kroku Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Kai zapytaj się Dolka93 na temat tych Visionów , druga para mu cieknie. Rekordziście ciekła 5 para.
ireneusz10 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Macie jakieś propozycje w tym przedziale cenowym ?
MilanND Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Posiadam te Visiony i póki co nie mogę narzekać. Na rybach miałem ze 4 razy i jedyne co mi przeszkadza to fakt, że strasznie się brudzą także w trawy i krzaczory nie polecam Z wymianą cieknących spiochów na nowe ponoć nie ma problemu, także serwis na 5 z plusem.
Lobosss Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Również posiadam, mi zaczęły cieknąć po 7-8 wyjściach na San. Wysłałem do Visiona i dostałem nowe bez żadnej gadki. Co do cieknięcia to i Simmsy potrafią cieknąć po 3 wyjściach z tego co czytałem na forach muszkarskich. W każdym razie serwis Visiona na wysokim poziomie i Adam Sikora to miły i konkretny gość
kroku Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Mi Simmy ciekną tam gdzie się sika a drugie śpiochy w skarpecie. Tak że kula.
MilanND Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Seru, nie strasz młodszego kolegi... na szczescie mam jeszcze neopreny, które o dziwo bez niczyjej ingerencji same przestały przeciekać na podeszwie.
MarcinPsk Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Panowie, planuję kupić moje pierwsze spodniobuty oddychające. No i tutaj zaczynają sie schody ) znalazłem taki oto zestaw http://www.taimen.com/pl/pl/product_set/taimen-stx-waders-free-sl-boots-felt-sole/44 czy ktoś z kolegów posiada ten komplecik?? cena jest bardzo atrakcyjna tylko czy warte są uwagi. I jeszcze pytanko czy na san wystarczy mi filc? czy jednak kolce bedą niezbędne?
LukaszZ Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Mam ten komplet od początku tego roku. Był na wodzie jakieś 15 razy (górski San jak i nizinne cieki) i póki co jest gitara. Szczególnie biorąc pod uwagę cenę.
MarcinPsk Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Nie ukrywam, że cena jest ważna ale czy np dołożyć więcej i kupić np. taki zestawik http://www.taimen.com/pl/pl/product_set/taimen-river-classic-master-boots-free-studs/45 i tutaj juz w zestawie są kolce, no i dodatkowa kieszen z przodu.
holbi Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Nie sugeruj się że są kolce w zestawie, bo sam sobie takie zrobisz, albo możesz używać nakładek tego typu Raki nakładki antypoślizgowe na buty 5 kolców Ja używam podobnych i są ok.
MarcinPsk Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Nie wiem jeszcze czy spieszyc sie z zakupem przed nowym rokiem czy poczekac na wyprzedaze po nowym roku? No i pewnie sprzedaz wysylkowa odpada? Bo ciezko bedzie trafic z rozmiarem
DawidĆwikła Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Poszukuję wstępnie spodniobutów , cena max. 250 zł Co polecicie?
siatkaz Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Za 199 zł to super okazja: http://www.decathlon.pl/spodniobuty-respi-boots-3c-id_8303664.html Mam wersję ze skarpetą i narzekać na razie nie mogę choć to dopiero rok użytkowania.
siatkaz Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 No tak nie zwróciłem uwagi na dostępne rozmiary:) No ale warto szperać w decathlonie bo tam często obniżki się trafiają.
kafel Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Oj czy warto - nie wiem:) Ceny spodniobutów spadają. Dla porównania za 193zł masz spodniobuty z neoprenu http://www.askari.pl/kategoria/odziez/spodniobuty-/-wodery
Gabriel Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 No na dziś czy zimową porę neoprenowe będą dobre .. ale w czerwcu wieczorem czy w sierpniu ugotujesz się we własnym sosie … Lepiej dołożyć kilka pln i kupić coś oddychającego. Nawet słabo oddychające będą lepsze od neoprenowych. A z trafieniem w rozmiar nie ma większego problemu. Można zapytać czy ktoś nie ma czegoś co upatrzyłeś, można poprosić o dokładne pomiary a i tabele producentów są dość dobrze opisane /simms, orvis, vision, jaxon/. Kupowałem 4 razy on-line i za każdym razem trafione idealnie.
Marcin Napora Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Witam wszystkich. A co powiecie o tych spodniobutach? http://www.decathlon.pl/spodniobuty-start-pvc-id_8083983.html Czy opłaca się je kupować? Jaki jest komfort podczas ciepłych dni?
Kaskader Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 (edited) Komfort zerowy mam cos takiego jako wodery do jajek i już teraz jest masakra a takie do cyców to nawet nie chce mysleć Edited May 13, 2015 by Kaskader
jon987 Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Mam też takie spodniobuty jak jesteś cały czas po pas w wodzie to nie jest źle natomiast jak brodzisz w wodzie po kolana jest dosyć mokro:D to jest wersja dla mniej kasiastych ale robotę robię.Tylko nie nadają się na chaszcze bo delikatnie.
Marcin Napora Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 A ewentualnie wodery jakieś w miarę wytrzymałe? co polecicie?
guziol Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Dnia 1.04.2011 at 16:20, Kai napisał: Pomoże ktoś Bo w poniedziałek mam dać znać w sklepie czy chce jakieś bo będzie dostawa. Witam, słyszałem od wielu osób dobre opinie o produktach PROS. Na potrzeby podstawowe wystarczą Ci spodniobuty standard a jeśli potrzebujesz coś mocnego polecam spodniobuty strong , sam mam już 3 sezon i nie ma na nich żadnej "ryski"
Dawid Bukała Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Ja mam od 2mc spodniobuty z Trapera i ok, ale juz myślę nad spiochami bo jak przyjdzie 27C* to będzie sauna w spodniobutach.
rrthc Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 Ja mam spiochy z Trapera i sobie chwale.Za 6 stow masz porzadne gatki. Jak dla mnie ok,po co wydawac kupe kasy jak nie widac roznicy,a jak mowi wiekszosc to tylko kwestia czasu jak zaczna lac.
wilku86 Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 ja posiadam te śpioszki od roku naprawdę fajne za to kasę polecam
Recommended Posts