rapala Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Konkurs mamy za sobą .Szanując wolę kolegi @manitu : ...Chciałbym wygraną czapeczke "wystawić" na licytacje na forum a pieniążki z licytacji przekazać dla Martynki Spaszewskiej (temat jak i numer KRS jest już podany na forum) Prosiłbym członków PSW o przeprowadzenie takowej licytacji w moim imieniu, i mam nadzieje że nie będzie to stanowiło żadnego problemu Rozpoczynamy licytację czapeczki Xzoga na rzecz chorej Martynki Spaszewskiej http://www.fishing.org.pl/f4/1-dla-martynki-3531/ Jedynym warunkiem udziału w tej akcji jest zobowiązanie się osoby wygrywającej do wpłaty całości deklarowanej sumy na konto Fundacji. Licytację kończymy o godz. 20.00 17 maja 2014r Zaczynamy od ...20zł @rapala - 25 zł ...
manitu Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Czas licytacji upłynął! Chciałem podziękować moderatorom za przeprowadzenie licytacji:beer:, oczywiście pogratulować zwycięzcy oraz podziękować wszystkim którzy wzięli udział w licytacji:beer: WIELKI DZIĘKI:)
fordo48 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Witam jest mi bardzo miło ze udało mi się tą czapke wylicytować i w minimalnym stopniu pomóc Martynce .
Siksa Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 W załączniku przedstawiam skan dowodu wpłaty na konto fundacji za wylicytowaną czapeczkę Serdeczne gratulacje i podziękowania dla nabywcy 20140606131637442_0001.pdf
Recommended Posts