Jump to content

Recommended Posts

Posted

Taki dzisiejszy przylow na kanale podczas sandaczowania . Pytanie co to za ryba? Cefal?

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

• 2 weeks later...
Posted

2 godzinki po pracy i są efekty jeszcze tu nie zszedłem poniżej kilku sandaczy na dzień

Posted

Pewnie masz rację a nawet na pewno. W Polsce jedynie krajobraz dużo lepszy tutaj tylko wkoło wybetonowane kanały i pełno ludzi ciężko coś znaleźć żeby była cisza i spokój

Posted

Tomuś mój imienniku co Ty bierzesz chłopaku ja to bym chciał żeby na Wisłoku np. znudziło mi się łowienie sandaczy!! :) Zdaje sobie sprawę że pisałeś ten post pod wpływem impulsu hehe też pewnie bym tak miał :)
Pozdrawiam
PS:nie długo i ja będę na obczyźnie w Irlandii :)

Posted

Żelki haribo biorę ? jeszcze chciałbym zaznaczyć żeby nikt nie myślał że pojedzie za granice gdziekolwiek i się nałowi do syta ,mi kilka miesięcy zajęło rozpracowanie tych sandaczy znalezienie odpowiednich miejsc godzin żerowania itp.

• 2 months later...
Posted

Grube wreszczcie ruszyły na małe gumy zero reakcji zalozylem 20centymetrowa i wziął w trzecim rzucie

• 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

Nie miałem miarki nie spodziewalem sie wgl ze cokolwiek zlowie ostatnie 8 wypadow zaliczylem bez ryby. Troche żałuje ze nie zaznaczylem sobie dlugosci na wędce ale to byly takie emocje ze nie myslalem nad tym kilka fotek i szybko do wody bo mamuska wypchana ikrą tak na oko to mysle ze cos okolo 100-105cm 

• 3 months later...
Posted (edited)

Dzisiaj troszkę pobawiłem się z okonkami i małymi sandaczami ryby jeszcze ospałe  pogoda nie rozpieszcza jak i w Polsce ale 10 rybek udało się z wieczora wydłubać. Od razu zaznaczam ze tu sandacze nie maja okresu ochronnego na niektórych wodach 

Edited by tomek96
  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...