Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście na Czarnej Sędziszowskiej złapałem dwa 88 i 77 cm,ale to było dwa lata temu.W sumie nastawiałem sie na sandacza i to był przyłów.Na pewno są duże sztuki.:)Obrazek (2).jpg (87.3 KB)

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Opublikowano

Ja bodajże 2 lata temu złowiłem na Tamie w Żołyni na 67 cm ;) ale nie wiem jak tam teraz jest.

• 2 lata później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Koledzy odnawiam troszkę temat słyszeliście może o jakiś miejscówkach na tą niesamowitą rybkę,sam łapałem na Czarnej Sędziszowskiej ale właśnie tylko takie 50. Interesuje mnie w tym roku właśnie ta rybka i ona będzie celem nr 1, wszelkie inf mile widziane przynęty ,itd.:beer::)

• 5 lat później...
Opublikowano
Dnia 20.01.2014 o 10:32, raftik napisał:

Koledzy odnawiam troszkę temat słyszeliście może o jakiś miejscówkach na tą niesamowitą rybkę,sam łapałem na Czarnej Sędziszowskiej ale właśnie tylko takie 50. Interesuje mnie w tym roku właśnie ta rybka i ona będzie celem nr 1, wszelkie inf mile widziane przynęty ,itd.:beer::)

Wisłok, pływają okazy 100+ 

Opublikowano
Przed chwilą, raftik napisał:

Dzięki kolego musimy się razem wybrać:beer: .

Tylko pościł z 2014 :D

Pisz na priv kiedy jedziemy ;)

hahahaha nie zauważyłem :D ale cóż, węgorze nadal są :D 

• 4 lata później...
Opublikowano (edytowane)

Nie za późno już trochę na węgorza? Ja wczoraj próbowałem na pewnym zbiorniku na rosówki i trupka ale bez szału.

Edytowane przez TOmaSZ
  • 1 rok później...
Opublikowano

Odświeżam temat. Poradzi ktoś gdzie mogę liczyć na tego żmija w okolicy Rzeszowa? W tamtym roku próbowałam na lipiu i nic 😁 

Opublikowano

Ja bym spróbował na Wisłoku, parę razy brodząc widziałem martwe na trawach to muszą być i żywe. A na rosówkę mogą być nocne emocje.