Andre Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 No-takie podejście mi się podoba. Dopiszę Cię do listy.
Paruzel-Fan Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Witajcie Towarzysze wędkarze Choć nie pochodzę z Podkarpacia jednak czasem tu bywam, i wtedy z największą przyjemnością udaję się na rybki. "Moczenie kija" mnie niezwykle odpręża i pozwala przemyśleć to i owo. Mój nick zaczerpnąłem oczywiście od nazwiska znakomitego felietonisty wędkarskiego Mariana Paruzela, którego wyśmienite artykuły w W.W. czytałem jako osesek z wypiekami na twarzy. Oj jakże trudno było w tamtych czasach o Wiadomości Wędkarskie pamiętam jak pani w kiosku ruchu odkładała ojcu do teczki tą gazetę, która w niskim nakładzie znikała jak świeże bułeczki. Pamiętam jak pan Marian pisał artykuły np. o połowie rasowych 10kg boleni. I zaraził mnie tym bakcylem, który pokutuje we mnie do dziś. Będę śledził wątki pisane na forum i zaglądał tu nader często. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Andre Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Witamy- zaglądając na forum warto też czasem napisać cos od siebie.
Czebaczek Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Mam na imię Mirek. Witam kolegów "po kiju" a szczególnie Wieśka, z którym to zaczynałem wędkarską przygodę. Niestety koleje losów rzuciły mnie dosyć daleko na Zagłębie Śląsko -Dąbrowskie. Mieszkałem w Leżajsku, edukację skończyłem w Rzeszowie na ulicy. Obrońców Stalingradu 120./ 21.06. mamy zjazd w Rzeszowie po 30-tu latach/. Wędkowanie moje, w ciągu roku ogranicza się najczęściej do zawodów zarówno spławikowych jak i ostatnio spininngowych w Kole i regionie. Dzięki internetowi mogę Was poznać i być na codzień bliżej rodzinnych stron. Przejrzałem strony, bardzo mi się podobają. Pozdrawiam M.W.
krs Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Witamy i zachęcamy do częstego odwiedzania naszego forum
stiff43 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Jestem po raz pierwszy na tutejszym forum więc chciałbym się przywitać i pozdrowić koleżanki i kolegów.Wędkarstwo to moje hobby od ponad ćwierć wieku a ulubione metody połowu to spining i feeder.
Oktawian Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 stiff43 witamy Cię w śród pozytywnie zakręconych ludzi
Bastuś z Bratko Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Witam, mam na imię Sebastian. Łowię, jeżeli dobrze pamiętam, 6 może 7 lat, od trzech ostatnich sezonów praktycznie wyłącznie spinning. Moje tereny to Czarna Sędziszowska, Cierpisz, Wisłok w Jasionce i sporadycznie inne.
motorhead71 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 WITAJCIE,MAM NA IMIĘ DOMINIK MAM 38 LAT,MIESZKAM Z RODZINĄ W RZESZOWIE,WĘDKUJE OD PONAD 20 LAT,GŁÓWNIE SPINNING I FEEDER NAJCZĘŚCIEJ WISŁOK W OKOLICY MOST LWOWSKI-MOST KOLEJOWY,GŁÓWNIE ŁOWIĘ OKONIE,KLENIKI,JAZIE I OD CZASU DO CZASU PSTRĄGI,PRZEDE WSZYSTKIM NA WOBLERKI,OBROTÓWKI NO I GUMKI.MOŻE KTOŚ PODZIELI SIĘ ZEMNĄ INFORMACJĄ NA TEMAT BOCZNEGO TROKA W RZECE ( BO DOPIERO ZACZYNAM ZABAWĘ TĄ METODĄ ) .POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE. PS. SPRZEDAM WĘDKĘ TRZY RAZY NA RYBACH KUPIONA W STYCZNIU OCZYWIŚCIE NA GWARANCJI-JAXON XT-PRO NG ROYAL SPINNING DŁ.2,44 CW.DO 14 GR.
krs Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Witamy nowego forumowicza ! Drobna uwaga , informacje o sprzedaży sprzętu umieszczaj w dziale Kupię, sprzedam, zamienię, oddam.
wifer Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Witam i ja wszystkich których jeszcze nie przywitałem Widzę że ekipa rzeszowska staje się coraz mocniejsza. Pewnie następny zlot będzie więc gdzieś nad Wisłokiem koło Rzeszowa?
pająk0 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Witam wszystkich !!! Maj nejm is Łukasz , mam 20 lat , mieszkam w Leżajsku , łowie od 8 lat zarażony przez Tatusia , to jedyna choroba której nie mam zamiaru leczyć należe do grupy wędkarzy którzy trzymają się zasady " łowie z przyjemności , nie dla mięsa " moje najczęściej odwiedzane łowiska wody stojacej to :Leżajski zalew , Ożanna , pozdrowienia dla kolegi Tuny ! , zaniedbana Brzuza Królewska, aczkolwiek uroku nie straciła , Brzeźnik , i tkzw przez Rakszawian "Kaczki" ,a z wód płynących : Złota , San , Wisłok , ostatnio miałem okazje porzucać nad Rabą w okolicach Krakowa , polecam ! okonia, klenia , jazia nie brakuje . To się rozpisałem . Pozdrawiam wszystkich !!
tuna18 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Łukaszyku, jednak się skusiłeś, i tego nie pożałujesz to była najlepsza decyzja jaką mogłeś wybrac z pośród wszystkich, wkarczając w progi magicznego świata dla wędkarza
krs Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Witamy mieszkańca ziemi leżajskiej w szeregach PSW !
Recommended Posts