Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj otworzyłem mój spinningowy sezon 2009 :) . Zrobiłem sobie spacerek po naszych Złotych rzeczkach. Złowiłem jednego małego potokowca, pierwsza wspaniała rybka na spina w tym sezonie. Wspaniale spędziłem przedpołudnie, polecam wszystkim takie zimowe spacerki, coś pięknego. Pozdrawiam gorąco całą ekipę PSW.

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

• 1 year later...
Posted

Witam

Na stronie PZW ukazała sie informacja o zarybieniu Złotej i Złotki Trocią wędrowną.

Mam pytanie czy jest a jesli tak to jaki sens tego typu akcji.

pOZDRAWIAM

• 2 months later...
Posted

Dzisiejsze twa pstrągi ze Złotki 31,5 i 35 cm.

Posted
Dzisiejsze twa pstrągi ze Złotki 31,5 i 35 cm.

Brawo Maks, nie wiedziałem że Złotce pływają jeszcze ryby łososiowate :D Gratulacje !

• 6 months later...
Posted

Dzisiaj odwiedziłem Złotkę w poszukiwaniu pierwszych w tym sezonie pstrągów. Złowiłem trzy niewielkie sztuki, takie pomiędzy 25-30cm. Miałem jeszcze trzy niezacięte brania i sześć wyjść.

Posted

W ostatnią sobotę byłem z Kondziem na Złotej ,złowiłem jednego pstrąga na 32.5cm i jeden lekko ponad trzydzieści mi się spiął Kondziowi też jedna ryba się spięła ,fotkę niestety utraciłem z aparatu .

Posted

Dziś byłem na Złotej ,woda jeszcze troszeczkę podniesiona więc szukałem ryby w płytszych miejscach ,udało się złowić dwa pstrągi jeden około 30 cm drugi troszkę mniejszy i jedna ryba spięła się.

• 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

Ze względu na wysoki stan wody na Sanie, wybrałem się z ojcem na Złotą w Kulnie.Udało nam się złowić po jednym pstrągu.

Posted

Dziś wybrałem się na Złotą rzeczkę,moim łupem padł pstrąg na 38cm poza tym dwa pstrągi spięły się i złowiłem kilka małych.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Wczoraj odwiedziłem odległe miejsca Złotej ,udało się złowić cztery pstrążki w tym jeden na 37cm oprócz tego jeden pstrąg spiął się i miałem jedno nie wykorzystane branie.

• 6 months later...
Posted

Odwiedziliśmy dzisiaj z @wiferem naszą Złotą rzeczkę pstrągową niedaleko miejscowości Kulno. Byliśmy tam pierwszy raz z tego względu nie liczyliśmy na wiele i nie przeliczyliśmy się :D Zero kontaktu z rybą, może dlatego że woda była zmącona, co widać na załączonych fotkach. Wiał dość silny wiatr ale generalnie było całkiem przyjemnie. Nad rzeczką spotkaliśmy @Oktawiana, który może pochwali się jakimiś efektami :rolleyes: ?