Jump to content

Recommended Posts

Posted

Patrząc na pogodę powoli już można pomyśleć o zlocie.Tym sformułowaniem można rozpocząć temat;).

Posted
Może zrobimy koledze @Winko "nalot" na Ropę? Postraszymy mu te klenie ;)

Pomysł super, bardzo chętnie ale najlepiej latem to i ja na pewno będę - niestety ale obecnie przebywam w DE :mad:

Jeżeli była by letnia edycja zlotu to jak najbardziej zapraszam nad Ropę i nie tylko :)

Posted

Witam.

Moja propozycja miejsca zlotu to San,a dokładniej odcinek górny. Dużo ludzi z tego portalu jeździ tam na lipienie oraz pstrągi,ci którzy nigdy nie łowili w takich wodach z pewnością dostali by "niezłego kopa" doświadczenia w łowieniu na spinning lub muchę w tak magicznych miejscach. Co do konkretnego miejsca,to ja osobiście nie wiem. Nigdy tam nie byłem, i tutaj chciałbym powołać się na kolegów co znają tamte okolice jak własną kieszeń. :):D

Posted
...

Moja propozycja miejsca zlotu to San,a dokładniej odcinek górny ...

Popieram propozycję. Może ujście Wołosatego?

Posted
Dla mnie bomba, tyle, że wiele osób nie łowi na spinning ani na muchę, więc chyba nie przejdzie.

Właśnie o tym samym pomyślałem,i to będzie główny problem zlotu jeśli chodzi o San.

Posted
Pamiętaj, że na naszych zlotach jest całkowity zakaz spożywania alkoholu.

Kolega miał pewnie na myśli różne herbatki, napary z ziółek i kawki; nic o alkoholu nie wyczytałem :)

Głodnemu jednak zawsze chleb na myśli...

Posted

Kurde, to po co ja tam pojadę? Ryby łowić? Przemyślcie to panowie jeszcze raz, bo jak będę musiał wędki rozkładać to ja rezygnuje...

Posted

Propozycja z mojej strony jest następująca:).

By móc planować miejsce, musimy ustalić wstępny termin.Jest to adekwatnie związane z akwenem i poniekąd z poławianym gatunkiem.

Posted

Pora roku, może Pstrąg ? Jakaś rzeczka dopływ Sanu itp doświadczeni w tym temacie są na naszej stronie.Osobiście wolałbym lato łowisko komercyjne, nocka i oczywiście Alkohol + grill.Ale to moja opinia.

Nigdy nie byłem na zlocie jak to wszystko się odbywało w poprzednich latach ?