Jump to content

Recommended Posts

Posted

Posiadam te Visiony i póki co nie mogę narzekać. Na rybach miałem ze 4 razy i jedyne co mi przeszkadza to fakt, że strasznie się brudzą także w trawy i krzaczory nie polecam :) Z wymianą cieknących spiochów na nowe ponoć nie ma problemu, także serwis na 5 z plusem.

Posted

Również posiadam, mi zaczęły cieknąć po 7-8 wyjściach na San. Wysłałem do Visiona i dostałem nowe bez żadnej gadki. Co do cieknięcia to i Simmsy potrafią cieknąć po 3 wyjściach z tego co czytałem na forach muszkarskich. W każdym razie serwis Visiona na wysokim poziomie i Adam Sikora to miły i konkretny gość:)

Posted

Seru, nie strasz młodszego kolegi... na szczescie mam jeszcze neopreny, które o dziwo bez niczyjej ingerencji same przestały przeciekać na podeszwie.

• 1 year later...
Posted

Mam ten komplet od początku tego roku. Był na wodzie jakieś 15 razy (górski San jak i nizinne cieki) i póki co jest gitara. Szczególnie biorąc pod uwagę cenę.

Posted

Nie wiem jeszcze czy spieszyc sie z zakupem przed nowym rokiem czy poczekac na wyprzedaze po nowym roku? No i pewnie sprzedaz wysylkowa odpada? Bo ciezko bedzie trafic z rozmiarem

• 4 months later...
Posted

No tak nie zwróciłem uwagi na dostępne rozmiary:)

No ale warto szperać w decathlonie bo tam często obniżki się trafiają.

Posted

No na dziś czy zimową porę neoprenowe będą dobre .. ale w czerwcu wieczorem czy w sierpniu ugotujesz się we własnym sosie …:D

Lepiej dołożyć kilka pln i kupić coś oddychającego. Nawet słabo oddychające będą lepsze od neoprenowych.

A z trafieniem w rozmiar nie ma większego problemu. Można zapytać czy ktoś nie ma czegoś co upatrzyłeś, można poprosić o dokładne pomiary a i tabele producentów są dość dobrze opisane /simms, orvis, vision, jaxon/.

Kupowałem 4 razy on-line i za każdym razem trafione idealnie.

• 1 month later...
Posted (edited)

Komfort zerowy mam cos takiego jako wodery do jajek i już teraz jest masakra a takie do cyców to nawet nie chce mysleć

Edited by Kaskader
Posted

Mam też takie spodniobuty jak jesteś cały czas po pas w wodzie to nie jest źle natomiast jak brodzisz w wodzie po kolana jest dosyć mokro:D to jest wersja dla mniej kasiastych ale robotę robię.Tylko nie nadają się na chaszcze bo delikatnie.

• 1 year later...
Posted
Dnia 1.04.2011 at 16:20, Kai napisał:

Pomoże ktoś:confused: Bo w poniedziałek mam dać znać w sklepie czy chce jakieś bo będzie dostawa.

Witam, słyszałem od wielu osób dobre opinie o produktach PROS. Na potrzeby podstawowe wystarczą Ci spodniobuty standard a jeśli potrzebujesz coś mocnego polecam spodniobuty strong , sam mam już 3 sezon i nie ma na nich żadnej "ryski" :)

Posted

Ja mam spiochy z Trapera i sobie chwale.Za 6 stow masz porzadne gatki.

Jak dla mnie ok,po co wydawac kupe kasy jak nie widac roznicy,a jak mowi wiekszosc to tylko kwestia czasu jak zaczna lac.