Haratacz Posted July 21 Share Posted July 21 W Jasionce na Wisłoku nie ma ryb. No tak martwej wody to już dawno nie widziałem. Łowi tam ktoś coś czy tylko ja taka mameja xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekretarzonz Posted July 22 Share Posted July 22 19 godzin temu, Haratacz napisał: W Jasionce na Wisłoku nie ma ryb. No tak martwej wody to już dawno nie widziałem. Łowi tam ktoś coś czy tylko ja taka mameja xD W tym roku za każdym razem jak mam możliwość jechać na ryby to wislokiem kawa z mlekiem płynie, więc u mnie nic tylko karpie, karpie i karpie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOmaSZ Posted July 31 Share Posted July 31 Witam jak u was z braniami na Wisłoku? Nie pytam o spinning. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DziubnieLubNie Posted July 31 Share Posted July 31 9 minutes ago, TOmaSZ said: Witam jak u was z braniami na Wisłoku? Nie pytam o spinning. Mały klenik jak już coś wogole... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOmaSZ Posted July 31 Share Posted July 31 2 godziny temu, DziubnieLubNie napisał: Mały klenik jak już coś wogole... To samo i u mnie chyba taki rok się trafił :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
P@wel Posted August 1 Share Posted August 1 W tym sezonie na Wisłoku więcej okoni złowiłem jak kleni. Jeżeli już był kleń to taki 25cm nie większy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DziubnieLubNie Posted August 1 Share Posted August 1 8 minutes ago, P@wel said: W tym sezonie na Wisłoku więcej okoni złowiłem jak kleni. Jeżeli już był kleń to taki 25cm nie większy. Pytanie kolega zadał nie o spinning Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffinka Posted August 1 Share Posted August 1 3 godziny temu, P@wel napisał: W tym sezonie na Wisłoku więcej okoni złowiłem jak kleni. Jeżeli już był kleń to taki 25cm nie większy. A u mnie odwrotnie Same klenie, sporadycznie okoń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekretarzonz Posted August 1 Share Posted August 1 16 godzin temu, TOmaSZ napisał: Witam jak u was z braniami na Wisłoku? Nie pytam o spinning. Nie ważne co na haku, przerzucam same ukleje:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luidor Posted August 1 Share Posted August 1 Taki koleżka 52 cm z wczoraj na spinning Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaś _Wędrowniczek Posted August 2 Share Posted August 2 W dniu 31.07.2024 o 20:47, TOmaSZ napisał: Witam jak u was z braniami na Wisłoku? Nie pytam o spinning. Bylem z kukurydza i feederem 3.5h po zmroku. Zero. Okolice Boguchwaly Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian 86 Posted August 4 Share Posted August 4 Byłem wczoraj rano koło lwowskiego. 3 krąpie malutkie tylko, prawie bez brań. Białe,kuku, ser żółty, polędwica - nic rybek nie zachęcało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted August 15 Share Posted August 15 50 +Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
3domestos3 Posted August 23 Share Posted August 23 (edited) Okolice Łukawca. Dziesiątki padniętych kleni, brzan, świnek. Na stronie Wioś jest jakieś info. Nie stwierdzili nic. Plamy oleju widziałem przedwczoraj w Jasionce. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited August 23 by 3domestos3 Opis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiksjusz Posted August 23 Share Posted August 23 Poraz kolejny zatruty jest ten odcinek. Temat wraca jak bumerang i oczywiście żadna instytucja nie stwierdza co jest przyczyną śnięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffinka Posted August 23 Share Posted August 23 Nowa wieś to samo. I płynie jakiś syf brzegiem. Nie jestem w stanie zlokalizować z czego to płynie. Nie z tej rury koło blue Diamont. Tam jest git i bez śniętych ryb. Dopiero w okolicy wiaduktu A4 widziałam ryby padłe. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOmaSZ Posted August 23 Share Posted August 23 Czyżby po opadach coś ktoś "dolał" do rzeki? Mało tych ryb na szczęście chyba że w Wisłoku ich wiecej nie ma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_76 Posted August 24 Share Posted August 24 Urodzinowa czterdziestka ósemka Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
DziubnieLubNie Posted August 26 Share Posted August 26 Witam Czy bóbr może pobrać przynętę np parówkę, kiełbasę/mielonkę, wątrobę, rosowke? Czy zdarzyło wam sie 'zlowic' bobra, no nie wiem czy dałby ktoś rade faktycznie podholowac do brzegu ale czy zdarza wam się zaczepić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klonek02 Posted August 26 Share Posted August 26 Wczoraj byłem na na rybach na odcinku między jasionką a Wólką podleśną w większości padły klenie leszcze i świnki, ale tam ryby normalnie żerowały. Więc ten odcinek nie został zatruty ale zawsze scenariusz ten sam, mocniejszy deszcz i ryba wypływa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DziubnieLubNie Posted August 26 Share Posted August 26 2 hours ago, DziubnieLubNie said: Witam Czy bóbr może pobrać przynętę np parówkę, kiełbasę/mielonkę, wątrobę, rosowke? Czy zdarzyło wam sie 'zlowic' bobra, no nie wiem czy dałby ktoś rade faktycznie podholowac do brzegu ale czy zdarza wam się zaczepić? Ponawiam o bobrach.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek96 Posted August 26 Share Posted August 26 Bobry są roślinożerne, a poza tym są na tyle płochliwe że raczej wątpię Link to comment Share on other sites More sharing options...
DziubnieLubNie Posted August 26 Share Posted August 26 1 hour ago, tomek96 said: Bobry są roślinożerne, a poza tym są na tyle płochliwe że raczej wątpię Też tak myślałem choć kawałek śmierdzącej kielbasy może skusić kto wie. Pytam bo miałem zdarzenie niedawno, wielkie branie, i jazda w dół rzeki tuż przy brzegu jakies 30m a potem w poprzek rzeki na drugą stronę no i wtedy pękła żyłka, pewno na kamieniu. W zyciu takiej jazdy nie doświadczyłem, było to nie do utrzymania, a lowilem w zyciu brzany do +7kg więc albo bóbr mi sie zaczepił wpływając w żyłkę albo sum ale bym sie go nie spodziewał... Stawiam jednak na bobra bo pod drugim brzegiem kursowały tam i spowrotem Dlugo będę o tym wspominać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOmaSZ Posted August 26 Share Posted August 26 To co innego mogło wziąść sum pewnie wziął... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domek1995 Posted August 27 Share Posted August 27 18 godzin temu, tomek96 napisał: Bobry są roślinożerne, a poza tym są na tyle płochliwe że raczej wątpię Z tym płochliwe to się mocno nie zgodzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts