dallasek Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 a w ladna pogode do ostrówka dojedzie pod samą wode autem?
dallasek Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 a w taką wode jak dziś na Wisloce warto wędkować kolor bleeeeeeeeee oczywiscie chodzi o spinning
pah Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Dzisiejszy wislany bolek (50 cm) na zdjęciu miałem branie drugiego ale nie trafił w przynętę. Do tego złowiłem jazia i okonia. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
pah Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Lukasz jesli chodzi o woblerka to był to kenart bodajże lucky 5 cm.
LukaszZ Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 A to mnie zmyliła budowa i kolorek bo Wiślaki b podobne. Tak czy siak pogratulować rybki.
RICARDO Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Czy ktoś wie czy Wisła jest klarowna? po ostatnich opadach?Bo mam zamiar pośmigać w okolicach Zadusznik...
geo Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Poniżej ujścia Wisłoki woda brudna,powyżej tracona,podniesiona ale jeszcze do łowienia na dzień dzisiejszy.
RICARDO Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 geo Dzięki za wiadomości z Wisełki właśnie o klarowność mi chodziło.
dallasek Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 (edited) co tam dziś nad Wisłą? Konkretnie chodzi mi o Surową, był ktoś dziś? Edited July 1, 2011 by dallasek
Andre Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Prawie 230 cm w Szczucinie. Dunajec nieco przyświrował. Szkoda bo miałem jechać na łikendzie.
adamus78 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Mam do Was pytanie odnośnie występowania suma w wiśle, czy znacie jakieś dobre miejscówki na wąsacza? z racji że niezbyt częstobywam na wiśle nie znam jej zbyt dobrze, a przynajmniej na tyle aby określić jakieś miejscówki sumowe, a jak wiadomo wisła potrafi się co roku zmieniać.
RICARDO Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 A i Sumy wędrują i czasami można je zobaczyć na mieliznach jak wieczorem atakują drobnicę w charakterystyczny sposób:) A te fotki z tym czymś pływającym na powierzchni już wytłumaczę... To jest sonda zrobiona przez mojego znajomego geniusza ,ma za zadanie sygnalizować zbliżająca się rybę o długości przekraczającej 100 cm.daje sygnały takie jak sygnał SOS.ZASIĘG TEGO RADARU to zaledwie 5 metrów podczas wędkowania w tym czasie kiedy go używałem dał sygnał 2 razy.Ciekawe co było w pobliżu radaru i jakie duże.??? Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
justfilied233 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 .Ciekawe co było w pobliżu radaru i jakie duże.??? Ciekawe ustrojstwo ale to nie koniecznie musiały być ryby, mogła woda coś ciągnąć, ale wierzę że to jednak okazale sumy albo szczupaki
RICARDO Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 (edited) właśnie mogło to coś się toczyć po dnie ale mogły być to rybki duże!!!!:rolleyes:Szkoda tylko że ten kolega pojechał za granicę może by jeszcze coś fajnego wymyślił Edited July 6, 2011 by RICARDO
koyot Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 no mógłby dokończyć patent czujka zostaje na stałe i tylko daje powiadomienia na forum lub SMS'em, że SUM zaparkował w zakolu
Andre Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 :D:D:D:D:D:D Dobre koyot Co to w ogóle jest Ricardo? Jakoś nie czaję jak to działa.
koyot Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ty sie nie ciesz bo ostatnio zaprzyjaźniłem się z Twoimi rybami na opasce w Połańcu szkoda że woda przyszła PS. ten Zander w podpisie wrócił do wody ?
Andre Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Ty się nie ciesz tylko pożyczaj sondę od Ricardo. Zandera powinna już wykryć.
RICARDO Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Sam nie wiem jak to działa:confused: bo to jest ukryte w bloczku ze styropianu (ZALANE SILIKONEM)a dźwięk wydobywa się ze środka kabelek z bateriami jest na zewnątrz w woreczku foliowym i w razie deszczu nie zamokną,przydała by się jakaś dioda zwłaszcza w nocy:rolleyes:A sprzęt oddałem mu przed jego wyjazdem za granicę.Jak bym wiedział to bym sobie go zostawił na ten czas jego pobytu za granicą a tak to jego siostra robiła porządki w pokoju i gdzieś to zapodziała i nie pamięta gdzie?Szkoda bo teraz w lato bardzo by mi się to przydało. Na razie woda po tych deszczach zaszaleje i na jakiś czas odbój z Wisełką będzie:(
adamus78 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Witam. Panowie orientuje się może ktoś jak klarowność naszej Wisełki powyżej ujścia Wisłoki? Z góry dzięki.
san_nisko Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Witam.Wczoraj bylem wSandomierzu od 6 do 9 , 200 m w gore wisly od starego mostu od strony Starego miasta. Zlowilem kilkanascie ploci i krapi na bialego z przeplywanki.Wedkarz ktory stal troche wyzej zlowil na ciezka gruntowke 2 leszcze po okolo kg kazdy. Woda czysta ,srednia, spadajaca.
Recommended Posts