Luidor Posted July 29 Share Posted July 29 W dniu wczorajszym po raz drugi w życiu miałem przyjemność podjąć rękawice z królową tych wód- ponad metrową głowacicą. Niestety na zestawie pstrągowym cieżko mówić o uczciwej walce i po 5 minutach niesamowitych odjazdów rybka wpływa w kamienie i zrywa zestaw, a mi pozostaje ból dupska i niesamowite wspomnienie o taaakiej rybie życia, która nie została wycholowana. Na otarcie łez kilka minut później ma brzegu ląduje taki kropek 44 cm i kilkanaście jego mniejszych kolegów. Znalazłem także pudełko z przynętami. Osobę zainteresowaną odzyskaniem proszę o kontakt. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post jacek k Posted July 29 Popular Post Share Posted July 29 Spokojnie da się i zestawem pstrągowym. choć tutaj wędka 8 muchowa i przypon 0,20. Co prawda miarki brakło bo była tylko do 1 metra. może 110 lub więcej . Do rekordu życiowego jeszcze troszkę brakuje. Może .... następna. Powodzenia. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haratacz Posted July 30 Share Posted July 30 Królowa 😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucjan Kula Posted August 13 Share Posted August 13 Gratulacje piękna królowa Sanu 💪💪😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldenCatches Posted August 14 Share Posted August 14 Długi weekendos czas start Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek96 Posted August 15 Share Posted August 15 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_76 Posted August 18 Share Posted August 18 Co to za rybka, bo nie jestem pewny? Długość ponad 30 na oko. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike Posted August 18 Share Posted August 18 Jasiek ☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_76 Posted August 18 Share Posted August 18 5 minut temu, mike napisał: Jasiek ☺️ Tak mi się wydawało, ale ten czerwony ogon nie dawał mi pewności Link to comment Share on other sites More sharing options...
geri-g2 Posted August 18 Share Posted August 18 Panie i Panowie .Byłem dzisiaj nad Sanem w okolicach Dubiecka . Uderzyła mnie w oczy niewiarygodna przejrzystość wody ,taka sama jak w górnym odcinku w okolicach Zwierzynia.W tamtych oklicach (Wybrzeże-Słonne)dość często bywam,ale na przestrzeni paru lat z takim zjawiskiem się nie spotkałem (chodzi o lato).Woda zawsze była lekko trącona(niski tan),a teraz jak w Horwacji.Czyżby Żwirownie rozmieszczone wzdłuż rzeki zrobiły sobie parę dni wolnego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldenCatches Posted August 22 Share Posted August 22 Ostatnie kropecki i dwa kleniczki i pomału można zaczyna sezon głowatkowy Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek96 Posted August 24 Share Posted August 24 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
DziubnieLubNie Posted August 29 Share Posted August 29 🐻 https://www.facebook.com/share/7nYEdGTM27zump1g/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek96 Posted September 1 Share Posted September 1 Trochę mała ale wreszcie jest Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmorsznik Posted September 1 Share Posted September 1 O większą coraz trudniej Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek96 Posted September 1 Share Posted September 1 To prawda chociaż miałem druga co haka rozgiela Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek96 Posted September 10 Share Posted September 10 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilW Posted September 19 Share Posted September 19 jak tam stan wody na odcinku nizinnym? był ktoś może na rybach, albo przejazdem widział? Link to comment Share on other sites More sharing options...
omus Posted September 19 Share Posted September 19 Podłączam się pod pytanie. Jako poczatkujący wędkarz zapytać też chciałem co można w ogóle w Sanie złowić na wysokości Sanoka na odcinku nizinnym? Można tu spotkać szczupaka??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek96 Posted September 19 Share Posted September 19 Przede wszystkim klenie brzany i świnki szczupaki są ale raczej bym się na nie nie nastawiał bo jest ich mało Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmorsznik Posted September 21 Share Posted September 21 A dzisiaj taki klenik jeszcze się powiesił . Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
omus Posted September 30 Share Posted September 30 Panowie proszę o pomoc w identyfikacji maluszka, jaki to gatunek??? Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpel Posted September 30 Share Posted September 30 Strzebla Potokowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
r.l Posted October 1 Share Posted October 1 Strzebla potokowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
omus Posted October 2 Share Posted October 2 Dzięki koledzy to przy okazji jeszcze się pochwalę pierwszą rybą złowioną przez syna na spinning, w Sanie. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts