Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, minecraftowiec67 said:

Wiesz może czy na tych trójkątach koło lipia wymagana jest opłacona karta

Nie wiem kolego, możesz podjechać tam i zobaczyć, większość wód pzw jest oznaczona tablicami informacujnymi, ponadto kogoś zapewne tam spotkasz podpytasz co i jak

Posted (edited)

Nie musisz mieć opłaconej legitymacji na tych stawach. Byłem kontrolowany przez PSR w tych łowiskach i poinformowali mnie ,że potrzebna jest karta wędkarska.

Edited by piter
  • 4 weeks later...
Posted

Dla uściślenia. Z tego co się dowiedziałem to w Lipu te stawy na zielono są dostępne bez opłaconej karty ponieważ są zarządzane przez Kruszgeo. Te na czerwono są na pewno związkowe a nieoznaczone to nie wiem. Ale dobrze by było żeby ktoś potwierdził żeby się nie zdziwić. 

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Posted
17 godzin temu, szczepX napisał:

Dla uściślenia. Z tego co się dowiedziałem to w Lipu te stawy na zielono są dostępne bez opłaconej karty ponieważ są zarządzane przez Kruszgeo. Te na czerwono są na pewno związkowe a nieoznaczone to nie wiem. Ale dobrze by było żeby ktoś potwierdził żeby się nie zdziwić. 

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Stoją tam tablice z zakazem wejścia, lokalnym wędkarzom to nie przeszkadza. Jak na to reaguje kruszgeo, nie wiem. Nie będę nawoływał do zachowania niezgodnego z prawem :p