elel Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 (edited) Dobra wysłałem już dwa zapytania na email do ZO Krosno na temat wędkowania w tych okolicach i nadal nie mam żadnej odpowiedzi.... No co Ty! Na maila nie odpowiedzieli ?!? Pewnie dlatego, że wszystko jest na stronie Okręgu... Edited March 14, 2014 by elel
Sasanek Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Wybieram się na weekend do Wetliny będę miał na wędkowanie tylko parę godzinek. W jaki fragment rzeki się udać aby powędkować i zobaczyć fajne widoki ?
curado Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 W potoku Wetlinka żyją głównie pstrągi z rybek ,które daje się łowić.Mogę się mylić ale mają okres ochronny
Sasanek Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Kolego co podkreśliłem chodzi mi o spędzenie chwili wśród ładnych pejzaży. Wędkowanie to dodatek, poszukam lipasków. Ale jak szuka się problemu to zawsze da się go znaleźć.
Janek Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 W potoku Wetlinka żyją głównie pstrągi z rybek ,które daje się łowić.Mogę się mylić ale mają okres ochronny W potoku Wetlinka żyją głównie klenie i uklejki , jest trochę lipieni i bardzo mało pstrągów
Recommended Posts