Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kamaz się raduje stary wyga feederowy :P będzie miał z kim doświadczenia wymienić ;) o mnie to już wogóle zapomniał niedobry jeden :P

Cześć Paweł, połamania życzę :D

Posted

Odezwałem się tylko nie na gg lecz na tym wcześniejszym portalu żeby nie było :P Sikse odwiedziłem w pracy jakis miesiąc temu bo też nie miałem kontaktu ale teraz już mam :D

• 1 month later...
Posted

Witam.Jestem tu nowy ;)Mam na imię Krzysztof wędkarzem jestem od około 7 lat. Moją ulubioną metodą jest Feederek. Mieszkam w Tyczynie i łowię przeważnie na Sanie między Dynowem a Krzywczą.W każdej wolnej chwili uciekam od rzeczywistości i wybieram się na rybki łowie dla przyjemności nie dla mięsa większość ryb które złowie wypuszczam robie pamiątkowe zdjęcie i do wody.

Witam i pozdrawiam wszystkich.

Posted

Witamy na forum :) Mam nadzieję, że wniesiesz trochę wiedzy zdobytej przez te 7 lat i będziesz korzystać aktywnie z forum. Pozdrawiam

Posted

Witaj na forum.

Skoro łowisz na Sanie na feederka to pewnie brzany? Kamaz się pewnie ucieszy bo taki samotny wśród spinningistów był do tej pory ;)

Posted

Witam witam wkońcu zkimś się może powymieniam nowościami o koszyczkach i itd. do feederka a nie ciągle cykady i woblerki hehehe ps. mam działek w Bartkówce wiec może się kiedyś spotkamy na brzanach :)

Posted

Lukxes- witamy i Ciebie!

Witam witam wkońcu zkimś się może powymieniam nowościami o koszyczkach i itd. do feederka a nie ciągle cykady i woblerki hehehe ps. mam działek w Bartkówce wiec może się kiedyś spotkamy na brzanach :)

Nie wiem gdzie ta Bartkówka, ale jeśli nad Sanem to brzmi zachęcająco. Przecież spinningiści też łowią brzany ;D

Posted

Witaj na forum.

Skoro łowisz na Sanie na feederka to pewnie brzany? Kamaz się pewnie ucieszy bo taki samotny wśród spinningistów był do tej pory ;)

no nie do końca taki samotny;P ja tez na grunt ale nie łowie na rzekach..wole zdecydowanie wody stojące i tak mało lubianego przez forumowiczów KARPIA;P

Posted

Witam wszystkich!!! Jestem u was nowy :) Wędkuje od 8 lat , ale miałem trochę przerwy spowodowanej brakiem czasu. Teraz w końcu go znalazłem i trochę połowiłem w tym sezonie. Teraz czekam na wiosnę, aby nadrobić zaległości. Jestem z okolic Strzyżowa, wędkuję głównie na Wisłoku i Gliniance w Dobrzechowie, głównie spinning i grunt.

Posted

bart co do spotkania nad wodą nie widzę problemu,a może już żeśmy się widzieli i nie wiemy teraz o tym :).Ogólnie ze Strzyżowa i okolic jest sporo ludzi których znam i z którymi razem często gdzieś jeździmy,a i na zawodach w kole można się spotkać (zebranie jest 3 wpadnij jak będziesz miał czas),na forum jest jeszcze jeden kolega ze Strzyżowa.Zagadaj do mnie na gg jak masz ochotę to popiszemy.

Posted

Witam wszystkich użytkowników PSW, mam na imię Kamil i mieszkam w Stalowej Woli. Moja pasja to wędkarstwo a w szczególnosci spinning :) Przy okazji życzę pogodnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz dużo zdróweczka w nadchodzacym 2010 roku!

pozdrawiam

Posted

No to ja witam wszystkich(trochę się spóżniłem ) jestem z Przeworska.Często wędkuje na Mleczce rożnymi metodami chociaż w tym sezonie był to głównie spining. Pojawiam się również z tatuchem nad Sanem w okolicach Ubieszyna,ujscia Wisłoka, ujscia Lubaczówki oraz nad okolicznymi bajorami.Moją ulubiona metodą połowu jest spining nastawiam się głównie na szczupaki i klenie. Swoją przygodą z wędkarstwem zacząłem 8 lat temu. No i to chyba wszystko:)