Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ponieważ temat I Zlot LSW wykracza poza swoje ramy, tworzę oddzielny poświęcony kolejnym naszym spotkaniom lub zawodom. Piszcie tu np. o spotkaniu w Rzuchowie, GP, lub innych spotkaniach niekoniecznie w formie ZLOTU.

Posted

Lista:

1. Siksa

2. Tuna

3. BumeL + kumpel + karton

4. Oktawian

5. Wiślak?

6. Wifer

7. Marcin H.

8. Staszek + opady śniegu icon_biggrin.gif

9. akuku + Mychas

10. Krzychu

11. Marcin

12. Andrzej T.

13. Zbigniew + syn 80%

14. Doda

15. ...

Spotykamy się 19 października o godzinie 9 nad Sanem w Rzuchowie od strony Leżajska. Przewidziane są różne atrakcje np: grill, godzina gier i zabaw icon_biggrin.gif , Oktawian pokaże nam jak klepnąć sandacza aby mu stanął :mrgreen: oraz wiele innych. Ostatnio udało mi się potwierdzić udział w imprezie samej Dodzi. Dla łowcy największej ryby przewidziane są nagrody ale to już sama Dodzia wam da.

Posted

Mam ochotę wybrać się na ten zlocik, ale wszytko, myślę, że w tym tygodniu będę wiedział, bo 18 atakuje na ligę jako rezerwowy pod Ostrów Św. to też jest uzależnione jakie będzie moje samopoczucie icon_biggrin.gif, bo 2 x po 5 h da nieźle popalić icon_wink.gif

Posted

Oczywiście owoce lasu. Tak dla formalności, Bumel Twój kolega to na ryby czy na koncert Dody?

Ps. Widziałem dziś fotkę bolenia na 91cm złowionego na Wiśle w okolicach Staszowa czy Połańca. Przynętą było coś co niedługo opiszę w "Nowościach sprzętowych" i wezmę na zlot. Generalnie na tą przynętę w tym roku padło już zdecydowanie ponad 100 boleni, myślę że nawet bliżej 200.

Posted

Zacząłem zbierać gifty na nagrody i zdjęcia Dody na autografy - KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA!

Może być jednak mały problem ze mną i ze sniegiem bo prezes ZO planuje jeszcze jedno spotkanie w październiku, o którym powiedział na Zarządzie Okręgu 5.10.br. i może wypaść na 19, choć wolałbym żeby było 18-stego.

No niestety taki los działacza PZW.

Posted

Witam,na zlocie będe tymbardziej ze Siksa obiecał ze bedzie Doda icon_lol.gif Poza tym jak ktos z Rzeszowa chciałby sie zabrac to dajcie cynk na maila.

• 2 weeks later...
Posted

Czy można dopisać się do listy? Jeżeli tak to się zjawie.To znaczy tak na 80% ,rodzina tez ma swoje prawa.Osobiście wolałbym zacząć ze dwie godziny wcześniej.Może uda mi się zabrać syna,ale ostatnio ciężko wyciągnąć go na ryby.

Posted

Zostałeś już dopisany do szczęśliwców icon_biggrin.gif Słońce wschodzi już po 7 00. Pogoda na niedziele przewiduje, że z rana będzie ok 3 stopni, później ma się ocieplić do 13 więc nie ma co przesadzać z godziną spotkania. Syna jak nie na ryby to przynajmniej na koncert zabierz icon_wink.gif Marcin jak się umawiamy na niedziele, odezwij się na gg.

Posted

Lista obecności nieco się zmienia... z tego co wiem, to Marcin Homa wyjechał za granicę. Jeśli chodzi o mnie, to pojawiła się przeszkoda, bo złożyłem oświadczenie o ukończeniu nauk przedmałżeńskich w terminie po ślubie, a ten termin, to właśnie 18-19 bo wtedy jest spotkanie dwudniowe w Przybyszówce icon_sad.gif((. Zobacze w sobotę czy uda się to jakoś inaczej zorganizować... :twisted:

A.T.

Posted

Na sanie woda bez zmian. Jutro pewnie wszyscy razem wybierzemy miejsce koncertu, po obejrzeniu wody. Z wielkim bolem przyjmujemy wiadomosc o stanie zdrowia Wislaka icon_cry.gif

Posted

W sumie Arek masz racje. Spotkamy się o 9 nad Sanem i wtedy zadecydujemy co robimy. Jak woda będzie kiepska to pojedziemy na Ożannę. Szkoda, że Andrzeja nie będzie ale to nie ostatnie nasze spotkanie icon_biggrin.gif

Posted

Mój nr telefonu 509 429 655(nie rozdawać dziewczętom bo i tak już się nie wyrabiam) do 9 15 czekamy na telefon osób, które się spóźnią. W Rzuchowie zadecydujemy czy jedziemy na Ożannę. Do jutra. Weźcie coś na grilla icon_biggrin.gif

Posted

Panowie, Ożanna czuje, ale to sie nad Sanem zadecyduje jak mowicie ;] Do zobaczenia w razie co będe dzwonił, mam kom ;] nie mam woderów więc dla mnie to i lepiej jak Ożanna icon_smile.gif Do zo!!!

ps. Weźcie aparat foto bo moj popłyną z prądem ;]

Posted

Przy tej wodzie woderach i tak nigdzie nie wejdziesz.Szanse na rybę na Sanie są ,no powiedzmy nie za duże .A że na Sanie ciężko wyciągnąć coś z wody ,świadczy fakt że GP 26.10 zamiast na Sanie będzie na Wisłoku.Chociaż ta rzeka jest nieobliczalna i można złowić niezły okaz.Jeżeli chcemy liczyć na brania czegokolwiek ,niewymiarowych szczupaków i niewielkich okoni to Ożanna będzie lepsza.Trafiają się tam też duże ryby,ale za wiele bym sobie nie obiecywał.

Posted

No i bedąc skromnym zostałem królem zlotu w Ożannie icon_razz.gif ;] na kopyto białe 4cm siadł szczupak 30cm i jeden okoń okolo 20cm. Atmosfera super, szaszłyki ,kiełbaska i piweczko (bezalkoholowe) miodzio !!!

Podziękowania dla organizatorów za całokształt ;] Następnym razem skoczymy do TESCO po zdjęcia icon_biggrin.gif

p.s

Jak można prosić zdjęcia na [email protected] czekam na pw..

z góry dzieki

Pozdro!

Posted

Ja mialem szcupaczka 15cm i pare okoni spadlo icon_sad.gif Po zlocie siedzimy z Oktawianem do 19:30 z martwymi rybkami, ale bez bran. icon_confused.gif??:

Posted

Chciałem wrzucić fotki z dzisiejszego wypadu nad Ożannę ale ciągle jest blokada.

Nie pozostaje nic innego jak tylko linkowanie