Siksa Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Niestety przeglądałem go tylko w salonie prasowym.
Stanisław Mączka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Krzychu jutro Ci wyślę. Poza tym będzie na stronie Klubu jak mi Mateusz dośle.
krs Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ok. Dzieki Siksa a już myślałem że masz prenumeratę WS ;D
Dragomir Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Dzisiaj po wielu nieudanych wyprawach udało mi się przełamać złą passę Udało mi się złowić szczupaka 62 cm, no i udało mi się pokonać ojca bo on zaliczył tylko małego szczupaczka. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Kamaz 5511 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Kurcze Dragomir jestes 100razy lepszy odemnie pozdro
Zbigniew Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Dzisiejsza rybka. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Siksa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Mam świeże informacje znad Sanu. Oktawian przegiął bagietę i walczy dalej:)
Oktawian Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Dzisiaj z Tuną odwiedziliśmy San w poszukiwaniu sandaczy, niestety złowiłem tylko jednego ;D. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Zbigniew Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Brawo Oktawian, po prostu przegiąłeś pałę.Jutro na tej miejscówce ludziska zameldują się chyba już o 5 rano. Ja próbowałem łowić sandacze w innym miejscu.Zliczyłem jedno branie z opadu, niestety zamiast sandacza złowił się kleń 46cm. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
tuna18 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Krzychu, dokładnie mierzył 90 cm! Masz oko. ;D
krs Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Hehe miałem oko Teraz widzę że w nazwie pliku jest : sandacz90.jpg ;D
Andre Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Jaki spasiony ;o Na moje oko to mamuśka Gratulacje dla łowcy !!!!
beret Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ładny zander Oktawian graty,Zbychy klucha też niczego sobie .
goya Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Witam wszystkich. Czasami zastanawiamy się co nam jeszcze do szczęścia potrzeba. Patrząc na fotkę kolegi Oktawiana nasuwa mi się odpowiedź, a mianowicie złotej rybki... i może jeszcze trzech życzeń bardzo przydatnych na wyprawach. Weekend spędziłem z synem nad wodą, efektem są szczupaczki widoczne na fotkach. Dwa pierwsze te od dołu zaliczył Kamil, wszedłem mu w łowisko i podłowiłem tego większego, dzięki czemu wyszedłem z twarzą w rywalizacji rodzinnej. Na odchodne syn wysupłał jeszcze klenika na 30, który wrócił do natury. Niedziela dla mnie bez efektu, Kamil wyjął bolka. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Siksa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Witam Ciebie i Kamila na forum. Gratuluje rybek. Staramy się tutaj propagować wypuszczanie ryb chodź radykałami nie jesteśmy. Dlatego zdjęcie trzech szczupaków w galerii Taaka Ryba zostanie usunięte. W poszczególnych wątkach dopuszczone jest prezentowanie zabranych ryb ale z umiarem i nie na tle kafelek czy telewizora. Jeszcze raz gratuluje ryb i życzę owocnego korzystania i dzielenia się wiedzą na portalu.
Maks Gie Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Dzisiejszy szczupak mierzył 54cm. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
goya Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Witam ponownie. Rzeczywiście ta fotka wyglądała drastycznie, niemniej tak jak pisałem złowione były przez dwie osoby. Osobiście nie jestem zwolennikiem zabierania wszystkiego co wpadnie w ręce dlatego w tym sezonie mój wymiar ochronny dla szczupaków to 60cm. Wszystkie sztuki poniżej wróciły do natury. W ciągu całego sezonu zabrałem cztery szt. i to mi wystarcza. Ponadto Lubię łowić letnie klenie, ale trudno o te większe, dlatego każdy złowiony trafia do wody, łatwiej o dużego bolka niż takiego klenia. Nie jest to czcze gadanie dlatego z chęcią mogę przesłać zdjęcie rejestratora połowów na konto redaktora. Pozdrawiam
Siksa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Nie chodzi o fakt zabrania ryb czy ilości ich zabierania ale o prezentację takiej fotki na forum. Staramy się prezentować ryby nad wodą i żywe. Dlatego Twoja fotka została usunięta. Przesyłanie zdjęcia rejestru połowu nie ma sensu
beret Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Staramy się prezentować ryby nad wodą i żywe. Dlatego Twoja fotka została usunięta. Zobaczcie w takim razie np. fotki: strona 9 -"kolejny z Ożanny",strona 11- "Poranna wyprawa na sam przez Andrezja Kaszyckiego"strona 12- "Sum z Ożanny Pawła G." -no chyba,że pustaki są brane za wodę .Więc Panowie jak to mówią "ch..o ale jednakowo",bez wyjątków.Pozdrawiam Ps.Proszę źle mnie nie odebrać bo nie napisałem tego ze złośliwości luzik.
krs Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 To zwykłe przeoczenie Jak zauważyłeś fotki są stare na dalszych stronach w galerii, szczerze powiedziawszy dawno na tak odległe strony w TR nie zaglądałem. Dzięki za info, zrobimy porządek
Recommended Posts