Jump to content

Recommended Posts

Posted

Osobiście na Czarnej Sędziszowskiej złapałem dwa 88 i 77 cm,ale to było dwa lata temu.W sumie nastawiałem sie na sandacza i to był przyłów.Na pewno są duże sztuki.:)Obrazek (2).jpg (87.3 KB)

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Posted

Ja bodajże 2 lata temu złowiłem na Tamie w Żołyni na 67 cm ;) ale nie wiem jak tam teraz jest.

• 2 years later...
  • 6 months later...
Posted

Koledzy odnawiam troszkę temat słyszeliście może o jakiś miejscówkach na tą niesamowitą rybkę,sam łapałem na Czarnej Sędziszowskiej ale właśnie tylko takie 50. Interesuje mnie w tym roku właśnie ta rybka i ona będzie celem nr 1, wszelkie inf mile widziane przynęty ,itd.:beer::)

• 5 years later...
Posted
Dnia 20.01.2014 o 10:32, raftik napisał:

Koledzy odnawiam troszkę temat słyszeliście może o jakiś miejscówkach na tą niesamowitą rybkę,sam łapałem na Czarnej Sędziszowskiej ale właśnie tylko takie 50. Interesuje mnie w tym roku właśnie ta rybka i ona będzie celem nr 1, wszelkie inf mile widziane przynęty ,itd.:beer::)

Wisłok, pływają okazy 100+ 

Posted
Przed chwilą, raftik napisał:

Dzięki kolego musimy się razem wybrać:beer: .

Tylko pościł z 2014 :D

Pisz na priv kiedy jedziemy ;)

hahahaha nie zauważyłem :D ale cóż, węgorze nadal są :D 

• 4 years later...
Posted

Wnioskując z postów sprzed lat to pojedyncze sztuki trafiały się w wielu miejscach. Na dzień dzisiejszy stawiał bym na Lipie/Czarną. 

Posted (edited)

Nie za późno już trochę na węgorza? Ja wczoraj próbowałem na pewnym zbiorniku na rosówki i trupka ale bez szału.

Edited by TOmaSZ