Leszek Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Co tam Panowie Rybki. Dzisiaj wiosnę widziałem!!! Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Siksa Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Pewnie, rybki się nie liczą Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Oktawian Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Widzę że Siksa się marcuje . Bylem dzisiaj nad wodą i też dostrzegłem pierwsze oznaki wiosny Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
LukaszZ Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 To samo Masakra jak wszystko nagle ożyło. Wystarczył jeden ciepły dzionek. Wszędzie ptactwo, robactwo zaczyna latać i pływać w wodzie. Drobnica żerująca po powierzchni. Bajka
MilanND Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 (edited) Nawet pstrągi jakieś żywsze Żeby nie było że bez oznak wiosny to zapodam ostatni śnieg Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited March 12, 2011 by MilanND
Guest Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 U mnie też widać wiosnę,w rzece zaczyna rosną trawa która w tamtym roku wyrosła dopiero w kwietniu .Pąki na drzewach i bocian przyleciał
robin Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Co tam Panowie Rybki. Dzisiaj wiosnę widziałem!!! Wedka kwitnie,rzeka plynie... no to czas na klenie...
Leszek Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Korzystając z wolnego dnia, wybrałem się dzisiaj nad mój potok aby spalić trochę świątecznego jadła. Woda nie sprzyjała łowieniu, ale za to co widoki jakie zaobserwowałem napawają optymizmem. BĘDZIE WIOSNA W TYM ROKU,już nie długo. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
marekn Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 BĘDZIE WIOSNA W TYM ROKU Wreszcie dobra wiadomość, Leszku, kamień spadł mi z serca .
rafaello Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Korzystając z wolnego dnia, wybrałem się dzisiaj nad mój potok aby spalić trochę świątecznego jadła.Woda nie sprzyjała łowieniu, ale za to co widoki jakie zaobserwowałem napawają optymizmem. BĘDZIE WIOSNA W TYM ROKU,już nie długo. Wygląda na to że to nie koniec zimy,ktoś nawet drzewo na opał dalej szykuje:)
furmek1 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 A ja dzisiaj widziałem jak żurawie wracały na północ (nie ciekawie to wygląda)
Jandzik Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 U mnie wiosnę widać odrobinę mniej niż u was ale zawsze to coś Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Tomekk Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 A ja dzisiaj zacząłem sezon huhuhu i to pięknie zacząłem ! 110 płoci 1 okoń i dwa leszcze (łowiłem z kolegą )
Tomekk Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Zdjęć nie ma ;/ Pewnie kolege dziwi,ze taka ilość płoci a na polu wiosne widać tak oooo... Zapomniałem dodać ,ze łowiliśmy w dwóch na tyczki W sobotę zapewne też pojadę to na pewno zrobię zdjęcia i dodam
Jandzik Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Może nie dziwi mnie ilość ryb, ale gdyby było zdjęcie to ucieszyło by to wszystkich użytkowników tego forum- było by pewne że to już wiosna
texel Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Gdzie ta wiosna, ja się pytam, gdzie ... Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Tomekk Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Dzisiaj jak wstałem rano i popatrzyłem w okno to pierwsze słowo było o Kur** ! ; O A po tym załamałem sie ;/
manitu Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Mnie ostatni wyjazd troszke uspokoił ale znów mnie zaczyna nosić!!
marekn Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Byłem dziś ustawić woblery i wreszcie spotkałem Wiosnę! Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Gochu Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Rzeszów - Prognoza pogody dla Rzeszowa, Pogoda na 16 dni | TwojaPogoda.pl Sprawdzalność prognozy z tej strony jest mała no ale przynajmniej miło popatrzeć
LukaszZ Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Myślę że najgorsze już za nami i wszystko idzie w dobrym kierunku. Jeszcze odrobina cierpliwości aż woda w rzekach opadnie i można zaczynać na całego
Recommended Posts