Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich.

Chciałem się dowiedzieć czy na Wróblowej lub Siepietnicy można połowić bez kart wędkarskiej ?? może jakoś można ale za większą opłatą ?? 

pozdrawiam i dzięki z góry 

Posted

@Murdzu bez karty nie polowisz, 

@Andrzejm dojazd ok

Wczoraj na rafineryjnym 3 karpiki od 35 do 40cm, na klasyczny koszyk, niestety miejscowi mówili że jakieś trafne zarybienie było i rybek chory (plesniawka) z 3 zllowionych jeden miał objawy reszta zdrowa. Ludzi nie dużo jak na majówkę, ale także pogoda nie zachęcała. Poza tym szczupak tam ma wydłużony okres to i część ludzi odpuścila majówkę.

Posted

Też na Ujeździe łowiliśmy karpie z ranami po za tym przez dwa dni nie połowiliśmy, zawsze tak ciężko tam o jakieś branie?

Posted

Nie wiem, dopiero drugi raz bylem, a i tak głupiego szczęście bo koledze nawet nie obtarło. Ludzie raczej chwalą sobie te wody.

Posted
5 minut temu, patryk2014 napisał:

Witam kolegów.slyszeliscie co się dzieje na wróblowej z rybami

Brawo Team Marker brawo....

Posted

Widziałem dzisiaj zdjęcia z wróblowej zrobione we wtorek 02.05.2017 zrobione na wróblowej pod sadem

brawoTeam Marker. Około 30-40 karpi  padło po zimie nawet nikt ich nie wyławia zarząd koła nr 1 ma to w d...skarpie od około 10 do 20 kg.zdiecia zostały zrobione po przejściu około 80-120 m linii brzegowej.zrobil je były członek team marker były strażnik społeczny.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

Założyłem nowy temat odnośnie łowiska specjalnego Ujazd w okręgu Krosno.Poszukuje osób które podzielą się wiedzą na temat w/w łowiska, a mianowicie rybostan,głębokość,ewentualnie miejsca do zasiadki na karpia.Ze względu na nie wielką odległość łowiska od miejsca zamieszkania w tym roku mam zamiar spędzić tam sezon.Wiem że na łowisko obowiązuje dopłata 130 zł

Posted
14 godzin temu, rafaello napisał:

Założyłem nowy temat odnośnie łowiska specjalnego Ujazd w okręgu Krosno

Wątek połączony z istniejącym.

• 3 weeks later...
Posted

Poniedziałek i czwartek. Nic się nie zmieniło. Godziny od 16-19.

Chyba że na telefon do skarbnika to się można indywidualne umówić.