Jump to content

Recommended Posts

Posted

Panowie z zarządu koła nr 1 zrobili sobie na Wróblowej darmowy parking na kempingi,niektóre stoja tam od wiosny i zajmuja stanowiska , a była uchwała że po skonczeniu łowienia miały byc odciągniete na parking przy baraku .Moim skromnym zdaniem bardzo dobry pomysł z tymi opłatami ,

• 7 months later...
Posted

Witam.panowie jak dojechac na łowisko Siepiętnica,wiem że z Jasła w strone Gorlic jakieś 7km chyba.Jak ktoś wie to prosiłbym o w miare dokładne wskazówki.Z góry dziękuje za ppomoc.

Posted

Kierujesz się na Gorlice z Jasła. Jest około 15 km. W Siepietnicy mijasz skrzyżowanie z drogą na Szerzyny. Po około 400m przed górką skręcasz w lewo. Z tego co kojarzę to powinna być tablica Łowisko Specjalne Siepietnica. Jak coś to mogę mapkę zrobić.

Posted

tomek_ski dziekuje za odpowiedż.Panowie potrzebuje teraz informacji o łowisku,będe siadał na karpia.Mam pytanie jakie głębokości śą na łowisku,czy są jakieś górki,z której strony łowisko są jakieś fajne miejscówki,czy można dojechać autem do samej wody.Z góry dziekuje za odpowiedz

Posted

Już dawno tam nie łowiłem, ale jak siadałem to od strony rybaczówki na dużym stawie, wtedy nie można było zajeżdżać nad wodę autem. Słyszałem że teraz można, tylko na duży staw:confused: Najlepiej jakbyś skontaktował się z Biecką Grupą Karpiową, gdyż Oni opiekują się tą wodą, znajdziesz Ich na face:beer:

• 4 weeks later...
Posted

A Siepietnica jak wygląda?

Jak dojechać na Wróblową i Ujazd możecie napisać, żebym się w przyszłości nie pytał ;)

Posted

Żeby dojechać na Wróblową musisz w Jaśle kierować się na Pilzno, staw znajduje się ok 7km za Jasłem po lewej stronie drogi:)

Posted

Byłem wczoraj sprawdzić, co się dzieje na Ujeździe, łowisko czynne, stan wody wysoki, woda brudna w kolorze kawy z mlekiem.

Dojazd tylko od drugiej strony, gdyż od strony mostu pontonowego przekopana jest grobla na calej szerokości przez którą upuszczany jest nadmiar wody do rzeki.

Wędkarzy tylko kilku, podpytałem dwóch o efekty to brak kontaktu z rybą.

Posted

Nie wiesz czasem jak jest na sąsiednim Ujezdzie z braniami? Podobno mozna na Wróblowej łowić tylko od strony głównej drogi, to prawda?:)

Posted

Na Ujeździe nie wiem jak z braniami. Na Wróblowej możliwe że można łowić tylko na brzegu wschodnim, bo brzeg zachodni był pusty.

Posted
Podobno mozna na Wróblowej łowić tylko od strony głównej drogi, to prawda?:)

Witaj. Nic mi na ten temat nie wiadomo.

Można wędkować na całym stawie z wyłączeniem tz. "sadu".

Tu możesz dzwonić i dopytać.

Kontakt - gosp. łowiska P. Wojtek Lupa. U niego też kupisz jednodniowe zezwolenie ( rocznych nie ma - tylko w kole Jasło).

• 2 weeks later...