Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam do wydania +/-200zł na jakieś spodniobuty. Zastanawiam sie nad zakupem firmy Ocean lub Cormoran. Może ktoś ma inne propozycje albo sugestie??? Spodniobuty maja służyć do brodzenia w lecie na Sanie..:confused:;)

Posted

Pomoże ktoś:confused: Bo w poniedziałek mam dać znać w sklepie czy chce jakieś bo będzie dostawa.

Posted

Oceany są w porządku, kilka sezonów powinny wytrzymać, szczególnie te z pomarańczową podeszwą. Tylko, że w upalne dni z pewnością będzie w tej gumie gorąco.

Posted
Oceany są w porządku, kilka sezonów powinny wytrzymać, szczególnie te z pomarańczową podeszwą. Tylko, że w upalne dni z pewnością będzie w tej gumie gorąco.

Dzieki. Licze sie z tym ze bedzie gorąco moze ale nie mam wyjscia :)

• 9 months later...
Posted

Chętnie odsprzedam ci spodniobuty wykonane z neoprenu kupione w sklepie Decatlon. Kupiłem parę sztuk w Anglii. Ja mam śpiochy tej firmy od paru lat. Nic złego nie mogę o nich powiedzieć. Spodniobuty z neoprenu rozmiar 44 = duże jak Ty bądź ktoś chce za 200 puszczę.

Posted

Ja mam neopreny Solvkroken, już 3 sezon i też nie powiem złego słowa o nich, śmiało mogę polecić tylko cena wyższa bo koło 250 zł.

Posted

To fajnie! A masz z takiego samego materiały co te z linku?

"spodniobuty "Premium" wykonane są z tkaniny Plavitex Heavy Duty (PCV/Poliester)

o gramaturze 700 gram/na metr kwadratowy..."?

Posted

Dolek93 te PROSY ma kolega i też je oglądałem ,solida robota.Co do tego czy zmarzniesz w lutym czy marcu na Sanie to Ci powiem że tak ,jak będziesz stał w wodzie .

Do takich temperatur odpowiednie są neopreny .Ewentualnie śpiochy ale pod spód dwie pary dresów i dwie pary skarpet , ja tak łowiłem bodajże jeszcze w grudniu któegoś tam.

Ale gumak ,to gumak całkiem inna para kaloszy:)

Posted

Szerokość w pasie nie jest taka ważna, a spodnie z reguły są robione z dużym zapasem na brzuch. Jak będzie za dużo ściśniesz się paskiem. Ważniejsza jest długość nogawki, szczególnie kiedy spodnie są z miękkiego materiału, jak będzie za krótka nie kucniesz, jak będzie za długa będziesz walczył z prądem.

Co do neoprenów mam Yorki już 10 rok :)) ale kiedyś chyba używano lepszych materiałów

• 1 year later...
  • 7 months later...
Posted

Również podpiszę się pod powyższym zapytaniem. Rozważam kupno tego kompletu, chociaż nie ukrywam, że wolałbym wydać trochę mniej. Chętnie zapoznam się z opiniami