Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

Zainspirowany artykułem naszych Kolegów pt. "GÓRSKI ZWIAD", rzucam propozycję zlotu inaugurującego sezon. Jak można wyczytać w artykule, miejsca na Sanie nie zabraknie dla "zapaleńców" zimowych łowów; być może propozycja innej miejscówki.

Jakieś ognisko w zimowej scenerii, kiełbaski, herbatka (z prądem lub bez) - to byłoby to. Przynajmniej dla mnie :)

Myślę, że sporo Kolegów z PSW takie spotkanie wybudziłoby z zimowego letargu.

Jak to Koledzy widzicie?

PS. Mam nadzieję, że jako dość świeży forumowicz, nie powieliłem przez przeoczenie tematu.

Parafrazując... "Wodom ryby, a cześć - Kolegom" :beer:

Posted

Jestem jak najbardziej za przeręblą:) ale i jak czas pozwoli chętnie podpatrzę spiningowych speców od pstrągów.Może Rajskie?

P.S.Kociołek czeka w gotowości:D.

Posted

Myślę, że San w lutym, w Rajskiem, będzie zamarznięty, więc wtedy jedynie spod lodu na odcinku nizinnym. Jeśli pstrągi, to tylko niżej zapory.

Posted

Oczywiście chodzi bardziej o spotkanie niż wędkowanie, a że lubię pogonić za kropkami, zainspirował mnie ww. artykuł. Jestem jednak otwarty na wszelkie propozycje. Ważne, aby umożliwić spotkanie jak najszerszemu gronu :)

Mój kociołek także czeka w gotowości. Gdyby jeszcze ktoś "dorzucił" do niego jakiś sprawdzony przepis... :beer:

Posted

Bardzo dobry pomysł. Chętnych jak widać jest wielu, tylko trzeba będzie jakoś "pogodzić" zwolenników spinningu i podlodowców. :confused:

Posted

Jako świeży forumowicz z miłą chęcią zawitał bym na takie otwarcie sezonu.Lubię kropeczki i jak tylko mogę łowię na rozpoczęcie sezonu na Sanie i Wisłoku ;)Czas otworzyć sezon w większym gronie i poznać towarzystwo:D

Posted

Proponuję San i kropeczki wstępny termin 3/4 (piątek/sobota) trzeba zdecydować tylko jaki odcinek Sanu ? A z pomocą kolegów z tamtych okolic coś zarezerwować. Parę lat temu byłem na otwarciu sezonu pstrągowego i bardzo miło go wspominam:D

Posted

Oj, brzmi bardzo zachęcająco :) Chętnie pojawiłbym się z patykiem i pogonił gdzieś za kropkowanym mieszkańcem Sanu. Obawiam się jednak, że może być ciężko.

Posted

Ja z chęcią też bym pomarzł z wami chłopaki. Mam tylko problem co brać ze sobą, mianowicie strasznie ciężko się naciska struny w rękawicach:) :beer:

Posted

Widzę, że jest już paru chętnych :)

Nawet padła konkretna propozycja terminu. Dla mnie wstępnie OK, ale piątek odpada. Raczej sobota i niedziela; ewentualnie dołączę w sobotę, choć to już nie to samo...

To jak Koledzy?

Posted

Jeśli zlot by się odbył nad Sanem w Lesku to i ja się piszę bez problemowo ,ewentualnie wspólne łowienie pod lodowe na Solinie .