Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Szykuje się kolejny blamaż polskiej piłki nożnej!Stadion narodowy,kupa wyłożonych pieniędzy w "nowoczesność",rozsuwany dach i wszystko psu na budę:D Oto obraz naszej piłki nożnej.Żal tylko kibiców...

Edited by rapala
Posted

Kibice powinni zaskarżyć organizatorów. Nie wyobrażam sobie np. jechać 400km by posiedzieć na trybunach i mieć rozterkę co robić czy brać hotel czy z powrotem wracać do domu ...

Żenada ...

Posted

Panowie,macie racje odnośnie kibiców i dachu...ale jedno ale...to jest wina przepisów FIFA a nie PZPN. Delegaci Fifa decydowali o dachu i o przelożeniu meczu (takie sa przepisy)...troszke rozsądku a nie odrazu PZPN...

Posted

Jestem Z-A-Ż-E-N-O-W-A-N-Y:eek:

Miałem chęć obejrzeć to spotkanie, ba nawet byłem przygotowany na porażkę. A tu co? Bęc. Zakupiłem nawet czteropak żywca, całe 4 sztuki (słownie cztery) a ponadto szarpnąłem się na usmażenie frytasów a tu co? Frytasy zjedzone, piwka wypite a tu ani MINUTY meczu. Bo... padał deszcz:D I kto mi teraz wróci realne koszty poniesione za próbę obejrzenia meczu? Przecież to pieniądze które zapłaciłem aby oglądnąć mecz a tu nic!!!:mad: Jedyny pozytywny aspekt to kibic na murawie i goniący go steward:D

Posted (edited)

Panowie a co ja mam powiedzieć, ja tam byłem i widziałem.Było jeszcze gorzej.W pewnym momencie przejścia do niektórych sektorów były zamknięte bo niby anglikom zagrażaliśmy,woda lała się strumieniami z dachu nad trybuną wprost na schody do sektorów na piętrze a co mają zrobić kibice którzy byli,mają czekać do jutra tak jak ja a co dopiero anglicy? Masakra,dobrze że mam siore w Wa-wie to mam spokój ale żal mi ludzi którzy przyjechali specjalnie na mecz ponad 400km i muszą wracać bo nie mają jutro urlopów :(

P.S. ludzie którzy zostawili auta w parkingach podziemnych lub w "dołkach" mają przekichane bo pewnie zalało im je :( Widziałem osobiście kilkanaście aut stojących w wodzie około 50/60cm po tej ulewie.Aha i jeszcze coś. Służby porządkowe nie radziły sobie z kibicami i można było wejść bez kontroli biletu ;)

Edited by hubertochab
Posted

Dobra gra punktów niestety nie przynosi, a szkoda. Widać było, że chłopaki z orzełkiem na piersi się starają i to im zaczyna pomału wychodzić. Żeby jeszcze potrafili wykorzystywać chociaż z 50% okazji strzeleckich to by dopiero było ................:D

Posted
Panowie nie jest tak źle kroczkiem zarybią :D

Zarybić pstrągiem i zrobimy Narodowe łowisko specjalne i będziemy łowić tylko na muchę

Posted (edited)

Tymczasem w środę...

Przezorny kibic ,zawsze zabezpieczony!Organizatorzy, dbając o przestrzeganie podstawowych zasad BHP, powinni sprawdzać czy każdy kibic posiada ,kapok bezpieczeństwa.:D "Rękawki" są niedozwolone :D

post-57-14545025310642_thumb.jpg

Edited by rapala