Marcin Niemiec Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 W dniu 21.06.2022 o 08:22, Janek napisał: Na wysokości autostrady w okolicach Lipia. Od połączenia już strefa śmierci. Wyguglowałem, dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majmaj Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 W dniu 21.06.2022 o 08:22, Janek napisał: Na wysokości autostrady w okolicach Lipia. Od połączenia już strefa śmierci. Co znaczy strefa śmierci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janek Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) W dniu 10.07.2022 o 19:17, majmaj napisał: Co znaczy strefa śmierci? Strefa w której stężenie syfów pochodzących ze Szlachcianki (z centrum Głogowa) jest tak duże że ryby przebywają tylko krótko, potem giną . Jeszcze dodam że na Czarnej/Osinie powyżej ujścia Szlachcianki już też niewiele żyje bo w wody w rzece praktycznie brak, a pompy borówkarni pracują pełną parą Edited July 20, 2022 by Janek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karpiorz Posted March 14 Share Posted March 14 Łowił ktoś ostatnio na terliczce jakieś efekty Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftik Posted March 18 Share Posted March 18 No i jak efekty ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karpiorz Posted March 18 Share Posted March 18 Byłem dzisiaj 4 h ani skubnięcia jakaś drobnica się spławiała. Ktoś wie może co tam pływa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryba7 Posted March 18 Share Posted March 18 Kiedyś było sporo karasia, jazie, jakieś okonki, leszcze, niedobitki szczupaków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftik Posted March 18 Share Posted March 18 Agonia zbiornika...najglepsze Miejsce 1.20 W lecie przyducha..a jak lody zeszly kormorany pilnowały zbiornika..jakas wzdrega karas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haratacz Posted March 19 Share Posted March 19 Karpie są. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftik Posted March 20 Share Posted March 20 No własnie doszly mnie inf że Jakis ..h.. Wywoził karpie za kase do okolicznych komercjii wiec na wiele Bym nie liczył....a zreszta ukraincy I amerykanom ktorzy moga łowić Z zapory skoncza temat szczupaka I konia bo jescze wystepuja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karpiorz Posted March 20 Share Posted March 20 (edited) Ktoś wie czy jakieś koło opiekuje się tym stawem ? I czemu jest tak zaniedbany Edited March 20 by Karpiorz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffinka Posted March 20 Share Posted March 20 Koło nr 3 „VIMBA” w Rzeszowie się nim opiekuje, a w dniu 6 kwietnia 2024 r. odbędzie się sprzątanie brzegów tego zbiornika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolszado Posted March 20 Share Posted March 20 Wg mnie jest tam multum drapieżnika.... Tym bardziej jak na warunki zbiornika Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftik Posted March 25 Share Posted March 25 Dziwne co ludzi nagle zaczeło jezdzic na szambo...bierze Co ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftik Posted March 25 Share Posted March 25 W dniu 20.03.2024 o 15:49, Maffinka napisał: Koło nr 3 „VIMBA” w Rzeszowie się nim opiekuje, a w dniu 6 kwietnia 2024 r. odbędzie się sprzątanie brzegów tego zbiornika. Moge sie dołączyć z synkiem ?trzeba podbieraki zabrac ..bo brzegu staram sie ogarnac ...chłopaki Z Terliczki robia dobra robote ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffinka Posted March 25 Share Posted March 25 2 godziny temu, raftik napisał: Moge sie dołączyć z synkiem ?trzeba podbieraki zabrac ..bo brzegu staram sie ogarnac ...chłopaki Z Terliczki robia dobra robote ! Ja nie wiem. Skopiowałam tylko tekst ze strony internetowej PZW. Na pewno można pomóc. Co roku tam tak sprzątają, jak nieraz tam byłam to ktoś łowi czasem. Mi się częściej udawało złowić coś w ujściu rzeki niż na głównym zbiorniku ale kiedyś na kukurydze i spławiczek kleni połowiłam, a na spinning okoni średniaków, czasem jakiś szczupak się uwiesił Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekretarzonz Posted March 26 Share Posted March 26 Z jakiegoś plywadla na pewno by tam połowił Link to comment Share on other sites More sharing options...
majmaj Posted July 29 Share Posted July 29 Hej, pływa tam coś jeszcze żeby połowić na splawiczek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karpiorz Posted July 30 Share Posted July 30 Ciężko łowić bo zarośnięte strasznie z każdej strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
majmaj Posted July 31 Share Posted July 31 Tą wodę dzierżawi jakieś koło? Czy wystarczy sama karta bez opłat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majmaj Posted July 31 Share Posted July 31 Nie było pytania, przecież to dopływ wisłoka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftik Posted August 1 Share Posted August 1 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haratacz Posted August 1 Share Posted August 1 Szkoda tego bardzo. Zbiornik w fajnym miejscu no ale... Kurde co tam kiedyś pływało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrol4 Posted August 2 Share Posted August 2 Za zapora przed wpływem do Wisłoka łapałem pierwsze pstrągi, na samym zbiorniku okonek za okonkiem. Myślałem, żeby podjechać z dziećmi zobaczy co tam sie dzieje. Po zdjęciach widzę ze szkoda czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftik Posted August 2 Share Posted August 2 Agonia ale ekolodzy się cieszą bo łabedzie są.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts