Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Żywca kupisz u jacka na cmentarnej ma za grosze :)

Edited by Guest
  • 8 months later...
Posted

Witam.

Obecnie jestem poza moim terenem i interesuje mnie jak się ma sytuacja w Dębicy.

Po powrocie chcę zrobić grubsze zakupy więc potrzebuję Waszych opinii.

Jaki sklep polecacie ?

Pozdrawiam.

Posted

To zależy co chcesz kupić kije kołowrotki to cmentarna ewentualnie delfin co do wędek chociaż u Marka źle nie jest , tylko co do doradzania to każdy sprzedawca mówi że to jest dobre co ma w sklepie :) a Marek to prezerwatywę by mnichowi sprzedał a apstylentowi ze dwa :beer:

Posted

Robię zakupy u Jacka na Cmentarnej. Jakoś mi po drodze (mieszkam niedaleko), zżyci jesteśmy (znamy się lata). Nawet jeśli czegoś nie ma na stanie z interesującego mnie sprzętu to ściąga maksymalnie do tygodnia. Jeśli chodzi o ceny to zawsze konurencyjne do innych sklepów i nieraz tańsze niż na Allegro. Polecam

Posted

Jakieś niezłe siedzonko ( np. z Elektrostatyka ) , tripodzik , pokrowiec , kulek różnych i różnych drobiazgów.

Jeśli można jakieś sugestie z góry dzięki.

A co do P. Marka też mnie doszły słuchy że zaczął przeginać.

Tak czy inaczej dzięki za podpowiedzi. Samych rekordów życzę wszystkim.

Moczykij

Posted

Zgadzam sie z moimi przedmówcami,gdyż ostatnio robiłem zakupy u Marka i sprzedałmi to co miał(bo najlepsze)

a nie to potrzebowałem.I co ciekawe, dostałem rabacik 30%tylko że....129zł po uwzględnieniu rabatu

daje 115,ale po krótkim zastanowieniu powiedzial niech stracę 110 do zapłaty.

Więc pokrowiec i podbierak kupilem u Jacka.

Pozdrawiam Grzegorz

Posted (edited)
Zgadzam sie z moimi przedmówcami,gdyż ostatnio robiłem zakupy u Marka i sprzedałmi to co miał(bo najlepsze)

a nie to potrzebowałem...

Grzesiu jak nie to potrzebowałeś to po co kupowałeś. Ja u Marka robię zakupy ale zawsze to ja mówię co chce, co mi potrzeba i nigdy nie sprzedawał mi czegoś czego nie potrzebowałem... rabaty też dostaję i nie narzekam. U p. Jacka byłem kilka razy i za każdym razem miałem wrażenie, że jestem obsługiwany z łaski, a ja nie lubię być traktowany jako intruz dlatego - NIE POLECAM sklepu na cmentarnej.

Edited by rapala
  • 9 months later...
Posted

Witam

Wracając do tematu, wg mnie najlepiej zaopatrzony jest sklep na Cmentarnej u P.Jacka.

Ostatnio nabyłem Ryobi Zaubera 3000 w bardzo dobrej ceni, jak ktoś potrzebuje to jest

pełna rozmiarówka zaubera.

Pozdrawiam

• 3 months later...
Posted

Mam pytanie

Czy w sklepie na Cmentarnej jak czegoś nie ma na sklepie to czy sprowadzi mi na przykład wędkę której nie ma na sklepie?

Posted

Witam jeśli chodzi o sklep na cmentarnej u P. Jacka to tak napewno się postara o to abyś to kupił u niego . Według mnie ten sklep jest Ok i P Jacek jest spoko gość .

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Koledzy spinningiści wkrótce sezon ruszy pełną parą. W sklepie wędkarskim u P.Jacka przy ulicy Cmentarnej są świetne woblerki. Rękodzieła z balsy i lipy. Warto uzupełnić zapasy. Można je oglądnąć pobieżnie na stronce internetowej (fhjb.pl) Byłem kupiłem, zamówiłem, polecam.

• 1 month later...
Posted (edited)
Moim zdaniem to u Marka na Rzeszowskiej.

Popieram. Pan Marek jest bardzo dobrym wędkarzem, a przy tym serdecznym człowiekiem. Zna się na rzeczy, zawsze doradzi i podpowie co, jak i gdzie. Osobiście najchętniej zaglądam właśnie do jego sklepu.

W niektórych dębickich sklepach mam nieodparte wrażenie, że sprzedawca chce mnie naciągnąć jak tylko najbardziej się da. Pan Marek ma według mnie dobre ceny i nie stara się nikogo zrobić w konia, nie wciska bubli.

Żeby oddać sprawiedliwość, to cenię sobie również sklep na cmentarnej gdzie jeśli czegoś nawet nie ma, to sprzedawca jest skłonny w błyskawicznym często czasie sprowadzić to w przyzwoitej cenie. To się chwali!

Co do woblerków o których piszecie Panowie wyżej, to nabyłem kilka lat temu imitacje kiełbia i ciernika. Wykonanie bardzo mi się podoba. Kiełbik nawet coś tam złowił. Ciernik jest tak pięknie wykonany, że trzymam go jako element kolekcji i wody raczej nie zobaczy :D

Edited by Piotr Madura
  • 3 months later...
  • 3 years later...