Oktawian Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dzisiaj otworzyłem mój spinningowy sezon 2009 . Zrobiłem sobie spacerek po naszych Złotych rzeczkach. Złowiłem jednego małego potokowca, pierwsza wspaniała rybka na spina w tym sezonie. Wspaniale spędziłem przedpołudnie, polecam wszystkim takie zimowe spacerki, coś pięknego. Pozdrawiam gorąco całą ekipę PSW. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Siksa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Gratuluję pierwszej spinningowej rybki w nowym roku
Zbigniew Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Słyszałem opinie że w tych "złotych" rzeczkach ciężko o pstrąga,a tu proszę piękna ryba. Ciekawe czy z pierwszej czy z drugiej rzeczki?
Andre Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Gratulacje Oktawian.Piękna rybka- piękne fotki.Tez się muszę wreszcie ruszyć.Widzę, że ruch nad wodą.
Stanisław Mączka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Oktawian, A "Karczowy" tak nic? To chyba przez tę czapkę...
Stanisław Mączka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Podobno na Trzebośnicy była rzeź niewiniątek?
Stanisław Mączka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Wifer, weź przestań. Nie waryjuj. Chciałbym na tygodniu wyskoczyć na pstrąga. PS: Jeden nasz kolega zaliczył juz pierwszego kropkowańca 35 cm (chyba Złota).
redfer Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Witam Na stronie PZW ukazała sie informacja o zarybieniu Złotej i Złotki Trocią wędrowną. Mam pytanie czy jest a jesli tak to jaki sens tego typu akcji. pOZDRAWIAM
Maks Gie Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Dzisiejsze twa pstrągi ze Złotki 31,5 i 35 cm. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
krs Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Dzisiejsze twa pstrągi ze Złotki 31,5 i 35 cm. Brawo Maks, nie wiedziałem że Złotce pływają jeszcze ryby łososiowate Gratulacje !
Oktawian Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Dzisiaj odwiedziłem Złotkę w poszukiwaniu pierwszych w tym sezonie pstrągów. Złowiłem trzy niewielkie sztuki, takie pomiędzy 25-30cm. Miałem jeszcze trzy niezacięte brania i sześć wyjść. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Maks Gie Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 W ostatnią sobotę byłem z Kondziem na Złotej ,złowiłem jednego pstrąga na 32.5cm i jeden lekko ponad trzydzieści mi się spiął Kondziowi też jedna ryba się spięła ,fotkę niestety utraciłem z aparatu .
Maks Gie Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Dziś byłem na Złotej ,woda jeszcze troszeczkę podniesiona więc szukałem ryby w płytszych miejscach ,udało się złowić dwa pstrągi jeden około 30 cm drugi troszkę mniejszy i jedna ryba spięła się. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Maks Gie Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Marcowy pstrąg ze Złotej 32cm. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Maks Gie Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Pstrąg ze Złotej, mierzył 36,5cm. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Maks Gie Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Pstrąg ze Złotej 35cm. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Dragomir Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Ze względu na wysoki stan wody na Sanie, wybrałem się z ojcem na Złotą w Kulnie.Udało nam się złowić po jednym pstrągu. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Maks Gie Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Dziś wybrałem się na Złotą rzeczkę,moim łupem padł pstrąg na 38cm poza tym dwa pstrągi spięły się i złowiłem kilka małych. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Maks Gie Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Wczoraj odwiedziłem odległe miejsca Złotej ,udało się złowić cztery pstrążki w tym jeden na 37cm oprócz tego jeden pstrąg spiął się i miałem jedno nie wykorzystane branie. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
krs Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Odwiedziliśmy dzisiaj z @wiferem naszą Złotą rzeczkę pstrągową niedaleko miejscowości Kulno. Byliśmy tam pierwszy raz z tego względu nie liczyliśmy na wiele i nie przeliczyliśmy się Zero kontaktu z rybą, może dlatego że woda była zmącona, co widać na załączonych fotkach. Wiał dość silny wiatr ale generalnie było całkiem przyjemnie. Nad rzeczką spotkaliśmy @Oktawiana, który może pochwali się jakimiś efektami ? Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Recommended Posts