Szymek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Cudowna ! miałem podobną na bolonce ale chyba każdy moze się domyślić jak się to skończyło >
Andre Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Dziś nastawiałem się na szczupaki. Dwie godziny łowów przyniosły jedno branie około 45 cm szczurka,poza ni,m jeszcze dwa okonie.
Bogol Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Też byłem na Wisłoczku , ale poza paroma dyżurnymi klonkami było słabo.Kamaz gratki za piękną brzane, miałem szanse w tym roku na podobną ale przegrałem , chyba że się jeszcze uda .
Bogol Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Miałem czas powędkować dzisiaj rano , pare klonków z których najwiekszy miał ok 30cm,i moja rybka dziś największa to boleń 52 na wobka,z brzany dziś zero. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
kettler Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Dzisiejszy wypad na Wisłok w okolicach Zarzecze to 5 okonków ... niestety nic większego nie dało się przechytrzyć.
Marcin Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 W sobote zawitałem nad Wisłok,spotkałem Kamaza z feederkami.Pare rzutów i siadła Brzanka na wobka,niewielka ale walczyla jak niejeden wyrośniety kleń.Poza tym okonie brały ładnie ale klenie sie pochowaly i nie dziubały.Woda strasznie opadła i jak na miejski odcinek Wisłoka jest bardzo czysta ma to duzy wpływ na brak brań. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Andre Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Zaczęło się dziś dobrze. W drugim rzucie szczupak pięćdziesiątak, pięć minut później trochę mniejszy. A potem już nic nie wzięło. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Szymek Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Andre , na co szczupak się skusił o ile można wiedzieć ?
Mr. R Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Dzisiaj posiedziałem 3h nad Wisłokiem w Nowej Wsi - nastawiałem się na feederkowanie. Przez 3 godziny pomimo ślicznego z wyglądu miejsca (byłem tam po raz pierwszy) brzany nie złowiłem. Były za to 3 certy, ok. 30cm każda i masa uklejek. Kończąc łowienie żałowałem, że nie mogę zostać dłuzej nad wodą, bo stada uklejek co chwilka pierzchały przed drapieżnikiem (-ami?). Wypad udany, znalazłem świetne miejsce które z pewnością nie jedną rybą mnie obdarzy.
Andre Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Byłem dziś na klenio-jaziach. Miałem w sumie dziś zakończyć sezon na te ryby, ale wobec dość dobrych brań zrobię to jutro Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Bogol Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Też dzisiaj wędkowałem ale brały same okonki nie przekraczające 20cm,mimo to było ok.Nad wodą było super i spędziłem wolny czas tak jak lubię.
Michal302 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Wczoraj udało mi się wydłubać Szupłego 55 cm [img width=750 height=562]http://img36.imageshack.us/img36/6286/dsc02360az.jpg i Okonia na 29 cm [img width=640 height=480]http://img32.imageshack.us/img32/7831/dsc02361p.jpg Rybki wróciły do wody
Kamaz 5511 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Dzisiaj posiedziałem 3h nad Wisłokiem w Nowej Wsi - nastawiałem się na feederkowanie. Przez 3 godziny pomimo ślicznego z wyglądu miejsca (byłem tam po raz pierwszy) brzany nie złowiłem. Były za to 3 certy, ok. 30cm każda i masa uklejek. Kończąc łowienie żałowałem, że nie mogę zostać dłuzej nad wodą, bo stada uklejek co chwilka pierzchały przed drapieżnikiem (-ami?). Wypad udany, znalazłem świetne miejsce które z pewnością nie jedną rybą mnie obdarzy. z ta brzanka kolego bym nie przesadzal ciezko tam cos wyciagnac na nowej wsi chodzilem i szukalem uwiez mi ale zycze ci powdzenia zpiekna Barbel
Bogol Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Powędkowałem wczoraj na Wisłoczku tak ok 2,5 godz, efektem były małe rybki z okonia , klenia i największy okaz z brzany ok 28cm,woda bardzo niska.
Siksa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dawno nic nie dodawałem ;D Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Szymek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Łukasz jak zwykle świetnie się prezentuje Rybka śliczna. Pozdrawiam!
Marcin Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dzisiejszy wypadzik nad Wisłok,woda niska ale klenie i okonie brały dobrze.Bolenie wszystkie ponakłuwał Sixa i spi......ły w góre na zalew ;Dwie fotki jedna z dziś i druga z wczesniejszego wypadu. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Bogol Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dzisiaj ponownie sama drobnica z klenia i brzanki max 30 cm , pozdrawiam i połamania .
MunieK Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 a ja dzisiejszy(jesienny) wypad uznaje za udany pogoda dopisały rybki również. Udało mi się dzisiaj złowić certę 31cm świnkę 28cm ( dawno świnki nie widziałem) no i do tego jeszcze plotki sztuk 5 w rozmiarach 20-25 cm oraz dwa krąpie i jednego leszczyka o uklejach nie wspomnę. oraz jazgarza miał chyba z 18-20 cm ( mały ale byk : ) oczywiście wszystko wróciło do wody. Wszystko złowione metodą spławikową tylko jazgarz z "gruntu" Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Andre Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Szczupaki coś niechętne do współpracy.Złowiłem jednego malucha około 40 cm, poza tym jeszcze jedno branie zanotowałem. Żywcowcy też narzekają na wyniki- może to i lepiej
Bogol Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Również i ja powędkowałem dzisiaj a wyniki takie o . Okoni 6 w tym największy miał ok 25 cm i klonki też coś koło 6 sztuk a największy miał ok 32 cm , dodam że wszystkie rybki złowiłem na swojaki bo na kupne dziś nie miały jakoś ochoty , jak zwykle wszystkie rybki pływają dalej.Za szczupaczkiem też śmigałem ale bez brania. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
MunieK Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 i ja dzisiaj także powędkowałem nad wisłokiem. wyniki: kilka plotek do tego kilka leszczy małych i na podsumowanie dnia jaz na 45 cm oczywiście spławik i fajna zatoczka
Bogol Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dzisiaj jak zwykle od rana spinek , parę okonków(małych) i kleni . Największą dziś rybką był kleń na 55 cm złowiony na swojaka , pare fotek i pięknie mi pomachał ogonem jak odpływał. Branie było bardzo delikatne , w pierwszej chwili nie wiedziałem czy mam zaczep czy rybę. To jest moja życiówka w kleniu. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Recommended Posts