minecraftowiec67 Posted April 30, 2024 Posted April 30, 2024 Witam czy znajdują się wody w obrębie Rzeszowa I jego okolic nie wymagających opłaconej karty tylko jej samej
DziubnieLubNie Posted April 30, 2024 Posted April 30, 2024 (edited) Są komercje, prywatne stawy itp, wystarczy w Google mapa wpisać, Na prywatnej wodzie chyba nawet karty nie potrzeba Edited April 30, 2024 by DziubnieLubNie
minecraftowiec67 Posted April 30, 2024 Author Posted April 30, 2024 Wiesz może czy na tych trójkątach koło lipia wymagana jest opłacona karta
DziubnieLubNie Posted April 30, 2024 Posted April 30, 2024 1 hour ago, minecraftowiec67 said: Wiesz może czy na tych trójkątach koło lipia wymagana jest opłacona karta Nie wiem kolego, możesz podjechać tam i zobaczyć, większość wód pzw jest oznaczona tablicami informacujnymi, ponadto kogoś zapewne tam spotkasz podpytasz co i jak
piter Posted April 30, 2024 Posted April 30, 2024 (edited) Nie musisz mieć opłaconej legitymacji na tych stawach. Byłem kontrolowany przez PSR w tych łowiskach i poinformowali mnie ,że potrzebna jest karta wędkarska. Edited April 30, 2024 by piter
szczepX Posted May 27, 2024 Posted May 27, 2024 Dla uściślenia. Z tego co się dowiedziałem to w Lipu te stawy na zielono są dostępne bez opłaconej karty ponieważ są zarządzane przez Kruszgeo. Te na czerwono są na pewno związkowe a nieoznaczone to nie wiem. Ale dobrze by było żeby ktoś potwierdził żeby się nie zdziwić. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
sekretarzonz Posted May 28, 2024 Posted May 28, 2024 17 godzin temu, szczepX napisał: Dla uściślenia. Z tego co się dowiedziałem to w Lipu te stawy na zielono są dostępne bez opłaconej karty ponieważ są zarządzane przez Kruszgeo. Te na czerwono są na pewno związkowe a nieoznaczone to nie wiem. Ale dobrze by było żeby ktoś potwierdził żeby się nie zdziwić. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Stoją tam tablice z zakazem wejścia, lokalnym wędkarzom to nie przeszkadza. Jak na to reaguje kruszgeo, nie wiem. Nie będę nawoływał do zachowania niezgodnego z prawem :p
Recommended Posts