geo Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Patrząc na pogodę powoli już można pomyśleć o zlocie.Tym sformułowaniem można rozpocząć temat;). Link to comment Share on other sites More sharing options...
damon159 Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Jestem za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gajowy Marucha Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Może zrobimy koledze @Winko "nalot" na Ropę? Postraszymy mu te klenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Ni kilka kwestii będzie do przedyskutowania. Kiedy,gdzie itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekn Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Może zrobimy koledze @Winko "nalot" na Ropę? Postraszymy mu te klenie Dobry pomysł . Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek1985 Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Zlot bardzo dobry pomysł ,że tak powiem już '' PĘDZE'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winko Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Może zrobimy koledze @Winko "nalot" na Ropę? Postraszymy mu te klenie Pomysł super, bardzo chętnie ale najlepiej latem to i ja na pewno będę - niestety ale obecnie przebywam w DE Jeżeli była by letnia edycja zlotu to jak najbardziej zapraszam nad Ropę i nie tylko Link to comment Share on other sites More sharing options...
DawidĆwikła Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Witam. Moja propozycja miejsca zlotu to San,a dokładniej odcinek górny. Dużo ludzi z tego portalu jeździ tam na lipienie oraz pstrągi,ci którzy nigdy nie łowili w takich wodach z pewnością dostali by "niezłego kopa" doświadczenia w łowieniu na spinning lub muchę w tak magicznych miejscach. Co do konkretnego miejsca,to ja osobiście nie wiem. Nigdy tam nie byłem, i tutaj chciałbym powołać się na kolegów co znają tamte okolice jak własną kieszeń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekn Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Dla mnie bomba, tyle, że wiele osób nie łowi na spinning ani na muchę, więc chyba nie przejdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuJu Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 ...Moja propozycja miejsca zlotu to San,a dokładniej odcinek górny ... Popieram propozycję. Może ujście Wołosatego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DawidĆwikła Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Dla mnie bomba, tyle, że wiele osób nie łowi na spinning ani na muchę, więc chyba nie przejdzie. Właśnie o tym samym pomyślałem,i to będzie główny problem zlotu jeśli chodzi o San. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryba7 Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Reszta może pić, nie musi łowić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Pamiętaj, że na naszych zlotach jest całkowity zakaz spożywania alkoholu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisses Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Popieram propozycję. Może ujście Wołosatego? Przednia miejscówka, nie tylko do łowienia:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafel Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Proponuję zalew Sieniawa, cofka lub poniżej zapory Link to comment Share on other sites More sharing options...
skowron555 Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Jestem za Sieniawą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gajowy Marucha Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Pamiętaj, że na naszych zlotach jest całkowity zakaz spożywania alkoholu. Kolega miał pewnie na myśli różne herbatki, napary z ziółek i kawki; nic o alkoholu nie wyczytałem Głodnemu jednak zawsze chleb na myśli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 " napary z ziółek " powiadasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Całkowity zakaz spożywania alkoholu powiadasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Kurde, to po co ja tam pojadę? Ryby łowić? Przemyślcie to panowie jeszcze raz, bo jak będę musiał wędki rozkładać to ja rezygnuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gajowy Marucha Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 " napary z ziółek " powiadasz Wiedziałem, że się spodoba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo Posted March 10, 2015 Author Share Posted March 10, 2015 Propozycja z mojej strony jest następująca:). By móc planować miejsce, musimy ustalić wstępny termin.Jest to adekwatnie związane z akwenem i poniekąd z poławianym gatunkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wędkarz 17 Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Pora roku, może Pstrąg ? Jakaś rzeczka dopływ Sanu itp doświadczeni w tym temacie są na naszej stronie.Osobiście wolałbym lato łowisko komercyjne, nocka i oczywiście Alkohol + grill.Ale to moja opinia. Nigdy nie byłem na zlocie jak to wszystko się odbywało w poprzednich latach ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Na przykład tak...www.fishing.org.pl/albumall_zloty.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroku Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 A mi się dalej marzy San w Lesku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts