rybok Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Witam! Który, waszym zdaniem jest najlepszy sklep wędkarski w Dębicy?
matwiel Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Uważam, że pod względem zaopatrzenia żaden się specjalnie nie wyróżnia. Osobiście lubię robić zakupy w sklepie na ul. cmentarnej.
19tomek08 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 według mnie najlepszy sklep wędkarski w Dębicy jest na ulicy Rzeszowskiej.
rybok Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 według mnie najlepszy sklep wędkarski w Dębicy jest na ulicy Rzeszowskiej. Na tej ulicy są 2 sklepy champion i jeszcze jeden którego nazwy nie znam. O który Ci chodziło ?
holek Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Według mnie w Delfinie przy rynku są dosyć wygórowane ceny. Jeżeli chodzi o zaopatrzenie to chyba wszystkie sklepy są powierzchniowo małe więc mają mało rzeczy , przede wszystkim brakuje wędek Ja najczęściej robię zakupy na ul. Cmentarnej albo na Piaskach , choć czasem zaglądam na Rzeszowską. To według mnie najlepsze sklepy w Dębicy.
19tomek08 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Na tej ulicy są 2 sklepy champion i jeszcze jeden którego nazwy nie znam. O który Ci chodziło ? Napewno nie chodzi mi o sklep champion bo jest na bardzo mały wybór sprzetu wędkarskiego jest do dobry sklep z ekwipunkiem dla koni a nie dla wędkarzy. Chodziło mi o ten drogi :)
rybok Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Tak więc ja uważam że pod względem zaopatrzenia trochę się wyróżnia delfin ale gość jest "żyd"(bez obrazy dla sprzedawcy ) i wszystko poleca bo wszystko jest dobre. Z kolei na piaskach jest tanio ale sprzęt nie najlepszej jakości, na rzeszowskiej gość jest wujek dobra rada ale wszystko co poleca jest sprawdzone przez niego więc najbardziej lubię ten sklep bo nie robi cię gość w hu*a na cmentarnej ma strasznie drogo, a w championie jest dziwna obsługa która za bardzo się nie zna na rzeczy a udaje co innego no i też mają bardzo drogo
jon987 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Polecam sklep na ul rzeszowskiej w sumie to robię zakupy u Marka i u Jacka mają dobre ceny i jest możliwość negocjacji.Robię też zakupy u Kędziora "Delfin" też można dobrze kupić tylko bajerant straszny kto się nie za bardzo zna na wędkarstwie to mu wciśnie wszystko.
matwiel Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Witam, Gdzie w Dębicy można w rozsądnych cenach zakupić ziarna kukurydzy, konopi, pszenicy? Oczywiście mam na myśli ilości rzędu kilku kilogramów. Pozdrawiam
holek Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Z ziarnami stoją chyba tylko w środy i jak sie kupuje wiecej kilo to cos tam taniej jest
art-ski Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Dawniej jak wędkowałem za białą rybą pamiętam, że na błoniach była hurtownia z paszami. Popytaj, jeśli nie w Dębicy to może Żyraków. Co do sklepów (niektórzy piszą, że drogo) trzeba się targować. Ja lubię robić zakupy u Jacka (Cmentarna). Zamawiam to co potrzebuję i mam. Jest w stanie sprowadzić praktycznie wszystko i to w szybkim czasie. Marek sklep (Rzeszowska) jest dobrym wędkarzem znającym się na przynętach, a przy okazji potrafi naprawiać i regenerować sprzet wędkarski. Dobrze zapamiętać w razie jakiejś awarii wędki lub młynka.
fordo48 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Witam kolegów , ja tak samo robie zakupy na ulicy Cmetarnej u Pana Jacka .W . i nie narzekam zamawiam i to mam ceny są przystepne , a i rabacik też śię znajdzie jestem zadowolony z tego sklepu jak najbardziej .
Moczykij Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Tak więc ja uważam że pod względem zaopatrzenia trochę się wyróżnia delfin ale gość jest "żyd"(bez obrazy dla sprzedawcy ) i wszystko poleca bo wszystko jest dobre. Z kolei na piaskach jest tanio ale sprzęt nie najlepszej jakości, na rzeszowskiej gość jest wujek dobra rada ale wszystko co poleca jest sprawdzone przez niego więc najbardziej lubię ten sklep bo nie robi cię gość w hu*a na cmentarnej ma strasznie drogo, a w championie jest dziwna obsługa która za bardzo się nie zna na rzeczy a udaje co innego no i też mają bardzo drogo Chyba kolega dawno tam nie był Będę się kłocił. Pozdrawiam.
Prezesior Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Najlepszym sklepem wędkarskim w Dębicy jest sklep na ul.cmentarnej !!! Pełen profesjonalizm w obsłudze klienta , duży wybór asortymentu , bardzo korzystne ceny na każda kieszeń Jest to najlepszy sklep wędkarski w Dębicy. Kupuje tam od kilku dobrych lat i nigdy nie narzekałem. Polecam każdemu wędkarzowi który wybiera się pomoczyć kija Połamania wędek
LukaszZ Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Z tym jednym postem Twoja recenzja brzmi bardzo wiarygodnie
Guest Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Witam:)Najlepszy według mnie sklep wędkarski jest na ul. Cmentarnej u Jacka:)Zawsze mi w czymś doradzi podpowie tak jak dziś i ceny ma bardzo przystępne:)Nie sprzedaje byle czego i ceny ma takie jak na internetowych zakupach także POLECAM TEN SKLEP:)
adjk Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Potwierdzam słowa poprzednika - również jak cokolwiek kupuje to tylko na Cmentarnej - dziś również to zrobiłem
artu Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 (edited) Kupowałem w sklepie na rzeszowskiej u Marka, w porządku do pogadania gościu ale po pewnym czasie zorientowałem sie ze wciska Ci wszystko co ma w sklepie ( i to nie koniecznie po najniższych cenach - widziałem w innych wędkarskich sklepach duzo tańsze- i to nie jest tylko moje zdanie) obecnie kupuje na cmentarnej ceny takie same jak na allegro (sporadycznie tańsze) lub porównywalne w internetowych sklepach przy większych zakupach zawsze rabat Edited July 20, 2012 by rapala
mirokiszka Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 (edited) Wydaje mi się cmentarna JW Edited July 20, 2012 by mirokiszka pomylone wątki
MateuszS Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Również mogę polecić sklep u Jacka, przy ul. Cmentarnej. Dziwią mnie tylko te posty powyżej.. Założone zostało kilka kont, żeby tylko napisać jaki sklep.. Czyżby biznes upadał i właściciel sklepu dodaje takie posty aby zwiększyć sobię ilość klientów? Nie wydaje mi się.
Moczykij Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Witam. Koledzy się orientują gdzie , jakiego i po ile kupię żywca w D-cy Z góry dzięki. Pozdrawiam.
Recommended Posts