Jump to content

Recommended Posts

• 11 months later...
Posted (edited)

Wszystkiego Najlepszego i Taaakiej ryby!.

Ale z drugiej strony to czy nie było by lepiej , aby Dzień Wędkarza ,obchodzony był 12 kwietnia w dzień św.Zenona?W dzisiejszych czasach ,kiedy tak wiele organizacji szuka swoich korzeni oraz wraca do tradycji,również i my wędkarze powinniśmy mieć swojego, życzliwego opiekuna:).

p.s. Tylko nie tego z samej góry naszej "kochanej" organizacji:D

Edited by rapala
Posted

Z okazji Naszego Święta życze wszystkim przede wszystkim...ZDROWIA (czego jestem przykładem) i więcej wolnego czasu, aby częściej być nad wodą :) A reszta sama przyjdzie...

Posted (edited)

I do życzeń ja się dołączę.

A co życzyć każdy wie...:D

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Edited by RICARDO
Posted

Witam wszystkich ,ja również chce się dołonczyc do życzen . Więc życze wam dużo zdrowia i szcześcia oraz sukcesów zawodowych ,jak również udanych wypraw wędkarskich w tym roku 2013 :beer::beer:.pozdrowienia dla wszystkich . :beer::beer::):beer:

Posted

Więc Ja też sie przyłącze do życzeń z okazji naszego Święta, tak jak już pisali Koledzy przede wszystkim więcej czasu na wędkowanie i takiej ryyyby. Pozdrawiam i wasze zdrówko :beer:

Posted

Nieśmiało napomknąłem żonie o tym święcie, ta jednak stwierdziła, że skoro jeszcze nie opłaciłem składek, to mogę obchodzić co najwyżej Dzień Czynu Społecznego ;)

• 11 months later...
Posted

Dziś Dzień Wędkarza. Życzę więc Wszystkim samych sukcesów, taaakich rybek i zawsze dobrego humoru nad wodą :)

Tym razem weekend ma być cieplutki więc wielu wędka wyciągnie nad wodę będzie więc okazja do rozpoczęcia sezonu 2014. Pamiętajmy jednak o regulaminie bo szkoda by było podpaść pod paragraf u progu wiosny. Niezorientowanych w wysokości mandatów odsyłam tu:

PRZEPISY - Mandaty karne w wędkarstwie - Artykuły

Dodam tylko że za niszczenie umocnień brzegowych przewidziany jest mandat w wysokości 500 zł. Ukarani również możemy zostać za łamanie żywych gałązek w celu wykonania widełek a nawet za niedopałek papierosa wrzucony do wody.