Guest irol666 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 witam czy z ktorys z kolegow jezdzi na ta wode jesli tak to prosil bym o jakies info planuje sie tam wybrac na wekend.
jon987 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Witam jeżeli chodzi ci o tą Błażkową koło Brzostku to kolesie byli ostatnio na 2 dni i rewelacji nie było pare karpików takich po 40 ,45 cm a łowili na kulki
Adrian Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Można się dowiedzieć jak tam trafić i gdzie to dokładnie jest?
Guest irol666 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 to jest gdzies kolo kleci trzeba przejechac most pontonowy na wisloce z tego co slyszalem
jon987 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Witam kolego na most pontonowy to bardzo bym sie nie pchał ale jak już będziesz jechał to w Brzostku skrecisz w prawo jak na policję tam pojedziesz prosto przez most i tam jest troszkę kombinacji dlatego lepiej było by jakbys zapytał tam na miejscu kogos to ludziska cię pokierują
rafaello Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Witam Koledzy łowicie już może na Błażkowej,karpie powinny się już obudzić z letargu.
rafaello Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Karp na Błażkowej zaczyna brać w Wielka Sobotę wpadł na 68 cm i 6.40 kg::: Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Guest irol666 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 witam czy byl ktorys z kolegow ostatnio na tym zbiorniku dzieje sie cos chodzi oczywiscie o brania???
rafaello Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Ja osobiście nie byłem , ale koledzy którzy tam łowią mówili mi w poniedziałek że karpie połapali ale nie za duże gdy bys był daj znać co tam słychać bo od ostatniego a zarazem pierwszego karpia na tym zbiorniku foto powyżej to nie byłem tam na rybach.
19tomek08 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Witam za dwa tygodnie z mojego koła są tam zawody na zakończenie sezonu. Są to zawody rekreacyjne typu łowisz gdzie chcesz zgodnie z regulaminem PZW. Mam pytanie na który zbiornik najlepiej się udać, jakie ryby tam występują, na co łowic itd każda uwaga się przyda;d pozdrawiam
rafaello Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Jutro sie wybieram to dam znać co się dzieje.Ogólnie króluje karp i leszczyk.
ukleja Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Jak rybki na Błażkowej w niedziele się wybieram na zakończenie sezonu pytanko na który bliżej Wisłoki czy ten drugi
rafaello Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Łowi ktoś może na Błażkowej z pod lodu okonia powinno tam trochę być.
mitchell Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Witam ! Był ktoś ostatnio może z kolegów na Błażkowej? Bierze już coś , warto się tam wybrać ?
maciup96 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Byłem w ten weekend na zasiadce 3-dniowej i w sumie na 3 osoby złapaliśmy 24 karpie w przedziale wagowym 2-5kg. W nocy brały z płytkiej wody a w dzień z głębokiej. Ogólnie nie nudziliśmy się . Lecz jeśli chodzi wage tych karpii to mogło by być lepiej.
maciup96 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 od 1 m do 8m od tej budki na prawo jest najgłębiej . Im dalej tym głębiej
zebzek79 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Moje pytanie takie samo,czy cos się dzieje na Błażkowej?
piotrekzjasla Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Witam Byłem w niedzielę na krótkim wypadzie rozpoznawczo-wiosennym na stawach w Błażkowej. Od godziny 6 do 7 na wszystkich stawach tylko ja i kumpel po kiju. Brań brak, natomiast przeraził mnie widok stada kormoranów, które zupełnie niczego się nie bojąc pływały po duzym stawie i stawie kopanym. Gdy podeszliśmy do nich to odleciały. Ciekawi mnie czy brak wędkarzy ma coś wspólnego z wizytami kormoranów czy może wizyty kormoranów są spowodowane brakiem wędkarzy? Jak by na to nie patrzyłył to wniosek nasuwał się sam, trzeba co jakiś czas poprostu przejść się nad wodę a myslę że sama obecność ludzi te ptaki wystraszy. Zastanawiałem się też jak duże ryby potrafi zjeść taki ptak? Do zobaczenia nad wodą
lukasz24732 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Proszę o opis tego łowiska ponieważ w sobotę mam zawody spławikowe w Błażkowej z góry dziękuje.
tomek_ski Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Witam to zależy na którym stawie masz te zawody bo zasadzie to są tam 4 stawy, Patrząc od Wisłoki.Pierwszy to tzw. podkowa, następnie taki mały, trzeci staw to zdecydowanie największy staw, i ostatni z którego ciągle wydobywają kruszywa, ale wędkarzy już tam widziałem. Na stawach dominuje Karp, Leszcz, Płoć. I jeszcze info ogólne jadąc od strony Kleci. Nie ma możliwości przejazdu przez ZEK Klecie, most pontonowy nie założony, i z moich informacji to nie wiadomo czy w ogóle będzie założony w najbliższym czasie. Pozdrawiam:)
Recommended Posts