NUNEK Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Zdecydowałem się dzisiaj na nowy temat .Są w śród nas starsi i młodsi wędkarze oczywiście łączy nas wszystkich wspólna pasja wędkarstwo.Nie którzy z nas mają naprawę wspaniałe kolekcję w swoich zbiorach związane z wędkarstwem.Są to np.czasopisma o tematyce wędkarskiej ,stare kołowrotki,wędki,fotografie i sam Bóg wie co jeszcze.Ja postanowiłem w 100%na wszelaką ręczną robotę i właśnie dzisiaj dotarły do mnie talerze które zamówiłem równe 45 dni temu.Zachęcam wszystkich do uczestnictwa w temacie.Moje foty napewno będą ukazywać się regularnie. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
LuJu Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 (edited) Ten gatunek (bo to nie jest w zasadzie karp ) dorasta do dużo większych rozmiarów. Podobno maksymalna udokumentowana waga 300kg. Edited October 21, 2013 by LuJu
rapala Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 @NUNEK chyba miał na myśli coś innego zakładając ten temat
kroku Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Właśnie tak patrze i nie kumam co kolega tutaj wstawił Myślę , może ze mną jest coś nie tak dzisiaj...
Bergielek Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 A zatem i ja postaram się dodać coś o swojej kolekcji wędkarskiej tm razem coś o moich zabytkowych błystkach z epoki PRL. O kolekcjonerze z tradycją i Mistrzu Wojturskim - Blogi - Podkarpacki Serwis Wędkarski Poza tym są jeszcze stare wędki, kołowrotki, spławiki, żyłki, i inne przedmioty wędkarskie.
NUNEK Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Bargielek.Piękna kolekcja twoich rzeczy można oglądać już tylko na fotografiach.Ja niebawem zapodam coś z tego przyjazdu do Polski.
NUNEK Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Na pewno kilku kolegów z forum posiada takie dzieło wykonane z kawałka lipowego drzewa przez pana Andrzeja Wożnego:).Zamówiłem sobie jeszcze inne ryby.Zima przed nami więc pan Andrzej będzie miał trochę rycia po deskach..To tutaj powinno wszystko być a nie wędkach spiningowych. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
pyo77 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 To kilka moich gadżetów Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
NUNEK Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 Proszę,proszę stary kolega z zalewu Rzeszowskiego też coś tam ma schowane.Panowie proszę o więcej.
ergie1 Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Witam kolegów kolekcjonerów. Może ktoś pomoże mi z zdobyciu informacj o polskiej firmie Jan Sokół ? Firma jak sądzę z lat osiemdziesiątych. Mam jej kołowrotek i wędkę i .... żadnej wiedzy o firmie ! Pozdrawiam Ryszard
Andre Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Dostałem od żoneczki na urodziny. Sama malowała. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
NUNEK Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 Następna ''DŁUBANECZKA '' zawiśnie u mnie na ścianie po lipieniu jest piękny potok wykonany tą samą ręką czyli cały czas pan Andrzej z Bieszczad. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
geo Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Można jakiś kontakt kolego @nunek do tego majstra od dłubanek?. Czy idzie przez Ciebie?
ka-mil Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Może to nie wędkarska kolekcja ale przy okazji że zimno zajrzałem do mojej kolekcji miniaturek alkoholi trochę sie uzbierało. Pochodzą z różnych zakątków swiata i z różnych czasów. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
ka-mil Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Wszystko pełne do picia jest większy kaliber
ka-mil Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Kolegów mam dużo ale wstyd mi było postawić takie maleństwa do spożycia jeśli o to ci chodzi. A to hobby tak jak rybki (rybek złowionych nie jadam miniaturek nie pije)
KRUGER Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Maleństwa ale ilość imponująca,znaczki kiedyś zbierałem ale szybko wymieniłem na woblery mamy strasznie niebezpieczne hobby
ka-mil Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Tak to wygląda jakby ktoś coś posiadał innego zapraszam na priv Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Recommended Posts