mapet77 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witam i ja. I muszę się zgodzic z kolegą Andre...
Aspius Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Kamaz się raduje stary wyga feederowy będzie miał z kim doświadczenia wymienić o mnie to już wogóle zapomniał niedobry jeden Cześć Paweł, połamania życzę
Aspius Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Odezwałem się tylko nie na gg lecz na tym wcześniejszym portalu żeby nie było Sikse odwiedziłem w pracy jakis miesiąc temu bo też nie miałem kontaktu ale teraz już mam
Miko Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Witam.Jestem tu nowy ;)Mam na imię Krzysztof wędkarzem jestem od około 7 lat. Moją ulubioną metodą jest Feederek. Mieszkam w Tyczynie i łowię przeważnie na Sanie między Dynowem a Krzywczą.W każdej wolnej chwili uciekam od rzeczywistości i wybieram się na rybki łowie dla przyjemności nie dla mięsa większość ryb które złowie wypuszczam robie pamiątkowe zdjęcie i do wody. Witam i pozdrawiam wszystkich.
Szymek Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Witamy na forum Mam nadzieję, że wniesiesz trochę wiedzy zdobytej przez te 7 lat i będziesz korzystać aktywnie z forum. Pozdrawiam
Andre Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Witaj na forum. Skoro łowisz na Sanie na feederka to pewnie brzany? Kamaz się pewnie ucieszy bo taki samotny wśród spinningistów był do tej pory
lukxes Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 witam wszystkich jestem nowy mam na imię Łukasz pochodzę z Kielnarowej z okolic Rzeszowa
Kamaz 5511 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Witam witam wkońcu zkimś się może powymieniam nowościami o koszyczkach i itd. do feederka a nie ciągle cykady i woblerki hehehe ps. mam działek w Bartkówce wiec może się kiedyś spotkamy na brzanach
Andre Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Lukxes- witamy i Ciebie! Witam witam wkońcu zkimś się może powymieniam nowościami o koszyczkach i itd. do feederka a nie ciągle cykady i woblerki hehehe ps. mam działek w Bartkówce wiec może się kiedyś spotkamy na brzanach Nie wiem gdzie ta Bartkówka, ale jeśli nad Sanem to brzmi zachęcająco. Przecież spinningiści też łowią brzany ;D
Bogol Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Oooo dokładnie tak jak piszesz Andre , a cykady czy woblerki nie są grożne , i ja witam wszystkich nowych .
20slumsattack07 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Witaj na forum. Skoro łowisz na Sanie na feederka to pewnie brzany? Kamaz się pewnie ucieszy bo taki samotny wśród spinningistów był do tej pory no nie do końca taki samotny;P ja tez na grunt ale nie łowie na rzekach..wole zdecydowanie wody stojące i tak mało lubianego przez forumowiczów KARPIA;P
bart Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Witam wszystkich!!! Jestem u was nowy Wędkuje od 8 lat , ale miałem trochę przerwy spowodowanej brakiem czasu. Teraz w końcu go znalazłem i trochę połowiłem w tym sezonie. Teraz czekam na wiosnę, aby nadrobić zaległości. Jestem z okolic Strzyżowa, wędkuję głównie na Wisłoku i Gliniance w Dobrzechowie, głównie spinning i grunt.
bart Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 No chyba niewiele jest nas z tych stron na forum. Może kiedyś spotkamy się nad wodą.
beret Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 bart co do spotkania nad wodą nie widzę problemu,a może już żeśmy się widzieli i nie wiemy teraz o tym .Ogólnie ze Strzyżowa i okolic jest sporo ludzi których znam i z którymi razem często gdzieś jeździmy,a i na zawodach w kole można się spotkać (zebranie jest 3 wpadnij jak będziesz miał czas),na forum jest jeszcze jeden kolega ze Strzyżowa.Zagadaj do mnie na gg jak masz ochotę to popiszemy.
kamspin Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Witam wszystkich użytkowników PSW, mam na imię Kamil i mieszkam w Stalowej Woli. Moja pasja to wędkarstwo a w szczególnosci spinning Przy okazji życzę pogodnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz dużo zdróweczka w nadchodzacym 2010 roku! pozdrawiam
hycu Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 No to ja witam wszystkich(trochę się spóżniłem ) jestem z Przeworska.Często wędkuje na Mleczce rożnymi metodami chociaż w tym sezonie był to głównie spining. Pojawiam się również z tatuchem nad Sanem w okolicach Ubieszyna,ujscia Wisłoka, ujscia Lubaczówki oraz nad okolicznymi bajorami.Moją ulubiona metodą połowu jest spining nastawiam się głównie na szczupaki i klenie. Swoją przygodą z wędkarstwem zacząłem 8 lat temu. No i to chyba wszystko:)
Recommended Posts