Gajowy Marucha Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Witam Zainspirowany artykułem naszych Kolegów pt. "GÓRSKI ZWIAD", rzucam propozycję zlotu inaugurującego sezon. Jak można wyczytać w artykule, miejsca na Sanie nie zabraknie dla "zapaleńców" zimowych łowów; być może propozycja innej miejscówki. Jakieś ognisko w zimowej scenerii, kiełbaski, herbatka (z prądem lub bez) - to byłoby to. Przynajmniej dla mnie Myślę, że sporo Kolegów z PSW takie spotkanie wybudziłoby z zimowego letargu. Jak to Koledzy widzicie? PS. Mam nadzieję, że jako dość świeży forumowicz, nie powieliłem przez przeoczenie tematu. Parafrazując... "Wodom ryby, a cześć - Kolegom"
Siksa Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Właśnie się zaprzyjaźniam z Johnym Walkerem i jestem za. Wędek pewnie nie zabiorę. Natomiast może polubię zimę
Oktawian Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Ja oczywiście jestem za, zabiorę wędkę i coś na rozgrzewkę . Trzeba powoli myśleć o terminie tej imprezki.
LukaszZ Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Może niekoniecznie rzeka tylko jakiś zbiorniczek spod lodu?
marekn Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Górski San w lutym, na początek sezonu pstrągowego, to byłoby to!
Oktawian Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Jestem za tym żeby spotkać się gdzieś w Bieszczadach na Sanie. Ale możemy też zorganizować spotkanie na jakimś bajorze przy przerębli .
rapala Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Jestem jak najbardziej za przeręblą ale i jak czas pozwoli chętnie podpatrzę spiningowych speców od pstrągów.Może Rajskie? P.S.Kociołek czeka w gotowości:D.
marekn Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Myślę, że San w lutym, w Rajskiem, będzie zamarznięty, więc wtedy jedynie spod lodu na odcinku nizinnym. Jeśli pstrągi, to tylko niżej zapory.
Gajowy Marucha Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Oczywiście chodzi bardziej o spotkanie niż wędkowanie, a że lubię pogonić za kropkami, zainspirował mnie ww. artykuł. Jestem jednak otwarty na wszelkie propozycje. Ważne, aby umożliwić spotkanie jak najszerszemu gronu Mój kociołek także czeka w gotowości. Gdyby jeszcze ktoś "dorzucił" do niego jakiś sprawdzony przepis...
Andre Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Bardzo dobry pomysł. Chętnych jak widać jest wielu, tylko trzeba będzie jakoś "pogodzić" zwolenników spinningu i podlodowców.
opelot Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 ...albo pogodzić wędkarzy i narciarzy:) - a tu wybór jest prosty Sieniawa - Besko i Puławy.
lenox Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Jako świeży forumowicz z miłą chęcią zawitał bym na takie otwarcie sezonu.Lubię kropeczki i jak tylko mogę łowię na rozpoczęcie sezonu na Sanie i Wisłoku ;)Czas otworzyć sezon w większym gronie i poznać towarzystwo:D
piter Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Jestem jak najbardziej za.:beer:Tylko nie wiem czy brać wędki...
mapet77 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Ja również dopisuję się do listy... Chociaż bez wędzisk ale w pełnej gotowości:beer:
Miko Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Jeżeli, spotkanie odbędzie się w terminie innym niż ferie, to, też się piszę.
Sewer34 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Proponuję San i kropeczki wstępny termin 3/4 (piątek/sobota) trzeba zdecydować tylko jaki odcinek Sanu ? A z pomocą kolegów z tamtych okolic coś zarezerwować. Parę lat temu byłem na otwarciu sezonu pstrągowego i bardzo miło go wspominam:D
MilanND Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Oj, brzmi bardzo zachęcająco Chętnie pojawiłbym się z patykiem i pogonił gdzieś za kropkowanym mieszkańcem Sanu. Obawiam się jednak, że może być ciężko.
bohenek1 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ja z chęcią też bym pomarzł z wami chłopaki. Mam tylko problem co brać ze sobą, mianowicie strasznie ciężko się naciska struny w rękawicach:)
Gajowy Marucha Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Widzę, że jest już paru chętnych Nawet padła konkretna propozycja terminu. Dla mnie wstępnie OK, ale piątek odpada. Raczej sobota i niedziela; ewentualnie dołączę w sobotę, choć to już nie to samo... To jak Koledzy?
kroku Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Jeśli zlot by się odbył nad Sanem w Lesku to i ja się piszę bez problemowo ,ewentualnie wspólne łowienie pod lodowe na Solinie .
Recommended Posts