wczoraj byłem na zwiadzie w Zarzeczu tam gdzie 19go ma być GP,gdy dojechałem na miejsce to od razu wkurzenie bo koparki ryją wzdłuż jednego brzegu pewnie beda betonować >:(od mostu w góre.Jestem częstym bywalcem tego odcinka Wisłoka i lubie tam łowić.Wracając do rybek to woda była podniesiona o jakieś dobre 30cm i to żle wpływało na brania poza tym na wodzie totalna cisza.Próbowałem jak zwykle połowic kleni,jazi i pstrągów których tam nie brakuje ale gdzieś gady pouciekały .Poza tym złowiłem pare okoni i tyle.Mam nadzieje ze do 19go woda sie ustatkuje byle by nie popadało wczesniej.Acha jadąc od strony rzeszowa to mamy znak na Tyczyn w lewo i za jakies 2km jest most a po prawej betoniarnia trzeba skrecic przed mostem w lewo i zjechac nad samą wode miejsca jest sporo.Do zobaczenia nad wodą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanisław Mączka Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Dzięki za informację. Uzupełniłem Komunikat na stronie WKS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted April 21, 2009 Author Share Posted April 21, 2009 Pogoda dopisuje - oby w weekend było podobnie.Spotykamy się o ósmej przy moście drogowym w Tryńczy.Przed mostem jadąc od strony Przeworska jest zjazd w lewo-mysle że będziem tam można zaparkowac kilka aut.No i łatwiej tam trafić niż do mostu kolejowego. Do zobaczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_maximus Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 ja bede jechał od srony Lezajska ale mysle, że trafie przydalby mi sie jakis namiar do kogos, kto bedzie na 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigon Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Tam jest łatwo trafić. Tak że raczej nikt sie nie zagubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogol Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Ja bym też przyjechał na zlot i połowił z wami ale 26-go są derby Rzeszowa . Ale następnym razem napewno przyjade , a za swoją nieobecność na zlocie sorki i połamania oczywiście na rybie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaz 5511 Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 jezeli ktos ma ochote jechac a nie ma transportu to chetnie kogos zabiore oczywiscie z rzeszowa pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
_maximus Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 czy to jest ten most ? http://i44.tinypic.com/iwopz4.jpg bo jesli tak to tylko klepne namiar w navi i trafie na 100% jakby ktos chcial to w lewym dolnym rogu jest namiar gps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Maximus Spotykamy się pod mostem drogowym a nie kolejowym, więc to nie jest ten most ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_maximus Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 qzwa to dałbym plame dzieki za sprostowanie czyli mam rozumiec ze to tu http://i40.tinypic.com/2z9limx.jpg ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Dokładnie tak 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts